Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
Inak cervenych stuziek som dal relativne dost, ale turistov je v lese vela...a ti ich strhavaju...
Bolo to niekde tak 1 km za kamzikom, isiel som podla stuziek, a viem ze som mal odbocit niekde asi prudko doprava dole a smerovat az pod elektricke vedenie ale ja som si to v tej rychlosti asi nevsimol a pokracoval som po modrej dole, mozno daka sipocka na strom z lavej strany doprava by tam nebola zla.
Velky okruh z Bieleho kriza na Pezinsku Babu a spat cez Limbach na Biely kriz bude vyznacena buduci tyzden...
Takze uz mozete si zatrenovat na kratkej trati...
Radsej ench sa to spravi dlhsie a poriadne a nie ze niekto sa strati a jeho makacka na celej trati bola zbytocna lebo sa stratil
Bolo to niekde tak 1 km za kamzikom, isiel som podla stuziek, a viem ze som mal odbocit niekde asi prudko doprava dole a smerovat az pod elektricke vedenie ale ja som si to v tej rychlosti asi nevsimol a pokracoval som po modrej dole, mozno daka sipocka na strom z lavej strany doprava by tam nebola zla.
Ahoj, v tom mieste kde si vybehol z trate su na strome dve oranzove sipky este z minulorocneho preteku... a je ich celkom slusne vidiet..
A zavesil som tam tri stuzky, ktore bolo celkom dobre vidiet... Zatial som zahradit lesne cesty stuzkami nechcel, aj tak by nam to strhli....
Dlha trat je tiez uz ciastocne vyznacena... Na stromoch su vymalovane biele stvorce, len zatial chybaju pismena "C" zelenej farby... Ale tieto skusime domalovat v priebehu utorka a stredy... A potom mozte jazdit dlhu trat i opacne, znacenie je obojsmerne...!!!
A kto sa chce stratit, ten sa strati i tak...lebo ked bude stale cumiet do zeme, namiesto na stromy a znacenie, tak urcite niekde sa mu postasti opustit trat...
A kto sa chce stratit, ten sa strati i tak...lebo ked bude stale cumiet do zeme, namiesto na stromy a znacenie, tak urcite niekde sa mu postasti opustit trat...
videl som to znacenie uz lend ufaj ze to nikto s tych stromou enpostrhava
http://www.kellysgreenbiketour.sk/propozicie.php
Ano, vsetci prihlaseni pretekari dostanu Kellys naradie... Len sa treba prihlasit a odstartovat...
zatial take stredne tempo...
zatial take stredne tempo...
zajtra?
Ak pojdete, pristavte sa, hodime rec...
Odchadzam z Baby cca 8.15... prichod na Biely kriz cca 14,00 hod... To malovanie ide hrozne pomaly....
Inak z Pezinskej Baby smerom na Limbach, Medvedie udolie az na Biely kriz je trat dnesnym dnom vymalovana... Trvalo to 11 hodin tvrdej roboty... Ale dufam, ze to bude sluzit vsetkym, po cely rok....
Dakujem Ti Jezus... som naozaj rad ze prides, a ze si kvoli nasmu cyklomaratonu odlozil i dovolenku....
Som i rad, ze prides svojou ucastou podporit i myslienku maratonu: Cyklisti deťom v boji proti rakovine ... to je momentalne hnacia sila, ktora nas zenie, aby nase podujatie bolo pre Vas vsetkym peknym cyklozazitkom...
Inak ta robota so znacenim cyklotrasy je dost casovo, i fyzicky narocna, bud rad, ze nemas cas...
Heno, ak nevyrazite az poobede, tak by sme sa mali stretnut...
Ja totiz budem malovat v protismere cyklomaratonu... Takze, ak stihnes byt z Partizanskej luky na Bielom krizi cca do 14,00 hod, tak ak budes pokracovat dalej po hrebeni na Pezinsku Babu, tak by sme sa mali stretnut... Ja idem samozrejme peso, lebo s bikom sa malovat neda..
Takze, ak pojdes, prosim nezraz ma... a pristav sa, ak stihnes zabrzdit...
Ak zajtra nebue prsat, tak bude vymalovana cela trasa... Len si treba uvedomit, ze vymalovana cyklotrasa a pretek nie vsade idu po tej istej trase...
Napriklad cyklotrasa ide inak spod Kamzika, cez Kamzik az na Partizansku luku...ako ide pretek...
Preto doporucujem si vytlacit mapu kratkej trate, a ist pretek podla nej...
Inak v nedelu som natiahol spod Kamzika az na Partizansku luku cervene Kellys stuzky, ale ci su tam este neviem...
a inak ako tu uz nieko spominal tak pred prvym stupanim padol strom, taky mensi mozno by sa dal len odtiahnut nabok... a este jeden strom bol spadnuty tak ze som musel preliezat ale to si uz nepametam kde...
ale hlavne skoda ze sa toho nemozem zucastnit kedze som odcestovany...
a ked bude niekto trenovat kratku trat tak sa rad pridam...
viem, kratku som presiel (dokoncil) v nedelu - siel som podla stuziek a trafil som az na Part. luku. Ide mi skor o usek z Baby na Biely kriz, tam sa trat kadejako toci, to by som nezvladol ani s mapou.
Je pravda, ze pri rychlejsej jazde treba kukat hlavne dole na cestu, potom miestami stracam istotu ci idem spravne. Znacku dlhsie nevidim, tak len dufam ze som nemal odbocit...