Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
tiež som kedysi na Opel Astra H robil dierku na zadnom svetle v čo najnižšom bode, lebo tam furt zatekalo a rosilo sa... malá dieročka horúcim klincom všetko vyriešila
Nebolo jednoduchsie demontovat a pretesnit to svetlo? 😳
Nie nebolo, pretesnenie fungovalo len chvilu,zle navrhnute, mala nenapadna dierka ktoru nebolo vidiet a bolo po problemoch.. , kamarat na zafire dal dokonca nove a do dvoch rokov ten isty pribeh
Svetlá s technológiou Rosiňol 😎
Myslel som, že táto trápna chyba skončila s modernizáciou modelovej rady Mercedes W204 okolo r.2010-2011, kde po objavení zarosenia do mesiaca skončil celý svetlomet, lebo tá vyzrážaná voda stekala presne dolu na riadiacu jednotku a postupne ju vytopila.
kto má reálnu skúsenosť,kde v BA urobia výmenu chladiva klímy na staršom aute za rozumnú cenu? našiel som narýchlo tento servis,cena necelých 40 eur,mate niekto iný typ ? dík
ak by chcel niekto je na predaj tento americky japonec (rocnik '88) s vyvlozkovanym motorom. robota sa na nom furt nejaka najde. takze skor asi pre nejakeho fanusika/ cloveka co sa vyzna.
stale k dispozicii mozna aj vymena za nejaku kawasaki ninja do 2008 alebo suzuki ekvivalent z tej doby.
Prosím vás, nie je tu niekto z okolia Rožňavy a bol by ochotný sa pozrieť na jedno auto v akom je stave? Aby som sa zbytočne netrepal z Bratislavy tam.
Na Polianky dala mama pred par rokmi vtedy asi 8rocnu Astru G kombi s tym, ze obcas pri jazde na nerovnosti preblikne cele auto- svetla, pristrojovka. Vymenili tusim spinaciu skrinku (za kopec penazi) a dva tyzdne na to auto zacalo za jazdy horiet niekde v/pri poistkovej skrini v motorovom priestore. Neviem ci na to servis vtedy mohol prist, ale riesiac Opel by som asi skusil iny, “pre istotu”.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale budu LED, to nema tolko tepla aby odparilo tu vodu
Dobre jednoduchsie to asi nebude, blbo som sa vyjadril… asi som sa mal akor spytat ci by to nebolo rozumnejsie/ spravnejsie….
Nie nebolo, pretesnenie fungovalo len chvilu,zle navrhnute, mala nenapadna dierka ktoru nebolo vidiet a bolo po problemoch.. , kamarat na zafire dal dokonca nove a do dvoch rokov ten isty pribeh
Zdroj obrázku: https://n-cars.net/forums/attachments/phl-jpg.10503/
Myslel som, že táto trápna chyba skončila s modernizáciou modelovej rady Mercedes W204 okolo r.2010-2011, kde po objavení zarosenia do mesiaca skončil celý svetlomet, lebo tá vyzrážaná voda stekala presne dolu na riadiacu jednotku a postupne ju vytopila.
Presne tak.
Mne to tiež robí trochu na LEONe predné ľavé svetlo.
Jedine v lete pri vysokých teplotách sa to vysuší.
https://www.zlavomat.sk/akcia/801052-dezinfekcia-servis-a-doplnenie-klimatizacie?_gl=1*1y7ugmt*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjw1MajBhAcEiwAagW9MTvmYSLEY3Y0Hah3l10DP7k9xRB9gBh3CpwB6sKoNmjQj6PryOgbKBoCU_0QAvD_BwE#obsah
stale k dispozicii mozna aj vymena za nejaku kawasaki ninja do 2008 alebo suzuki ekvivalent z tej doby.
edit: ked to nie je octavia a passat
Nie som fanúšik VW koncernu zrovna, hlavne divízie Škoda, Audi, VW 🙂 Seat mal ešte ako takú charizmu.
Edit: snáď mi to tu niekto nečmajzne 😂
Ktory servis je lepsi v Bratislave ?
Teda ak mate s niektorym z nich skusenosti.
https://www.mah.sk/
/na Poliankach/
alebo
https://www.lmtauto.sk/
alebo nejaky iny v Bratislave.