Zapad urobil v 1945 chybu. Nemal vtedy az tak stedro dotovat sovietov a zapadne vojska mali ako prve dobyt Berlin.
Zabranilo by sa doteraz pretrvavajucej komunistickej propagande (v sucasnosti su to najma tzv. svedkovia chcimirovi) ze prave sovietsky zvaz porazil nemecko a tym ukoncil vojnu.
Nikto uz nepripomina zasadny podiel zapadu na ukonceni vojny a uz vobec nie obrovsky podiel sovietskeho zvazu na jej rozputani pri bratrickovani sa s Hitlerom ked islo o vzajomne "delenie" si Polska a utok na neho. Sovietom doklaplo az neskor, ked vytriezveli a zistili ze Hitler porusil vsetky ich vzajomne dohody a zautocil aj na nich.
Co mi to len pripomina?
Členovia novej vlády:
Predseda vlády: Ľudovít Ódor
Minister financií: Michal Horváth
Minister zahraničných vecí: Miroslav Wlachovský
Minister vnútra: Ivan Šimko
Minister obrany: Martin Sklenár
Minister zdravotníctva: Michal Palkovič
Ministerka spravodlivosti: Jana Dubovcová
Minister hospodárstva: Peter Švec
Ministerka práce: Soňa Gáborčáková
Ministerka školstva: Miroslava Hapalová
Minister kultúry: Július Barczi
Minister pôdohospodárstva: Martin Kováč
No pozrel som si Ódora v Trubanovom podcaste a veľa toho neprezradil aj keď mu Truban položil podľa mňa aj veľmi dôležitú otázku a síce či aj kapitalistický svet sa bude musieť prispôsobiť novej situácii.
Fakt je však to že netrepal žiadne silácke hlúposti a páčilo sa mi tiež to že kritizoval ohlupovanie detí pomocou memorovania v školách.
Svoju invenciu už asi nestihne plne využiť ale verím že nič dobré nezlikviduje a samozrejme mu držím palce.
hláška na FB
Fico sa dnes zbláznil, neviete či ho už odviezli? https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1208035243233273/
asi to má súvis z jeho dnešnou tlačovkou-nepozeral som,tie jeho žvásty už nedokážem počúvať,ale vraj asi 50 krát spomenul Soroša,že z pomocou Čaputovej dosadil premiéra úradníckej vlády Ľudovíta Ódora
Už by fakt nemal chlastať,lebo robí zo seba debila
Kedze sa v tom nevyznam tak len zo zvedavosti otazka: Ako to ze par minut po tom ako heger oznamil konec uz mali polku uradnickej vlady vyskladanu? Ako to funguje? Lebo na slovensku obvykle vsetko tak dlho trva.
prezidentka mala dopredu dohodnuté nominácie,bolo jasné že sa to rozpadne-klobúk dole pred tými,čo do toho idú,budú do nich útočiť z každej strany-Fico a Matovič najviac
hláška na FB
Fico sa dnes zbláznil, neviete či ho už odviezli? https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1208035243233273/
asi to má súvis z jeho dnešnou tlačovkou-nepozeral som,tie jeho žvásty už nedokážem počúvať,ale vraj asi 50 krát spomenul Soroša,že z pomocou Čaputovej dosadil premiéra úradníckej vlády Ľudovíta Ódora
Presne naopak. K voličom sa treba čo najviac a to vo všetkom maximálne priblížiť.
je dosť možné,že súdruh Fico to dosť prehnal:
Prezidentka Zuzana Čaputová na Facebooku uviedla, že čelí vyhrážkam zabitím a podnikne právne kroky proti Robertovi Ficovi:
pevne verím,že toho Smeráckeho hajzla jeho špinavé útoky dobehnú,a dostane to,o čo sa snaží https://dennikn.sk/minuta/3362275/?ref=mwat
status prezidentky na FB: https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid028oAi4W9MnqYm4Eo25gvdbndn5Cq9eSM1hWTnMhhG3KLK3H1qVZhfEvvKpFUxnBPPl
kto nemá FB,kopírujem:
Dnes Róbert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, sorošovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké - americká agentka, soroš, americká ambasáda.
Už nebudem po x-tý krát vysvetlovať, že je to absolútne klamstvo a zdĺhavo vysvetľovať, že okresný, krajský a napokon aj Ústavný súd jasne vyjadril, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojími nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo.
Neklesnem na jeho úroveň, a nebudem mu venovať žiadne prívlastky. Idem ale využiť všetky právne prostriedky. Ako matka na ochranu svojich detí. Ako občianka na ochranu inštitúcie, ktorú dočasne zastupujem.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ale veď fico ju nechce zabiť...vidíme aký je väčšinový názor tohto národa a on sa len vezie na vlne.Nechápem ľudí čo dobrovolne vliezli do tejto vlády.mMyslím si ,že tento polrok čo ich čaká si budú dlho pamätať.Vláda bezmocná,každý ich krok bude tvrdo napádaný.parl.utrhnutý z reťaze a budú si schvaľovať to na čom sa dohodnú.Toto bude bezmocná vláda.
a moj tatko tomu veri odkedy ma smart TV pripojenu na internet ide dolu vodou. vysvetlit si to neda, debata nemozna. je z neho hlasna truba. pocuje co chce pocut, co jeho jednoduchy mozocek dokaze pobrat. mam taky pocit ze mu tie ficove reci velmi dvihaju sebavedomie. uz ani domov nechodim, neda sa tam vydrzat.
