Pred cca 14 r. som ju jazdil na Scotte a bola to TOP-ka... (hlavne funkčnosť a vydrž aj keď kľuky som tam mal FSA).
Neskôr mi zostali už len kolesa Bora a kto ich mal toho asi netreba oničom presviedčať.
Dnes už majú ale tie ceny dosť prestrelené.
Súhlas. Komu sa zdajú krajšie Shimano sady ako toto, jednoducho nemá vkus
A to nehovorím ako to radí.
Neviem čo by som mal robiť s kuframi aby som doškriabal kľuky
LMS ja viem ako to radi, jazdil som Campu 13 rokov a aj napriek tomu som presiel na Shimano, lebo sa mi japonsky dizajn za posledne roky paci viac. Porovnavat funkcnost oboch sad nema vyznam, Otazka je, preco je v pro pelotone len jeden tim, ktory jazdi Campu.
Mne osobne sedia páky Campy viac ako Shimano. Mám menšie dlane, možno aj preto. Taliani vypustili nižšie rady s ponuky,s čím súvisia aj vyššie ceny sád, akoby sa snažili prezentovať ako alternatíva pre "fajnšmekrov" alebo zažratých fandov. A tá ich bočná odradzovacia páčka bude údajne za chvíľku minulosťou.
Tak ta odtadovacia packa je extra chutovka.
Mali sme 2 sady campa aj staru aj novsiu a ani na jednej sme nedokazali dociahnut na tu packu bez prehmatavania zo ziadnej pozicie.
Preto isli kola s tymi sadami hned prec.
LMS ja viem ako to radi, jazdil som Campu 13 rokov a aj napriek tomu som presiel na Shimano, lebo sa mi japonsky dizajn za posledne roky paci viac. Porovnavat funkcnost oboch sad nema vyznam, Otazka je, preco je v pro pelotone len jeden tim, ktory jazdi Campu.
Tak skús 12s, je to o úroveň vyššie ako staré 10/11s sady.
K poslednej otázke, hádam si nemyslíš že je to tým že Shimano a Sram lepšie radia
Takze, ako som si bol slubil, s novymi kolesami aj poriadne fotky
Superior X-Road Team Issue, prevodniky AB (50/34), kolesa FFWD RYOT44 s 54t Ratchetom, plaste Challenge Strada Pro v TL prevedeni, inserty Air-Liner od Vittorie, kotuce z DA sady spolu s platnickami s chladicom, nech to zvladne aj nake tie dlhsie zjazdy. Do buducna este zvazujem vymenit to tazitko v podobe 105-kovej 11-34t kazety za lahsiu Ultegru 11-32.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mozno to len od novoty naprd vyzera
Neskôr mi zostali už len kolesa Bora a kto ich mal toho asi netreba oničom presviedčať.
Dnes už majú ale tie ceny dosť prestrelené.
Je to UD karbón na slnku to tak vyzerá, aj keď naživo o dosť lepšie
A to nehovorím ako to radí.
Neviem čo by som mal robiť s kuframi aby som doškriabal kľuky
Mali sme 2 sady campa aj staru aj novsiu a ani na jednej sme nedokazali dociahnut na tu packu bez prehmatavania zo ziadnej pozicie.
Preto isli kola s tymi sadami hned prec.
Tak skús 12s, je to o úroveň vyššie ako staré 10/11s sady.
K poslednej otázke, hádam si nemyslíš že je to tým že Shimano a Sram lepšie radia
Superior X-Road Team Issue, prevodniky AB (50/34), kolesa FFWD RYOT44 s 54t Ratchetom, plaste Challenge Strada Pro v TL prevedeni, inserty Air-Liner od Vittorie, kotuce z DA sady spolu s platnickami s chladicom, nech to zvladne aj nake tie dlhsie zjazdy.
Aj pozadie, okolie, bike normálne odfotený.
Takže všetko ako má byť !