Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tak teraz ma Milosko pobav ze kolko pretekov bolo tento rok ze tych 100g na kolesach ti urobilo tych 10cm rozdielu na cielovej paske...a Stax ked budes vysekany na kost ako Froome tak sa bavme o gramoch, inak to nema vyznam kazdy speky nalozeny ale ide gramarit
Neviem čo tu zase strašíte s odolnosťou plášťov, čo je zlé na tom vybrať si čo možno najľahší plášť s najnižším valivým odporom aj keď nie som Froome?
Jazdím od tohto roka na cesťáku Michelin Power Time Trial (áno je to ultratenká verzia určená na časovku) a už som zopár gravel úsekov prešiel, pád na pretekoch zažili tiež, cesty tu rozhodne nemáme ako zrkadlo a zatiaľ bez defektu a viditeľného opotrebenia. A to by mali byť na tom papierovo podstatne horšie s ohľadom na odolnosť ako GP5000.
Cena 50eur/kus, hmotnosť 170g.
Tak teraz ma Milosko pobav ze kolko pretekov bolo tento rok ze tych 100g na kolesach ti urobilo tych 10cm rozdielu na cielovej paske...a Stax ked budes vysekany na kost ako Froome tak sa bavme o gramoch, inak to nema vyznam kazdy speky nalozeny ale ide gramarit
Stále som na fóre MTBiker, či som si pomýlil URL adresu a napísal topky.sk?
user_id zas nerob zo mňa nesvojprávneho človeka, na starom cesťáku som jazdil bezdušové švábky 25mm s hmotnosťou 250g - takže viem nielen teoretické ale aj praktické nevýhody ľahkých plášťov A na tých švábkach som bol aj u vás v BA a ako vieš, ja sa na cesťáku nevyhýbam ani gravelu (nevyhľadávam, ale ak sa už inak nedá ísť alebo treba nejaký štvorec, nemám probléma). Je pravda že nevydržali 8000km ako staršie kontíky na tomto cesťáku, ale som si vedomý, že keď tieto nové kontíky vydržia aspoň 5000km bude to nad moje očakávania Zatiaľ pocitovo svištia lepšie, ak to nie je efekt nového komponentu...
Nove kosiky na flasu Elite Leggero Carbon, fajne sa z nich taha flaska?, inak bike stary, ale sluzi na jednotku?
Tie Vision su tak pekne a tak kvalitne riadidla ( kaslime teraz na ich vyssiu hmotnost ), ale tu v dnesnej dobe tak "odflaknutu" integraciu u takejto znacky stale neviem pochopit.
Tie Vision su tak pekne a tak kvalitne riadidla ( kaslime teraz na ich vyssiu hmotnost ), ale tu v dnesnej dobe tak "odflaknutu" integraciu u takejto znacky stale neviem pochopit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fuuuha kolko bicyklov si staval s dorazom na vahu?
1.4€ / gram je kua solidny pomer.
Jazdím od tohto roka na cesťáku Michelin Power Time Trial (áno je to ultratenká verzia určená na časovku) a už som zopár gravel úsekov prešiel, pád na pretekoch zažili tiež, cesty tu rozhodne nemáme ako zrkadlo a zatiaľ bez defektu a viditeľného opotrebenia. A to by mali byť na tom papierovo podstatne horšie s ohľadom na odolnosť ako GP5000.
Cena 50eur/kus, hmotnosť 170g.
Stále som na fóre MTBiker, či som si pomýlil URL adresu a napísal topky.sk?
user_id zas nerob zo mňa nesvojprávneho človeka, na starom cesťáku som jazdil bezdušové švábky 25mm s hmotnosťou 250g - takže viem nielen teoretické ale aj praktické nevýhody ľahkých plášťov
Ja odlahcenym/pretekarskym plastom neverim a radsej nech maju materialu viac. Nemusim potom az tak sondovat asfalt predo mnou.
Dik, som s nim strasne spokojny, dokonca az tak, ze som sam sebe zakazal kupit novy🙈🙈
Obavam sa ze 58cka je velka na mna a tvoj nie je taky pekny ? uz len preto ze je tvoj ?
Vies blizsie popisat to odflaknutie?