Mám to z našimi úplne rovnako, klub dôchodcov financovaný z rozpočtu mesta, výlety, kúpaliska, ...ach jaj je mi z toho zle. Dúfam, že na staré kolená nebudem rovnaký.
Preto si veľmi vážim tohoto člena fóra pista
V politickej orientácii má jasno a vymyká sa všeobecnej predstave o dôchodcoch
je to celkovo o aktivite a hlavne o vnímaní života ako takého
Jedna nepolitická príhoda za všetky
Už dávnejšie sme boli spolu na výjazde, dostal som defekt, dobehli ma dvaja mladší dôchodcovia zo skupiny a začali mi do toho kecať ako postupovať, samozrejme mám za sebou fakt hromadu defektov a žiadne kibicovanie k tomu nepotrebujem.
Po chvíli dorazil pista, pozrel na mňa, na nich, bleskovo prečítal celú situáciu a s úsmevom hovorí,
poradím ti aj ja ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zabranilo by sa doteraz pretrvavajucej komunistickej propagande (v sucasnosti su to najma tzv. svedkovia chcimirovi) ze prave sovietsky zvaz porazil nemecko a tym ukoncil vojnu.
Nikto uz nepripomina zasadny podiel zapadu na ukonceni vojny a uz vobec nie obrovsky podiel sovietskeho zvazu na jej rozputani pri bratrickovani sa s Hitlerom ked islo o vzajomne "delenie" si Polska a utok na neho. Sovietom doklaplo az neskor, ked vytriezveli a zistili ze Hitler porusil vsetky ich vzajomne dohody a zautocil aj na nich.
Co mi to len pripomina?
Predseda vlády: Ľudovít Ódor
Minister financií: Michal Horváth
Minister zahraničných vecí: Miroslav Wlachovský
Minister vnútra: Ivan Šimko
Minister obrany: Martin Sklenár
Minister zdravotníctva: Michal Palkovič
Ministerka spravodlivosti: Jana Dubovcová
Minister hospodárstva: Peter Švec
Ministerka práce: Soňa Gáborčáková
Ministerka školstva: Miroslava Hapalová
Minister kultúry: Július Barczi
Minister pôdohospodárstva: Martin Kováč
https://domov.sme.sk/c/23166350/zoznam-clenov-a-ministrov-uradnickej-vlady-2023.html
Fakt je však to že netrepal žiadne silácke hlúposti a páčilo sa mi tiež to že kritizoval ohlupovanie detí pomocou memorovania v školách.
Svoju invenciu už asi nestihne plne využiť ale verím že nič dobré nezlikviduje a samozrejme mu držím palce.
Fico sa dnes zbláznil, neviete či ho už odviezli?
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1208035243233273/
Fico sa dnes zbláznil, neviete či ho už odviezli?
https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1208035243233273/
Presne naopak. K voličom sa treba čo najviac a to vo všetkom maximálne priblížiť.
https://www.youtube.com/watch?v=llSYtM_l4Yg
Prezidentka Zuzana Čaputová na Facebooku uviedla, že čelí vyhrážkam zabitím a podnikne právne kroky proti Robertovi Ficovi:
pevne verím,že toho Smeráckeho hajzla jeho špinavé útoky dobehnú,a dostane to,o čo sa snaží
https://dennikn.sk/minuta/3362275/?ref=mwat
status prezidentky na FB:
https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid028oAi4W9MnqYm4Eo25gvdbndn5Cq9eSM1hWTnMhhG3KLK3H1qVZhfEvvKpFUxnBPPl
kto nemá FB,kopírujem:
Dnes Róbert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, sorošovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym. Dôvody vyhrážok ako vždy rovnaké - americká agentka, soroš, americká ambasáda.
Už nebudem po x-tý krát vysvetlovať, že je to absolútne klamstvo a zdĺhavo vysvetľovať, že okresný, krajský a napokon aj Ústavný súd jasne vyjadril, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojími nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo.
Neklesnem na jeho úroveň, a nebudem mu venovať žiadne prívlastky. Idem ale využiť všetky právne prostriedky. Ako matka na ochranu svojich detí. Ako občianka na ochranu inštitúcie, ktorú dočasne zastupujem.
V politickej orientácii má jasno a vymyká sa všeobecnej predstave o dôchodcoch
je to celkovo o aktivite a hlavne o vnímaní života ako takého
Jedna nepolitická príhoda za všetky
Už dávnejšie sme boli spolu na výjazde, dostal som defekt, dobehli ma dvaja mladší dôchodcovia zo skupiny a začali mi do toho kecať ako postupovať, samozrejme mám za sebou fakt hromadu defektov a žiadne kibicovanie k tomu nepotrebujem.
Po chvíli dorazil pista, pozrel na mňa, na nich, bleskovo prečítal celú situáciu a s úsmevom hovorí,
poradím ti aj ja ?