je to v Auparku, teraz mam projekt, na ktorom obcas chodim oproti do Digitalu.
btw ked uz si spomenul aj tie ine - velmi mi tam chuti, je to ovela lepsie ako Dynasty, kde polovicu tych masovych mixov doslova tvoria pomyje a vzdy necham polku na tanieri. A navyse z tej dynasty casto musim utekat rovno na WC, to sa mi po inych cinach nestava
Dalej Sajado v Eurovey - raz sme tam uz boli na sushi, je to asi top, alebo blizko top, jak sushi, tak ostatne maso.
Manhatan a Avion som este nebol.
Jedno z najlepsich All u can eat v BA je v Astre na Prievozskej, uz som tu raz daval, tie ich medove kridelka su strasne dobre
Mi pripominas poslednu navstevu v auparku kde som to celkom prehnal a taky cemer som mal ze fuj. Straaaasne som sa tam prezral 😁
Lenze je to najlacnejsie menu v auparku ked neratam mekac.
Scarinko - ked vies co je to cemer, tak asi aj vies ako ho riesit, ci nie?
to prezranie suhlasi, ja tieto All u can eat-y pouzivam na doplnanie energie na celodenne vyjazdy, a vzdy sa odtial ledva doplazim naspat do kanclu.
Btw, pred 2 tyzdnami som dal tripple - all u can eat utorok, stredu aj stvrtok
ale nevravim ze je to zdrave, to asi nie
Ja zatiaľ "diétne" 😁 Chystám sa na 3 týždne do BA a tam sa zase obžeriem všetkým možným ako vždy 😁 ale tento šalát odporúčam, šalotka, stonkový zeler, kukurica, tuniak a smotana. Keby ste sa chceli viac najesť, pridať studené cestoviny a máte cestovinový šalát. Jáj a ešte tam je zavárany zeler.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano na to som reagoval, ale ked som si to priblizil uz to vypada v poho
nickovw08, mas pravdu, tie kvetinky na stole vyzerali "uz ozobane"
to sushi vzadu je kolegove
btw ked uz si spomenul aj tie ine - velmi mi tam chuti, je to ovela lepsie ako Dynasty, kde polovicu tych masovych mixov doslova tvoria pomyje a vzdy necham polku na tanieri. A navyse z tej dynasty casto musim utekat rovno na WC, to sa mi po inych cinach nestava
Dalej Sajado v Eurovey - raz sme tam uz boli na sushi, je to asi top, alebo blizko top, jak sushi, tak ostatne maso.
Manhatan a Avion som este nebol.
Jedno z najlepsich All u can eat v BA je v Astre na Prievozskej, uz som tu raz daval, tie ich medove kridelka su strasne dobre
Lenze je to najlacnejsie menu v auparku ked neratam mekac.
to prezranie suhlasi, ja tieto All u can eat-y pouzivam na doplnanie energie na celodenne vyjazdy, a vzdy sa odtial ledva doplazim naspat do kanclu.
Btw, pred 2 tyzdnami som dal tripple - all u can eat utorok, stredu aj stvrtok
ale nevravim ze je to zdrave, to asi nie