Tam mali nejake znamosti na prokurature ak si dobre pamatam alebo nieco take. Tak je to zalostne (bolo to). Dufam, ze sa to kus polepsi, ked zopar sudcov odsudili, ale nadeje si moc nerobim
Chápem správne Borisove vyjadrenie " Buďme normálny " ?
- Znamená to že aj vlk má byť sýty aj ovca celá ?
- Politici ako najmocnejší podnikatelia by mali "okrádať" ľudí len do tej miery aby si ich úplne nezničili lebo potom nebudú mať už koho "okrádať" ?
- Tak ako v prírode je potrebná rovnováha tak aj spoločnosti je potrebná rovnováha podľa súčasného stavu spoločnosti ?
- Tj blízky, rodina a aj z toho prirodzene plynúca korupcia by sa danému stavu mala prispôsobovať ?
Dokonca aj nenormálneho Maťka dokázal občas presvedčiť o Sme rodina.
vsetky zakony co robi sme rodina tak je to za ucelom buducich kseftov... a samozrejme aj populizmus. v tom su vsetci rovnaki.
pointa je, zober 1€, 5mil ludom, nevsimu si to. a ty si zahojeny.
Dovolim si vypichnut. : Hlavenka: Ja nie som psychológ, ale mám pocit, že množstvo rôznych protestov a agresivity pramení jednoducho zo strachu. Tak je to napokon aj u zvierat, že agresivita je prejavom strachu.
Druhé vysvetlenie, ktoré mám od výborného českého sociológa Daniela Prokopa, je, že problémom je strata dôstojnosti. Tí ľudia, ktorí chodia na demonštrácie, niektorí tým ľuďom hovoria dezoláti, majú pocit, že prehrali. Ja chodím v našej dedine na pivo a raz som sa chlapov spýtal, či majú pocit, že v živote vyhrali alebo prehrali. Takmer všetci sa považujú za tých, čo prehrali. Majú domy, autá, manželky, deti, môžu chodiť do krčmy na pivo a rozhodne nežijú v biede, ale aj tak majú pocit, že iní vyhrali a oni nie.
Ja som na nich pozeral šokovaný, ako je to možné: máš veľký dom, dve autá, obaja s manželkou máte zamestnanie, dve dcéry sú na vysokých školách. Ale aj tak sa považujú za porazených. Je ťažké to pochopiť. Čiastočne je to asi závisť – stále sa s niekým porovnávajú a, samozrejme, vždy na tom niekto bude lepšie, vždy niekto iný má milión a niekto miliardu.
Reporter: Mnohí však sú na tom objektívne horšie.
Hlavenka: Pri tých ľuďoch, ktorí sú na tom naozaj aj materiálne horšie, to Prokop nazýva strata dôstojnosti a oni si to často doháňajú facebookovým siláctvom, tým, že sú okázalo vždy proti. Ak vláda povie, že pomôže Ukrajine, tak oni povedia, že Rusko je dobré. Ak vláda povie, že sa bude očkovať, tak oni povedia, že just nie. Keby vláda povedala, že je zákaz očkovania, tak sa pôjdu hneď postaviť do radu na ilegálne očkovanie. Ide len o a priori vymedzenie sa vyplývajúce z toho, že sa cítia ako spodina spoločnosti. Vyskúšajte si to niekedy, keď pôjdete do dedín, pýtajte sa ľudí, či si myslia, že vyhrali alebo prehrali.
Reporter: Ako sa dá vôbec začať, ak chceme tento problém riešiť?
Hlavenka: Pri dospelých je to veľmi ťažké. Naším eminentným záujmom musia byť mladí. Dať im dôveru, že oni si ten svet stavajú, že majú obrovské možnosti. Podporovať miešanie kultúr, cestovanie. Často naozaj stačí, ak spoznajú, ako to funguje inde, lebo majú úplne skreslené predstavy.
Je ťažké si predstaviť, že tú vodku s bromhexinom nelial do gágora na vedrá
Najviac ma prekvapilo, že nepoužil pomerne populárne premostenie na údajné plánované "zakázanie" hotovostných platieb - veď čo by mohol byť zo strany zla lepší dôvod na zrušenie obehu bankoviek s brutálnymi diabolskými symbolmi, ktoré na tie bankovky dalo samo natlačiť aby mohlo "jednoducho" šíriť satanistické myšlienky ... A zase raz to uvedomelý a pronárodný expert s kozmetickým zrkadielkom a online rýchlokurzom origami odhalil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K tomu unosu… tam nie je co dodat. Pan 363 vie vsetko lepsie ako ostani. 🤦🏻♂️ on je totalny omyl.
Je tam vela nepriamych dokazov, ktore nadvazuju. Pribeh (aj pre nas) jasny.
