Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
kto dnes nebol v lese moze lutovat. sice mrholilo, ale zo stromov aj tak padalo viac vody ako z neba (medzi 16:00 a 20:00) a to nehovorim o tom bordeli co siel od kolies . isiel som na Skalu, a cestou naspet kuknut ten vodopad v kamenolome Medene Hamre - je vyschnuty.
Včera som išiel druhý krát obchvat Konských Hláv od Baby. Na jednom úseku na začiatku som spadol, netrafil som dobre úzku stopu a predné koleso sa zviezlo mimo. Chcelo by to tam stopu trochu rozšíriť.
vždy je lepšie povýšiť úroveň svojich schopností ako ponížiť úroveň trailu. Zvážnic je v Karpatoch dosť..
No tak trosku poprsalo do rana. Asi sa prasit nebude, ked by niekto isiel dajte nejake info, ci je to bahnisko jazditelne alebo je to len pre sfinky (tak v piatok resp. Na vikend ci sa bude dat)
Dik
Takze maly update. Dufam ze sa nezopakuje kalamita z roku 2010. Nejake stromy uz padali - vyvratene aj s korenmi.
Cesta zo zeleznej bola ciastocne potok.
Ja som siel len na kratko, pesi po modrej TZT na Malu Banu.
Vlahy je vsade az-az. Bike do lesa radsej na nejaky cas netahajte. Jedine, ze by ste si chceli dat rande s diviakmi.
Cez vikend bude Stefanik trail, tak sa maju bezci na co tesit
Od Peknej cesty po BK nebol padnuty strom, bordelu nebolo nejak vela... v zjazde do Jura je jeden mensi strom padnuty, ale je na pomerne prehladnom mieste. Na jurave kusok od bufetu som odhadzal zopar konarov ktore blokovali cestu..zvysok okolo letiska po pristavny cisty.
Tiež dám info...ráno trasa z PK popod Ostrý vrch-3bresty-pod Malým Javorníkom -3KK-trail pod Konskými Hlavami-Baba-Slnečné údolie-PK...osobne som čakal masaker, ale terén úplne v pohode, ráno síce spadnutý strom na asfaltke nad 3brestami,práve ho odstraňoval člen lesnej stráže na Nive,a okrem toho som videl ešte jeden, na konci 1000ky vleku na Korennom vrchu...no od križovatky pod Somárom po Korenný vrch bol nejhorší terén-naplaveninové nástrahy...ideš, a vidíš trošku vody na chodníku, a potom sa tam prepadneš 10-15 cm....🤣...pre mňa v pohode,ale niekto s užšími plášťami sa tam môže nepríjemne zapichnúť...trail pod K.Hlavami v super stave...akurát na začiatku trošku rozritý od 🐽...podarilo sa mi odfotiť to Kamenné pole...😎
Krátky apdejt trailov na Kamzíku:
Blúčko: Horné klopky a sekcia v lese vyhrabaná od lístia, bordelu, kameňov, haluziny. Radosť jazdiť. Stredná sekcia od lúky k dropom dostala a dostáva riadne po p... . Potok tečie priamo cez trail. Momentálne zjazdné len pre fajnšmekrov. Keď to raz ztečie bude to xceť serióznu opravu. Nižšie už som nešiel nebude to tam o nič lepšie.
Driver: Horná jump lajna vlhká, mäkká v klopeniciach mrte vody, odrazy, dopady, klopenky veľmi mäkké, nedočkavci tam nechali drážky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si bol liezt, alebo sa tam da aj normalne ? Nebol som tam este, vzdy som len videl, ako tam chodia liezt.
kamarát včera prečistil chodník od vývratov v úseku Kamenný Most - Zochova Chata (červený turistický chodník).
Samozrejme s povolenkou
vždy je lepšie povýšiť úroveň svojich schopností ako ponížiť úroveň trailu. Zvážnic je v Karpatoch dosť..
Dik
Cesta zo zeleznej bola ciastocne potok.
Vlahy je vsade az-az. Bike do lesa radsej na nejaky cas netahajte. Jedine, ze by ste si chceli dat rande s diviakmi.
Cez vikend bude Stefanik trail, tak sa maju bezci na co tesit
Asi ešte potrvá kým to odtecie
Blúčko: Horné klopky a sekcia v lese vyhrabaná od lístia, bordelu, kameňov, haluziny. Radosť jazdiť. Stredná sekcia od lúky k dropom dostala a dostáva riadne po p... . Potok tečie priamo cez trail. Momentálne zjazdné len pre fajnšmekrov. Keď to raz ztečie bude to xceť serióznu opravu. Nižšie už som nešiel nebude to tam o nič lepšie.
Driver: Horná jump lajna vlhká, mäkká v klopeniciach mrte vody, odrazy, dopady, klopenky veľmi mäkké, nedočkavci tam nechali drážky...