chcel by som si kúpiť slúchadlá na bike/beh, potrebujem aby mali tlačidlo na mikrofone (prepínanie pesničiek), cenovo ta do 15 e, o kvalitu zvuku mi nejde hlavne že to hrá a drži v uchu , ďakujem za každý tip.
Na držanie v uchu sa u mňa osvedčila celenka na uši. Celenku som si kúpil hlavne kvôli veternemu počasiu. Funguje dobre, hudbu je počuť oveľa lepšie. Slúchadlá mám obyčajné jednoduche.
Muziku na biku nosím už takmer 17 rokov a čo sa týka držania v uchu, osvedčili sa mi klasické špuntové . Robil som už aj pokusy s rôznymi drahšími kúskami, pred pár rokmi som vyvalil cca 50€ za športové slúchádlá,ktoré mali ešte taký oblúk (rámik) ktorý sa zachytil za ucho aby slúchadlá v uchu lepšie držali....a to bol môj najväčší omyl.....vôbec to nedržalo,vypadávali a musel som nosiť čelenku aj v 40 stupňových letných horúčkach. Takže "športové" slúchadlá nikdy viac.
Teraz mám klasické špunty za 3 € značky Hama . Kúpil som najskôr jeden pár, doma som ho odskúšal, držali perfektne, hrali super, tak som na druhý deň nabehol do predajne a kúpil ešte 4 kusy. Na dlhé roky mám vystarané .
tirov....a ako si spokojný s čelenkou počas letných horúčav, keď aj samotná prilba neskutočne hreje .
tirov....a ako si spokojný s čelenkou počas letných horúčav, keď aj samotná prilba neskutočne hreje .
Nie som tirov, odpoviem za seba: Aj počas letných horúčav sa bez čelenky ani nepohnem. Slúži mi na zachytávanie potu. Bez nej mi najprv pot odkvapká na vnútornú stranu skiel okuliarov a neskôr otravuje v očiach. Takže pre mňa leto/zima, bajk či šlapanie s batohom po kopcoch - čelenka vždy na čele.
Možno sa nadmerne potím, ale bežne musím počas túry čelenku vyžmýkať od potu, leb pot s úplne presiaknutej začína vytekať von a nestávajú spomenuté problémy...
Nuž každý sme na tom inak . Ja sa napr. strihám dohola ( resp.3mm ), takže mokré vlasy na následný stekajúci pot u mňa nehrozí,pekne sa mi pot na hlave a z čela odvetráva . Ale spomenul som si na výjazdy keď boli horúce letné dni a ja som mal natiahnutú čelenku na ušiach,aby sluchátka nevypadli....a doslova som sa varil . Ale hudba musela hrať, to bez debaty .
pouzivam yurbuds, http://yurbuds.com/products/in-the-ear/inspire-pro/, presny model uz neviem, ale ich princip je v tom, ze si ich do ucha "zasrobujes", kvalita zvuku standard, drzanie v uchu vysoko nad priemer
ďakujem za všetky odpovede, čelenku nosiť neplánujem, potím sa dosť aj bez nej , mal som doteraz slúchadlá z háčikom za ucho od sony ericssonu dodávané k mobilom, a úplne mi stačili, ale kúpil som si mobil LG a ten sa s nimi nevie skamarátiť. hladal som aj na nete ale nikde neviem nájsť také čo by mali tlačítko a to potrebujem, takže ďakujem za každý návrh...
Obnova témy... Viete mi poradiť slúchadlá (na bajk, do fitka) a vyvrátiť mi predsudky? Totiž, kvalitné slúchadlá sa, podľa mojich skúseností, neoplatí kupovať lebo - BT majú nespoľahlivé pripojenie a slabú vydrž a káblové majú takisto, neodolné pripojenie, darmo je pozlátený konektor, po 3-4 jazdách už hrajú len v jednom uchu...
BT som musel pred jazdou vždy dlho párovať a nie vždy to šlo na prvý krát... A pomaly každý druhý kúpený kus elektroniky ide hneď na výmenu...
Viem, že téma je o lacných slúchadlách. Používam už dlho powerbeats a pro, nemôžem sa sťažovať, v ušiach držia, párovanie behom sekundy, výdrž tiež. Predtým všelijaké lacnejšie s káblom aj bluetooth, no životnosť aj kvalita nič moc...
Ja som tiez vystriedal mnozstvo sluchadiel, primarne urcene na beh a skoncil som pri JBL Reflect Flow a dotestoval som, Tieto, hraju, funguju na 1. mozem len doporucit
Používam Xiaomi Buds cca 20€,na výjazd si dám špunt len do pravého ucha na rozumnú hlasitosť aby som počul aj premávku nikdy som nemal najmenší problém.Výhoda je že aj keď stratím jeden špunt mám ešte druhý ako teraz a v pohode drží aj ľavý špunt do pravého ucha Drahé nechcem vždy som ten špunt niekde zabudol odložený...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Muziku na biku nosím už takmer 17 rokov a čo sa týka držania v uchu, osvedčili sa mi klasické špuntové . Robil som už aj pokusy s rôznymi drahšími kúskami, pred pár rokmi som vyvalil cca 50€ za športové slúchádlá,ktoré mali ešte taký oblúk (rámik) ktorý sa zachytil za ucho aby slúchadlá v uchu lepšie držali....a to bol môj najväčší omyl.....vôbec to nedržalo,vypadávali a musel som nosiť čelenku aj v 40 stupňových letných horúčkach. Takže "športové" slúchadlá nikdy viac.
Teraz mám klasické špunty za 3 € značky Hama . Kúpil som najskôr jeden pár, doma som ho odskúšal, držali perfektne, hrali super, tak som na druhý deň nabehol do predajne a kúpil ešte 4 kusy. Na dlhé roky mám vystarané
tirov....a ako si spokojný s čelenkou počas letných horúčav, keď aj samotná prilba neskutočne hreje
Nie som tirov, odpoviem za seba: Aj počas letných horúčav sa bez čelenky ani nepohnem. Slúži mi na zachytávanie potu. Bez nej mi najprv pot odkvapká na vnútornú stranu skiel okuliarov a neskôr otravuje v očiach. Takže pre mňa leto/zima, bajk či šlapanie s batohom po kopcoch - čelenka vždy na čele.
Možno sa nadmerne potím, ale bežne musím počas túry čelenku vyžmýkať od potu, leb pot s úplne presiaknutej začína vytekať von a nestávajú spomenuté problémy...
BT som musel pred jazdou vždy dlho párovať a nie vždy to šlo na prvý krát... A pomaly každý druhý kúpený kus elektroniky ide hneď na výmenu...
To áno, pvrvotna investícia je väčšia, ale keď si porátam koľko som dal predtým do lacných…mohol som mať kvalitku skôr 😉