tak mame tu dalsi novy mraton, ktory s navyse bude odohravat v nadhernom prostredi, myslim ze ak to organizatori zvladnu tak tento maraton bude patrit k jednym z najkrajssich maratonov, a kedze je to na spisi tak pre MTB Club Spis to bude musiet byt povinnostou sa ho zucastnit
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 10. 7. 2011 o 10:48
mate niekto info, ci je trat oznacena (pripadne je k dispozicii mapa)?
Buduci vikend by som si rad presiel kratku 25km trat.
dakujem
Tesim sa hlavne na cast od Spisskeho hradu po Drevenik ( je to krasny lesny chodnik ), mimochodom ide sa aj priamo cez hrad
Zatial to vyzera na velmi slaby zaujem zo strany bikerov,dany pretek sa ani neprekryva so ziadnym inym,ak som dobre pozeral,ale mozno vsetci idu niekam do zahranicia na ine MTB zavody.A petos ty davas len polovicny v Podhradi,ved si dosiel Krejzi na Horalovi?
na 0-tý ročník sa vačšinou dáva symbolické štartovné
aby sa prilákali ľudia na:
neznáme miesto..., trate..., organizáciu ... atd
napriklad trošku šetrit na propagácii...
to drotar: ako vravim oblast mam pochodenu
P.S. pockam si este a ak sa to nazbiera tak sa pridam, ak nie tak sa vidime potom v kosiciach...
Som len junior a aj ja si potrebujem občas oddýchnuť. A dokonca na polmaratóne mám aj svoju kategóriu, musím to využiť
Trat bude urcite atraktivna, dufajme ze aj dobre znacena...
na 0-tý ročník sa vačšinou dáva symbolické štartovné
aby sa prilákali ľudia na:
neznáme miesto..., trate..., organizáciu ... atd
napriklad trošku šetrit na propagácii...
S tym startovnym mas pravdu vid XCMaraton napr ako sa to rozbiehalo. Na to ze je to prvy alebo nulty rocnik mali to asi nejako inac poriesit, ale ja sam som si dal otazku ze do coho tie prachy idu. Uz viem okolo ciest su bilboardy
Organizator, nehnevaj sa, ale zacal si asi z nespravneho konca.
ked nemam, nic sa nedeje, vyberiem si iny, lacnejsi sport...
..len nešpekuluj a pekne na štart, cítim v kostiach, že to bude pekná akcia.. to platí pre všetkých...
Predpokladam, ze nebyt Horala, tak to tak skoro nemenim. Ale nelutujem, v jazdeni pokracujem dalej. Zacina ma to stale viac a viac bavit.
Nechapem, preco sudruhovia zo Swissu do jedneho naboja davaju tri rozdielne loziska. To aby som kazde zhanal v inej predajni. Predsa nikde nemozu mat vsetky.