Po veľmi nepríjemnom víkendovom zážitku na Vrchárskej cyklomagistrále z Malého Borového do Malatinej,keď som 80% bike tlačil po totálne zničenej cyklotrase honosne nazývanej cyklomagistrála,by som sa vás chcel opýtať,či si tiež nemyslíte,že by mali ničitelia našich lesov mať povinnosť zo zákona opraviť po sebe všetky/aspoň/oficiálne cyklotrasy a tiež turistické trasy po sebe opravovať a očistiť od orezaných konárov,tak ako ma každý zo zákona dať cestu po znečistení do pôvodného stavu.
HMM, tak to je mi ľúto. Dúfam , že kamarát prežil. Takéto veci " potešia" dobre , nie každý bajker sa vie v teréne správať ale toto mi príde ako extrém . Aby sme my, museli trpieť za to , že motorkári a štvorkolkári jazdia tam, kde by nemali :/
Máš pravdu, často doplácame na motorkárov.
Presne takto bagrom narušili nástup trasy zo Srňacieho na Vendelín. Vyhĺbili tam priekopu, aby sa tam nedostali motorky, pretože sa tam pasú ovce a robili tam dobrú galibu. Teraz treba zosadnúť a preniesť bike, čo mne osobne ale vôbec nevadí. Ide o to, že sa niektorí (či už majitelia pozemkov alebo motorkári, ale aj bikeri) nevedia správať. Niekedy sa majiteľom pozemkov ani nečudujem, že chránia svoj majetok. Ale treba to robiť rozumne, tak aby nebol ohrozený na živote a zdraví nikto.
Rakúsko sa rado prezentuje ako cyklistický raj. Vo Viedni berú jazdné pruhy autám a dávajú ich cyklistom. Pomaly v každej doline majú úžasnú sieť rekreačných cyklotrás. Lenže ak si chce človek zajazdiť v horách mimo asfaltu, zaplače. Jazda na bicykli po lesnej ceste je vo všeobecnosti zakázaná, iba výnimočne býva na konkrétnom úseku povolená. A v Rakúsku sa aj absurdné zákony dodržiavajú.
Ja mám s jazdením v teréne v Alpách a Dolomitoch len dobrú skúsenosť.
Trasy pekne značené, ľudia slušní, príroda čistá, nikto nás nikde nezastavil, nepokutoval... Ale to môže byť iba moja skúsenosť.
PINY a pritom pre motorkara je vacsina tychto prekazok (priekopy, nahadzane stromy cez cestu/chodnik ... ) len prijemnym spestrenim jazdy. asi travia malo casu v lese a malo si vsimaju co vsetko sa da na motorke prejst. no pre cyklistu su tie prekazky casto zivot ohrozujuce.
Tiež mám jeden nie moc pekný zážitok. V Kantorskej doline prebieha dosť výrazná ťažba. ( horšie než inde ). Minulý rok som sa tam takmer prizabil na oceľovom lane ktoré nechali natiahnuté lesníci naprieč zvážnicou. Tuším to bol víkend a nepracovali v ten deň. Nechali to tam natiahnuté len tak. Chodievam tadiaľ pomerne často a ešte som tam nič podobné dovtedy nezažil. Išiel som v zjazde celkom svižne 30-40 km/h. Lano samozrejme nebolo označené a len ťažko ho bolo rozoznať. Zbadal som ho asi až keď som bol 5m od neho. Už bolo samozrejme neskoro na to aby som zabrzdil. Podarilo sa mi spomaliť aspoň na dostatočne nízku rýchlosť na to aby som ho len natiahol a zabrzdilo ma. Tiež som mal šťastie že nebolo úplne napnuté a bolo vo výške riaditok. nabral som ho tesne pod riaditkami. Nič sa chvalabohu nestalo okrem škrabanca na biku. Nechcem si ani len predstaviť čo by sa mohlo stať... Fakt nechápem zmýšľanie niektorých ľudí...
Neviem, ako to teraz vyzerá v Bystrickej doline (Harmanec - Kráľova Studňa), ale ešte v marci tam prebiehala ťažba podobným spôsobom... Takže ak tadiaľ niekto pôjde dole, tiež si dajte pozor na prípadný takýto stret...