Ale pre sud asi treba viac. Neviem. Je to len nazor, takto respektuj.
K tej jednoznačnosti len toľko, že 7 rokov trvalo súdu kým odsúdil náckov v Nitre za napadnutie ľudí pred barom priamo pod kamerou polície.
- Znamená to že aj vlk má byť sýty aj ovca celá ?
- Politici ako najmocnejší podnikatelia by mali "okrádať" ľudí len do tej miery aby si ich úplne nezničili lebo potom nebudú mať už koho "okrádať" ?
- Tak ako v prírode je potrebná rovnováha tak aj spoločnosti je potrebná rovnováha podľa súčasného stavu spoločnosti ?
- Tj blízky, rodina a aj z toho prirodzene plynúca korupcia by sa danému stavu mala prispôsobovať ?
Dokonca aj nenormálneho Maťka dokázal občas presvedčiť o Sme rodina.
pointa je, zober 1€, 5mil ludom, nevsimu si to. a ty si zahojeny.
https://twitter.com/macicka212/status/1660344981825937411?s=20
EDIT:
sice je to zrejme hoax, ale blivno zostalo
https://e.dennikn.sk/3383283/investor-jiri-hlavenka-zijeme-v-najlepsej-moznej-dobe
Dovolim si vypichnut. :
Hlavenka: Ja nie som psychológ, ale mám pocit, že množstvo rôznych protestov a agresivity pramení jednoducho zo strachu. Tak je to napokon aj u zvierat, že agresivita je prejavom strachu.
Druhé vysvetlenie, ktoré mám od výborného českého sociológa Daniela Prokopa, je, že problémom je strata dôstojnosti. Tí ľudia, ktorí chodia na demonštrácie, niektorí tým ľuďom hovoria dezoláti, majú pocit, že prehrali. Ja chodím v našej dedine na pivo a raz som sa chlapov spýtal, či majú pocit, že v živote vyhrali alebo prehrali. Takmer všetci sa považujú za tých, čo prehrali. Majú domy, autá, manželky, deti, môžu chodiť do krčmy na pivo a rozhodne nežijú v biede, ale aj tak majú pocit, že iní vyhrali a oni nie.
Ja som na nich pozeral šokovaný, ako je to možné: máš veľký dom, dve autá, obaja s manželkou máte zamestnanie, dve dcéry sú na vysokých školách. Ale aj tak sa považujú za porazených. Je ťažké to pochopiť. Čiastočne je to asi závisť – stále sa s niekým porovnávajú a, samozrejme, vždy na tom niekto bude lepšie, vždy niekto iný má milión a niekto miliardu.
Reporter: Mnohí však sú na tom objektívne horšie.
Hlavenka: Pri tých ľuďoch, ktorí sú na tom naozaj aj materiálne horšie, to Prokop nazýva strata dôstojnosti a oni si to často doháňajú facebookovým siláctvom, tým, že sú okázalo vždy proti. Ak vláda povie, že pomôže Ukrajine, tak oni povedia, že Rusko je dobré. Ak vláda povie, že sa bude očkovať, tak oni povedia, že just nie. Keby vláda povedala, že je zákaz očkovania, tak sa pôjdu hneď postaviť do radu na ilegálne očkovanie. Ide len o a priori vymedzenie sa vyplývajúce z toho, že sa cítia ako spodina spoločnosti. Vyskúšajte si to niekedy, keď pôjdete do dedín, pýtajte sa ľudí, či si myslia, že vyhrali alebo prehrali.
Reporter: Ako sa dá vôbec začať, ak chceme tento problém riešiť?
Hlavenka: Pri dospelých je to veľmi ťažké. Naším eminentným záujmom musia byť mladí. Dať im dôveru, že oni si ten svet stavajú, že majú obrovské možnosti. Podporovať miešanie kultúr, cestovanie. Často naozaj stačí, ak spoznajú, ako to funguje inde, lebo majú úplne skreslené predstavy.
https://twitter.com/ostravanda_/status/1661085929879027733
Najviac ma prekvapilo, že nepoužil pomerne populárne premostenie na údajné plánované "zakázanie" hotovostných platieb - veď čo by mohol byť zo strany zla lepší dôvod na zrušenie obehu bankoviek s brutálnymi diabolskými symbolmi, ktoré na tie bankovky dalo samo natlačiť aby mohlo "jednoducho" šíriť satanistické myšlienky ... A zase raz to uvedomelý a pronárodný expert s kozmetickým zrkadielkom a online rýchlokurzom origami odhalil
ale niektore komenty su fajn:
"Na druhej strane je to pekné od spoločnosti že umožňuje inklúziu mentálne hendikepovaných..."