nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hej, celkom dobré počasie zatial - ani raz nesnežilo.
HauteRoute si treba vyskusat nech aspon trochu docenite co tam borci vlastne predvadzaju…
inak na starte dnes zamracene a pofukuje - zase nic nebude
ty frfleš, oni súťažili aj v etapách ktoré boli na hrane ich zrušenia pre protokol o počasí zohľadňujúci zdravie pretekajúcich ľudí pred bezohľadnými nárokmi na zábavu frflajúcich gaučových divákov ako ty, oháňajúcimi sa peniazmi, platmi cyklistov, jednu takúto 5 hodinovú etapu v daždi v zjazdoch pri 3°C by som vás nechal absolvovať - a celú až do ciela bez nároku na jej zabalenie po dvoch - troch hodinách
Pelotón finišoval so stratou vyše minúty a pol, no problémom bolo, že tesne pred ochrannou zónou došlo k veľkému pádu, kde sa ocitlo množstvo ľudí. Zo Slovákov Lohinský, ktorý si mierne poranil prst, ale mohol pokračovať a prísť do cieľa, hoci už, žiaľ, so stratou. Zasahovali aj záchranári, bolo tam množstvo ľudí. Spadli vo vysokej rýchlosti pred nájazdom na záverečný kopec. Rozhodcovia museli dlho situáciu skúmať, aby dali všetkým správny čas. Napokon zo Slovákov klasifikovali v pádom rozdelenom pelotóne len Galoviča s Kováčom, Frolek, Gross a nešťastník Lohinský mali o niečo väčšiu stratu.
https://www.cycling-info.sk/10745-1-etapa-orlen-nations-grand-prix-2023
V pozadí zase nahodou Bahrain, Milan, DSM a plati, co som pisal vyssie, normalne fotky neskor
Veľká Javorina cez mohylu na Bradle
Dobrá Voda po červenej a naspat po asfaltke
Tip na vysledok
Typ auta, lietadla, etc.