Súhlasím s PINY-čkou ono niečo obmedziť , prípadne zakázať sa dá aj slušne. Osobne jazdím v TN kraji a tak nemám moc najazdené v zahraničí. Tak isto , som zatiaľ nikdy nemal problém , tu v mojom okolí . Nakoľko pár metrou od baraku mám lesopark. Kde sú aj traily. ALE nebudem sa radovať, čo dnes nie je , zajtra byť môže. A možno co by dup, budem ležať na urgentne a veselo mi z toho nebude.
Niekto vykopal a drbol do priepasti Y podperu rampy aj s betonom. O par mesiacov neskor vsetko na povodnom mieste. Rampa mi vadi ale co s tym spravim?
Vidim po okoli ze stare zelezne rampy su rovnaky dizajn, ako zavazie navareny disk z nakladiaku. (okrem tych novych, kde stred je na zemi aby sa dalo prejst)
Škoda riešiť Neurobíme nič.
Ale bikovať treba, takže pozor na drôty, prilby na hlavy a šup šup do lesa
Týmto končím v tejto téme, hádžem ju do koša
Zakladateľ témy bol inak veľmi "aktívny"
No ale nieje to s tymi lesnymi cestami nejak tak aj, ze:
- Po ukonceni tazby ma byt lesna cesta rozorana a uvedena do "povodneho prirodneho" stavu (okrem "vynimiek")
- pocas jej existencie sa ma udrziavat/pouzivat tak aby nedochadzalo k odvodnovaniu a (nadmernej) erozii
- kolko z tych lesnych ciest su vobec legalne? Resp. zlegalizovane na "slovensky sposob" ciernych stavieb
Tzv. lesné komunikácie/cesty majú asi 10 kategórií (dočasné, trvalé, približovacie, odvozné, zvážnice, atď.) a na základe tohto rozdelenia sú aj spravované... Dokonca sú aj presne špecifikované druhy zemín, štrkov, odvodňovacích zariadení atď., ktoré majú byť na príslušnej kategórii cesty použité...
A orientacne, ako moc sa to dodrzuje? Lebo z "mojich pocitov" a toho co sem tam citam je to zalostne. Napr. tie docasne - bud zahadne potrebujeme mega hustu siet a mame tak vela trvalych, alebo ich klasifikovanie nieje celkom koser + docasne sa rekultivuju len velmi vynimocne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne takto bagrom narušili nástup trasy zo Srňacieho na Vendelín. Vyhĺbili tam priekopu, aby sa tam nedostali motorky, pretože sa tam pasú ovce a robili tam dobrú galibu. Teraz treba zosadnúť a preniesť bike, čo mne osobne ale vôbec nevadí. Ide o to, že sa niektorí (či už majitelia pozemkov alebo motorkári, ale aj bikeri) nevedia správať. Niekedy sa majiteľom pozemkov ani nečudujem, že chránia svoj majetok. Ale treba to robiť rozumne, tak aby nebol ohrozený na živote a zdraví nikto.
Trasy pekne značené, ľudia slušní, príroda čistá, nikto nás nikde nezastavil, nepokutoval... Ale to môže byť iba moja skúsenosť.
a pristup hasiacej techniky, zaroven ako deliaca ciara proti sireniu poziaru.
Vidim po okoli ze stare zelezne rampy su rovnaky dizajn, ako zavazie navareny disk z nakladiaku. (okrem tych novych, kde stred je na zemi aby sa dalo prejst)
Ale bikovať treba, takže pozor na drôty, prilby na hlavy a šup šup do lesa
Týmto končím v tejto téme, hádžem ju do koša
Zakladateľ témy bol inak veľmi "aktívny"
- Po ukonceni tazby ma byt lesna cesta rozorana a uvedena do "povodneho prirodneho" stavu (okrem "vynimiek")
- pocas jej existencie sa ma udrziavat/pouzivat tak aby nedochadzalo k odvodnovaniu a (nadmernej) erozii
- kolko z tych lesnych ciest su vobec legalne? Resp. zlegalizovane na "slovensky sposob" ciernych stavieb