Kdyz jsem cetla ty vase prispevky, tak jsem si rikala, ze se s vama taky musim podelit o svoje dojmy )
Jinak by me zajimalo, v jakem pripade se stane skutecnosti formulka v propozicich "V prípade extrémne chladného počasia si usporiadateľ z bezpečnostných dôvodov vyhradzuje právo na zmenu (skrátenie) trate" . To uz asi fakt musi padat trakare
Môžem to chápať tak, že nám udeľuješ čestné členstvo v sratch clube?
Ano, mozes. Ste sratchky so vsetkym co k tomu patri. Uz je len na vas, ci budete reprezentovat uvedenim klubu pri prihlaseni sa na buduce maratony.
K tomu skrateniu trate: Vyhradili si pravo v pripade extremne chladneho pocasia. Ale kedze extremne chladno nebolo a dazd a blato povazuju za samozrejmost , tak o skrateni evidentne ani neuvazovali resp. na to neboli pripraveni. Akurat ked som bol v Liptovskej Teplicke prisla Saldi a tvrdila, ze vraj Krejzi skratili, tak to ludia z obcerstvovacky telefonicky overovali a Izi potvrdil, ze trat sa neskracuje. Toto je vlastne prave jedine slabe miesto organizacie - neodhadnutie realnych podmienok na trati.
Tak aj ja zasielam platnicky, ktore zhumplovala moja polovicka - prilozim este nejake foto, ktore som slubila, ze poslem, tak sa snad chalanisko najde. Mna si tu nevsimajte - nie som biker (aspon zatial - vsak Base?)
K tomu skrateniu trate: Vyhradili si pravo v pripade extremne chladneho pocasia. Ale kedze extremne chladne nebolo a dazd a blato povazuju za samozrejmost , tak o skrateni evidentne ani neuvazovali resp. na to neboli pripraveni. Akurat ked som bol v Liptovskej Teplicke prisla Saldi a tvrdila, ze vraj Krejzi skratili, tak to ludia z obcerstvovacky telefonicky overovali a Izi potvrdil, ze trat sa neskracuje. Toto je vlastne prave jedine slabe miesto organizacie - neodhadnutie realnych podmienok na trati.
Mezi bajkerama se falesna poplasna zprava sirila. Napred jsem tomu i verila, ale kdyz jsem mela na tachaci 100km, tak jsem si rikala, ze to bude nejaky omyl . Z poradatelu nikdo nemohl vedet, ze tam bude takovy humac, kdyz celou dobu bylo krasne. Uz se tesim, az jednou pojedu Horala za sucha
Tak pridavam aj ja fotku zvyskov zo sintrovanych dosticiek z brzd Stroker Carbon.
Pred Horalom na nich bola tak 2/3 oblozenia, po maratone predna vonkajsia uplne zodrata, ostatne tri cca 0,5mm, cize na vyhodenie...
Okrem tohoto dostal totalne K.O.poplock k Rebe, ktory som mimochodom pocas maratonu ani nepouzival...
A samozrejmostou bola kompletna vymena laniek a lankovodov...
Vsetko som zvladol pozhanat a povymienat vcera a dnes uz som sa bol konecne povozit
tak pozeram, ze ja som obstal celkom lacno, len jeden novy par platniciek, nova retaz(aj tak uz bola na vymenu) a klzne puzdro do tlmica. radenie po premazani prehadzovacky a presmykaca radi na pocudovanie ako nove, asi preto, ze mam skoro cele vedenie lanka v bowdene
hehe no to tak je moj partak Tomike.
Taka pikoska, ten bike (Giant Anthem) kupil den predtym a do Horala mal na nom najazdenych doslova par kilometrov, takze prisiel o panictvo ozaj drsnym sposobom.. (ten bike
Opravy biku - mna takmer 2 litre, ale niektore veci som chcel spravit uz davnejsie len Horal to akosi urychlil
Tak pridavam aj ja fotku zvyskov zo sintrovanych dosticiek z brzd Stroker Carbon.
Pred Horalom na nich bola tak 2/3 oblozenia, po maratone predna vonkajsia uplne zodrata, ostatne tri cca 0,5mm....
toto ze su znicene platnicky -tak vyzerali moje asi v druhom zjazde
..hm,..lidicky a ako ste to opravili-ja to asi sam nezvladnem,a kedze mi vytiekol aj olej ani nemozem zistit ci pojdu piesty-v ktorych tie stupliky su dorovna zbrusene (avid juicy7)..takze asi servis...
a este som zistil dnes ked som to cistil ,ze kotuce pod mojim tlakom na packy v zjazdoch -kov na kov- vybrusili kusok z prasata-sranda je,ze predna na opacnej strane ako zadna..-.aspon vidim ktory piest kde bol silnejsi-silnejsi vyhrava ..
