Aj som váhal či tu medzi tie rakety dať túto moju starinu . Môj prvý cesťák Merida Theorema 907 , sme spolu načali 2. sezónu tento rok. Oproti originálu ako som to kúpil výmena starej Ultegry ktorá už mala najlepšie za sebou za Tiagru okrem bŕzd. Výmena baranov za kompaktné plus samozrejme omotávka a sedlovka bez offsetu.
z Ciny platis clo, dan a pride ti cierny ram. zaruka sice asi bude no len na pepieri, asi by nebolo prijemne riesit nejaku vadu ramu s cinskym predajcom. osobne skor kupim u Matusa uz s peknym nastrekom a zarukou ako spekulovat s Cinou. samorejme moznost to je, ale nevidim v tom ziadne pozitivum a tych par stoviek usetrenych ked kupujes bike za tisice ti moze byt vies kde
user_id Záruku beriem, čiastočne...aj u výrobcu ju máš, aj keď by to bolo asi na dlhšie lakte. Ale aj Suncycle by to musel s nimi riešiť čo by tiež zabralo podobne veľa času.
S jazykom nesúhlasím, vždy je po ruke niekto kto keď tak pomôže s angličtinou. Dudo súhlas. Ale nie je to zadarmo... Hack3r Mám pocit že aj výrobca lakuje, podľa zadaného dizajnu. Prípadne si to vieš dať nalakovať sám doma v MP alebo inde. A tých ušetrených stoviek bude viac ako len pár, mám doma cenník Workswellu, asi pred rokom som seriózne zvažoval full aj cesťák od nich Ale chápem ak to chce mať niekto bez nejakých veľkých starostí, len položí peniažky na stôl.
Len som načrtol že je aj iná možnosť. Mne komunikácia a vybavovanie s nimi nevadilo a záruka na dlhšie lakte by mi nevadila, rámy majú kvalitné, nemá sa tam čo pokaziť ak nespadneš. Ak ho rozmlátiš aj tak to záruka nekryje.
K tomu clu, oni ponúkajú poštovné aj bez colných poplatkov, diskutoval som to s nimi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz dve uchmatnute etapy Giro na Systemsix✌️✌️to je celkom slusne.
Je to pecka!
Váha 7.4kg ako je na foto
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/75290-sunny-road
Vidis, a ja zas volim spravidla cierne bicykle, lebo k tym si mozes obliect hocico
https://www.workswellbikes.com/endurance/wcb-r-316-disc-brake.html
S jazykom nesúhlasím, vždy je po ruke niekto kto keď tak pomôže s angličtinou.
Dudo súhlas. Ale nie je to zadarmo...
Hack3r Mám pocit že aj výrobca lakuje, podľa zadaného dizajnu. Prípadne si to vieš dať nalakovať sám doma v MP alebo inde. A tých ušetrených stoviek bude viac ako len pár, mám doma cenník Workswellu, asi pred rokom som seriózne zvažoval full aj cesťák od nich
Len som načrtol že je aj iná možnosť. Mne komunikácia a vybavovanie s nimi nevadilo a záruka na dlhšie lakte by mi nevadila, rámy majú kvalitné, nemá sa tam čo pokaziť ak nespadneš. Ak ho rozmlátiš aj tak to záruka nekryje.
K tomu clu, oni ponúkajú poštovné aj bez colných poplatkov, diskutoval som to s nimi.
Chorus 2x12
Wind55