Neviem ci to robite narocky. Treti a posledny krat pisem: Vratenie penazi sa neziada od banky. BANKA NIC NEVRACIA.
...vo svojej banke podavas Ziadost o vratenie platby, banka to posiela banke prijemcu, ten sa na to vykasle a cela vec je z pohladu obidvoch bank uzavreta.
Tie banky ste sem zacali tahat vy, komentarmi ako
ked som zamestnancovi poslal omylom 2x vyplatu a nereagoval a vymyslal si ze jeho nikto nevyzval. Peniaze ***** a nakoniec som mu to musel strhavat po castiach🤷🏻♂️ to je nas bankovy system
...ako keby bankovy system bol zodpovedny za vase chyby
tomtom7, riesim to vacsinou takto aj ja, aby usetrili na poste,ale tento s tym nemal problem aj po upozorneni na postovne, pri tak malej polozke mi to nevadi,ide len o princip
Upozorňujem na užívateľa PPJpartners
V nedeľu mi predal fake prilbu sworks evade2.Po predaji zablokoval moje číslo,neodpovedá na správy a stiahol všetky inzeráty na mtbiker.Tak nenalette ako ja.
mna akurat mrzi pristup Mtbikeru k tomuto lebo je to na ich webe a zjavne im to nevadi, ba dokonca by som povedal ze im to vyhovuje nakolko viac ludi co tu prisievaju robi viac klikov tj viac reklamy. Clovek co trochu chodi do tohto bazaru tak vidi ze to je jeden smelinar vedla druheho, samy priekupnik a odrbavaci s fejkami a cinskym dovozom.
a pritom by stacilo malo a mohol by z toho byt fakt kvalitny a spolahlivy bazar pre uzivatelov (skutocnych uzivatelov) fora a nie dalsi bazos. ale tak je to ako to je.
To je take alibisticke. Ved nahlaste a my to poriesime. Netreba kapacity ale jednoduche pravidla na vlozenie inzeratu. Napr registracia min 1 mesiac alebo 100 prispevkov. Ale tak to by sa nedalo potom pouzivat ako bazos 😉
mna akurat mrzi pristup Mtbikeru k tomuto lebo je to na ich webe a zjavne im to nevadi, ba dokonca by som povedal ze im to vyhovuje nakolko viac ludi co tu prisievaju robi viac klikov tj viac reklamy. Clovek co trochu chodi do tohto bazaru tak vidi ze to je jeden smelinar vedla druheho, samy priekupnik a odrbavaci s fejkami a cinskym dovozom.
a pritom by stacilo malo a mohol by z toho byt fakt kvalitny a spolahlivy bazar pre uzivatelov (skutocnych uzivatelov) fora a nie dalsi bazos. ale tak je to ako to je.
Ked im das nejake % z predaja tak potom mozes pozadovat aj proaktivne monitorovanie ale preco by mali investovat svojich ludi a teda $$ na niecom co im v podstate ubera z trzieb?
Ale suhlasim s tym ze by aspon trochu mohli sprisnit podmienky toho kto tu moze inzerovat.
Nejaká novinka? Takáto sms mi teraz prišla.
- od Sanasportu mi nikdy podobná sms neprišla
- odkaz vyzerá pofidérne
- skúsil som zo srandy niečo vložiť do košíka a použiť ten kód - nefunguje.
Predpokadám že ten link bude smerovať niekam do πče?
Ked im das nejake % z predaja tak potom mozes pozadovat aj proaktivne monitorovanie ale preco by mali investovat svojich ludi a teda $$ na niecom co im v podstate ubera z trzieb?
Ale suhlasim s tym ze by aspon trochu mohli sprisnit podmienky toho kto tu moze inzerovat.
Co tak koli dobremu menu?
Stranka na ktorej je velka pravdepodobnost ze sa stanes obetou podvodnikov alebo ta oberu o peniaze mi nepride doveryhodna. Navyse miesto je sa pacha trestna cinnost (suma nad 266€) by som na svojej stranke urcite nechcel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...vo svojej banke podavas Ziadost o vratenie platby, banka to posiela banke prijemcu, ten sa na to vykasle a cela vec je z pohladu obidvoch bank uzavreta.
Tie banky ste sem zacali tahat vy, komentarmi ako
...ako keby bankovy system bol zodpovedny za vase chyby
citat s porozumenim
V nedeľu mi predal fake prilbu sworks evade2.Po predaji zablokoval moje číslo,neodpovedá na správy a stiahol všetky inzeráty na mtbiker.Tak nenalette ako ja.
https://www.mtbiker.sk/bikeri/ppjpartners/inzeraty
ktoru si kupoval? bielu alebo ciernu?
https://www.mtbiker.sk/bazar/prilby/cestne-prilby/4547820/specialized-s-works-evade-ii.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/prilby/cestne-prilby/4541341/specialized-cestna-prilba-model-evade-ii-velkost-m.html
akoze nepytal si dalsie fotky? stacila ta jedna nic nehovoriaca spredu?
https://www.mtbiker.sk/bikeri/ppjpartners/inzeraty
ktoru si kupoval? bielu alebo ciernu?
https://www.mtbiker.sk/bazar/prilby/cestne-prilby/4547820/specialized-s-works-evade-ii.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/prilby/cestne-prilby/4541341/specialized-cestna-prilba-model-evade-ii-velkost-m.html
akoze nepytal si dalsie fotky? stacila ta jedna nic nehovoriaca spredu?
Pise ze Evade 2, ta biela je evade3.
Myslím si, že kapacity na to, aby strážili všetko nemajú.
- od Sanasportu mi nikdy podobná sms neprišla
- odkaz vyzerá pofidérne
- skúsil som zo srandy niečo vložiť do košíka a použiť ten kód - nefunguje.
Predpokadám že ten link bude smerovať niekam do πče?
Co tak koli dobremu menu?
Stranka na ktorej je velka pravdepodobnost ze sa stanes obetou podvodnikov alebo ta oberu o peniaze mi nepride doveryhodna. Navyse miesto je sa pacha trestna cinnost (suma nad 266€) by som na svojej stranke urcite nechcel.