No na tie financne naklady na servis som celkom zvedavy, tak sup sem s nimi. Bude celkom zaujimave celkove vycislenie nakladov na tento marton. Napr. Salzka ma stala nieco nad 4000 Sk a to som nic neservisoval, len som spocital startovne, ubytko, stravu a cestu. Potom mozeme zalozit novu temu s nazvom "Kolko vas vysiel vas najdrahsi maraton?".
Inak Mirec mi volal, ze sa tiez teraz zabava so servisom, tak uvidime co napise. A mohli by ste tie servisovane/poskodene diely aj fotograficky dokumentovat (len prosim poriadne zaostrujte - to Muffinove akvarko v mobile mohla byt krasna pamiatka keby to bolo zaostrene).
No a k mojmu "servisu" (silne slovo):
Moj bike funguje ako ma, testol som ho hned na druhy den pri vyjazde na Sliezsky dom. Ked sme prisli spät dole, tak mi napadlo vyliat vodu po sobote z ramu - vylial som skoro 2 deci. Nestaci, ze je ten bike takzy ako krava, este som aj tu vodu tahal hore. Inak po tom, co mi v Teplicke bike vystriekali wapkou a dali aj nejaky ten olej na retaz, som sa ho uz odvtedy nechytil (ani neolejoval retaz) a zatial jazdi bez problemov ako vzdy. Akurat musim kupit nove oblozenie na zadnu brzdu, lebo to uz pred maratonom malo najazdenych cca 4000 km a tych 45 km v blatku uz stacilo na jeho zbrzdenie na absolutnu hranicu pouzitelnosti. Takze moj servis 0 Sk resp. cena jedneho paru platniciek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jinak by me zajimalo, v jakem pripade se stane skutecnosti formulka v propozicich "V prípade extrémne chladného počasia si usporiadateľ z bezpečnostných dôvodov vyhradzuje právo na zmenu (skrátenie) trate"
Ano, mozes.
K tomu skrateniu trate: Vyhradili si pravo v pripade extremne chladneho pocasia. Ale kedze extremne chladno nebolo a dazd a blato povazuju za samozrejmost
Mezi bajkerama se falesna poplasna zprava sirila. Napred jsem tomu i verila, ale kdyz jsem mela na tachaci 100km, tak jsem si rikala, ze to bude nejaky omyl
Pred Horalom na nich bola tak 2/3 oblozenia, po maratone predna vonkajsia uplne zodrata, ostatne tri cca 0,5mm, cize na vyhodenie...
Okrem tohoto dostal totalne K.O.poplock k Rebe, ktory som mimochodom pocas maratonu ani nepouzival...
A samozrejmostou bola kompletna vymena laniek a lankovodov...
Vsetko som zvladol pozhanat a povymienat vcera a dnes uz som sa bol konecne povozit
P.S.: Za rok pridem urcite znova
Zarezat, opiest a zjezst
hehe no to tak je moj partak Tomike.
Taka pikoska, ten bike (Giant Anthem) kupil den predtym a do Horala mal na nom najazdenych doslova par kilometrov, takze prisiel o panictvo ozaj drsnym sposobom.. (ten bike
Opravy biku - mna takmer 2 litre, ale niektore veci som chcel spravit uz davnejsie len Horal to akosi urychlil
Pred Horalom na nich bola tak 2/3 oblozenia, po maratone predna vonkajsia uplne zodrata, ostatne tri cca 0,5mm....
toto ze su znicene platnicky
a este som zistil dnes ked som to cistil ,ze kotuce pod mojim tlakom na packy v zjazdoch -kov na kov- vybrusili kusok z prasata-sranda je,ze predna na opacnej strane ako zadna..-.aspon vidim ktory piest kde bol silnejsi-silnejsi vyhrava
Inak Mirec mi volal, ze sa tiez teraz zabava so servisom, tak uvidime co napise. A mohli by ste tie servisovane/poskodene diely aj fotograficky dokumentovat (len prosim poriadne zaostrujte - to Muffinove akvarko v mobile mohla byt krasna pamiatka keby to bolo zaostrene).
No a k mojmu "servisu" (silne slovo):
Moj bike funguje ako ma, testol som ho hned na druhy den pri vyjazde na Sliezsky dom. Ked sme prisli spät dole, tak mi napadlo vyliat vodu po sobote z ramu - vylial som skoro 2 deci. Nestaci, ze je ten bike takzy ako krava, este som aj tu vodu tahal hore.