niet sa zrejme ale čomu čudovat. takto to dopada, ked su peniaze, ktore "treba" minut a k "akcii" su pripusteni ludia, ktori ku komunite (v nasom pripade cyklistom) nemaju ziadny vztah. Nepoznaju ich potreby a so stavbami podobneho charakteru nemaju ziadne skusenosti. Maju vztah akurat k tym peniazom, ktore z toho nasledne vygeneruju.
Neviem, ci na terchovskom cyklochodniku boli potrebne napriklad tie mostiky pre stažne plachetníc....nikde som sa s podobnym nestretol...
V čr napriklad po tom, co prebehli stavebne upravy na niektorych "jezoch" hlavne na povodi vltavy sa nasledne zdvihla vlna nevole vo vodackej obci a "vydupali" si, že pri dalsich buducich projektoch prebehnu najskor konzultacie s vodákmi aby po rekonštrukcii koruny nevznikli prekažky pre jeho zdolanie alebo obnášanie.
Chlapci ci ste sa tu vygenili na mne. Ja som na stavenisko nevatupil. Po pravej strane su schody ktore nie su uzVrete ani sa tam nepracuje a tak isto idu schody aj dole. Takze obist sa to da bez porusenia.
v sobotu som bol pojazdiť nejake traily v MF
po Maly žiar všetko OK, Samopal ešte zapadaný listím ale prejazdný
Ozembuch vid foto - odhadzaný (behom pol hodiny)
Po usypanou skalou prejazdné celé - jeden strom som s bajkerom odhadzoval , Kopaná OK
... zostáva Majbiková - ta je tak zarastená že konečná
takže v najbližšej dobe asi pôjdem prerezať
Dikes, v pondelok sme boli Ozembuch a veru bol pekne odhadzany tento usek. Majbikova - prerasteny je zaciatok od smerovnika? Ono je to asi dlhsi usek a chcelo by to aj dvoch ludi a jednu motorovu pilu, nie? Lebo zarastene je to uz viacero rokov a je to coraz horsie.
ano prerasteny je začiatok od smerovnika, ja som skusil pretlačiť 50 m a otočil som sa lebo nasledoval kratši usek kde boli stromy už tak 3-4m vysoke,vyrastené a uplne huste... tak to som ani neskušal pokračovať
popravde neviem odhadnuť na kolko by to bolo, ale cele to ma asi 100-200m ... škoda že som to ,,nezmapoval,, v sobotu
každopadne s pilou by to bolo raz dva hotové
niekde to je redšie niekde uplne husté
ja som planoval že zoberiem pilku a spravim koľko sa mi podarí 😅
na naucnom chodniku nad raj. teplicami je niekde cca pod tlstou horou padnuty kmen a fajne žihľavčie v jednom 15m useku. asi 50m od smerovnika "pod vyhliadkou" je padnuty búček a treba "brodiť" konarčie a aj v skalnom meste je jeden poriadny kmen, ktory treba podliezt. naucny chodnik slnečne skaly je tiež uz poriadne zarasteny. na lakti mam dve brázdy v koži odtial. navyse nejaky expert viedol tadial kona, ked bolo poprsane a makka hlina a na chodniku a okolo pizzerie pri brode to bolo od podkov poskodene.
...a neviem, ci tam neboli nejake preteky v sulove, lebo ostalo po nich vela igelitovych práporkov po konaroch. preco to po skonceni acie nedaju dole ja neviem.
podla trailforks a rôznych máp mi to ukázovalo zhruba 200m ale neprešiel som to celé v teréne takže môže to byť realne aj viac ... asi si tam spravím výlet piatok alebo nedelu
CYKLOTRASA BEZ PREKÁŽOK ❗️🚲
Na základe výzvy od Polície Slovenskej republiky, boli všetky betónové bariéry z cyklotrasy odstránené!
Celá trasa je tak ku dňu utorok 30.Mája plne prejazdná
stačil cukor ... droga jak droga 😆😆
avšak niekto to tam už vyrezaval - z druhej strany začal, asi minuly rok, lebo zhruba 50-100m bolo vyrezanych
+ dosť pomohol aj kamarat
... a pár miest som ešte dočistil v priebehu/ po traily ďalej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, ci na terchovskom cyklochodniku boli potrebne napriklad tie mostiky pre stažne plachetníc....nikde som sa s podobnym nestretol...
V čr napriklad po tom, co prebehli stavebne upravy na niektorych "jezoch" hlavne na povodi vltavy sa nasledne zdvihla vlna nevole vo vodackej obci a "vydupali" si, že pri dalsich buducich projektoch prebehnu najskor konzultacie s vodákmi aby po rekonštrukcii koruny nevznikli prekažky pre jeho zdolanie alebo obnášanie.
po Maly žiar všetko OK, Samopal ešte zapadaný listím ale prejazdný
Ozembuch vid foto - odhadzaný (behom pol hodiny)
Po usypanou skalou prejazdné celé - jeden strom som s bajkerom odhadzoval , Kopaná OK
... zostáva Majbiková - ta je tak zarastená že konečná
takže v najbližšej dobe asi pôjdem prerezať
popravde neviem odhadnuť na kolko by to bolo, ale cele to ma asi 100-200m ... škoda že som to ,,nezmapoval,, v sobotu
každopadne s pilou by to bolo raz dva hotové
niekde to je redšie niekde uplne husté
ja som planoval že zoberiem pilku a spravim koľko sa mi podarí 😅
...a neviem, ci tam neboli nejake preteky v sulove, lebo ostalo po nich vela igelitovych práporkov po konaroch. preco to po skonceni acie nedaju dole ja neviem.
Ja to tipujem tak na 500 m.
každopadne budem informovať
pešo detto - od zámku- po modrej
Na základe výzvy od Polície Slovenskej republiky, boli všetky betónové bariéry z cyklotrasy odstránené!
Celá trasa je tak ku dňu utorok 30.Mája plne prejazdná
aspoň už viem koho som stretol 😄
zajtra idem prerezať tu Majbikovu, mam aj posilu takže sám nebudem
avšak niekto to tam už vyrezaval - z druhej strany začal, asi minuly rok, lebo zhruba 50-100m bolo vyrezanych
+ dosť pomohol aj kamarat
... a pár miest som ešte dočistil v priebehu/ po traily ďalej
záznam zo Stravy + foto
https://strava.app.link/mdjn6ZBejAb