ahojte, stalo sa to uz niekomu ? kupil som si novy bicykel Kellys Soot 30 2018, bike mi prisiel rychlo po poskladani bikeu som s kamosmi narazil na volnu zadnu kazetu /Shimano CS-HG50-8 (11-32)/, podotykam jedna sa o novy bicykel, tak som s nim siel do servisu tam mi povedali ze chyba podlozka, kupil som ju 1mm ale stale je tam vola, mate niekto podobnu skusenost ? ako to spravit ?
expander som roztiahol len pocitovo na cca 1,5 - 2Nm tým tenkým imbusom. lebo nemám taký adaptér dlhý do momentáka, . predstavec som dal na 5Nm Max je tam tuším 6 napísané. plus karbon pastu samo jamo...
Ak by niekto uvažoval nad novými kolesami so širšími plášťami na Soot 90, tak tam s rezervou vojdú aj 47-622 (Schw. Smart Sam napríklad), do hliníkových Soot rámov 44-45mm.
Takze rychla otazocka. Ked som si praskol krk karbonovej vidli na soote (lebo som o problematike kratkeho expandera nevedel a 6NM bolo na predstavec asi vela ),ake su teraz moznosti? (Bajk uz nie je v zaruke). Uz mam na ceste ten force dlhy expander. Staci ho tam dat a tvarit sa, ze je vsetko vpohode? Ci treba to aj lepit/opravovat? Da sa to vobec? Skracovat krk moc nechcem, uz teraz je naknap...
vyzerápodľa fotky, že to máš prasknuté na pol cm a len pozdlžne, takže bude stačiť dať dlhší expander a malo by to byť o.k. ak tam máš priečnu prasklinu ktorú z fotky nevidím,
nejazdi na tom...
Dik za info. Je to asi 1,5 cm, ale len vertikalne. Ak by som to chcel dat opravit, da sa to u niekoho kto robi karbon? Neviem si dost predstavit, ci sa to len lepi alebo nejak vystuzuje ,alebo co...
Ja som vcera bol kupit Kellys Soot 80 (v predajni Kellys v Nitre na Klokočine) a rozprával som sa o tomto probléme s predajcom, tvrdil, že museli na predajni všetky expandéry vymeniť za dlhšie a stále ponechali osadenie FSA. Zároveň vedúci predajne tvrdil že celá várka Sootov prešla zmenou expandérov takže by už nemal mať nikto tento problém, no pre istotu sa vždy uistite, že tam je dlhší expandér. Koniec hlásenia.
Ja som akurat vyzdvihol bajk z kellys service-u. Vlepili mi do vidli dlhy expander ako reklamaciu. (Bajk ma 3 roky) Ako pises, ak ma niekto stary soot, tak nech skontroluje aky ma expander a ked tak nech vymeni za dlhy.
Ahojte, dnes mi prisiel Soot 50 z Kellysu DS - viem nejako zistit ci tam je dlhy expander bez jeho vytiahnutia? (Nakolko som v tomto laik tak sa radsej opytam) a dalsia nakupna otazka/pomoc - az pri rozbaleni som zistil, ze bike je bez pedalov, tak ake by ste mi odporucili pedale? 90% ho budem pouzivat na cesty. Dakujem za radu.
Ahojte, dnes mi prisiel Soot 50 z Kellysu DS - viem nejako zistit ci tam je dlhy expander bez jeho vytiahnutia? (Nakolko som v tomto laik tak sa radsej opytam) a dalsia nakupna otazka/pomoc - az pri rozbaleni som zistil, ze bike je bez pedalov, tak ake by ste mi odporucili pedale? 90% ho budem pouzivat na cesty. Dakujem za radu.
Ja co som kupoval v Nitre Kellys Soot 80 3 dni dozadu mam takuto krytku (zrejme sa jedna o expander znacky FSA a model je na fotke nizsie) cize by sa malo jednat o ten kvalitnejsi expander? Ak mi to viete niekto potvrdit. Nerozoberal som to doma lebo nemam monentovy kluc aktualne. Viete povedat ci sa jedna o novy? (Aj napriek tomu ze predajca povedal ze to musel vymenit na kazdon biku na predajni.
Roman98 áno vyzerá to tak ale, aj tak je na figu vypodlozeny nemá čo opierať skrutku predstavca podložku určite dat nad predstavec vyrataj si to treba sa s tým pohrať nech to poriadne sedí.
Roman98 áno vyzerá to tak ale, aj tak je na figu vypodlozeny nemá čo opierať skrutku predstavca podložku určite dat nad predstavec vyrataj si to treba sa s tým pohrať nech to poriadne sedí.
Super dakujem asi to urobim tam ze v pondelok skoncim do Kellysu rovno aj s novym expanderom pre istotu a poziadam aby mi to znizili a prehodili tie obrucky nad predstavec (pokazil sa mi momentak tak to nechcem robit bez neho)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nejazdi na tom...
Podľa priložených fotiek expander ti vymenili, lebo tam nemáš ten od FSA čo Kellys pôvodne dával. Ale čo nevidím sú dve hrubšie podložky pod prestavcom, lebo máš tam iba jednu tenšiu.
Keďže jazdíš viacej cesty, tak by som ti odporučil jednostranné nášľapné aspoň na začiatok: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/naslapne-mtb/shimano-m324-spd-jednostranne-naslapne-pedale-zarazky-sm-sh56-strieborna.html + tretry.
savings Shimano M324 SPD jednostranné nášľapné pedále + zarážky SM-SH56, strieborná
59,99 € savings
MOC 85,99 €Super dakujem
Mám 622x17 ráfiky, bude táto šírka plášťi v pohode?