kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Jinak by me zajimalo, v jakem pripade se stane skutecnosti formulka v propozicich "V prípade extrémne chladného počasia si usporiadateľ z bezpečnostných dôvodov vyhradzuje právo na zmenu (skrátenie) trate"
Ano, mozes.
K tomu skrateniu trate: Vyhradili si pravo v pripade extremne chladneho pocasia. Ale kedze extremne chladno nebolo a dazd a blato povazuju za samozrejmost
Mezi bajkerama se falesna poplasna zprava sirila. Napred jsem tomu i verila, ale kdyz jsem mela na tachaci 100km, tak jsem si rikala, ze to bude nejaky omyl
Pred Horalom na nich bola tak 2/3 oblozenia, po maratone predna vonkajsia uplne zodrata, ostatne tri cca 0,5mm, cize na vyhodenie...
Okrem tohoto dostal totalne K.O.poplock k Rebe, ktory som mimochodom pocas maratonu ani nepouzival...
A samozrejmostou bola kompletna vymena laniek a lankovodov...
Vsetko som zvladol pozhanat a povymienat vcera a dnes uz som sa bol konecne povozit
P.S.: Za rok pridem urcite znova
Zarezat, opiest a zjezst
hehe no to tak je moj partak Tomike.
Taka pikoska, ten bike (Giant Anthem) kupil den predtym a do Horala mal na nom najazdenych doslova par kilometrov, takze prisiel o panictvo ozaj drsnym sposobom.. (ten bike
Opravy biku - mna takmer 2 litre, ale niektore veci som chcel spravit uz davnejsie len Horal to akosi urychlil
Pred Horalom na nich bola tak 2/3 oblozenia, po maratone predna vonkajsia uplne zodrata, ostatne tri cca 0,5mm....
toto ze su znicene platnicky
a este som zistil dnes ked som to cistil ,ze kotuce pod mojim tlakom na packy v zjazdoch -kov na kov- vybrusili kusok z prasata-sranda je,ze predna na opacnej strane ako zadna..-.aspon vidim ktory piest kde bol silnejsi-silnejsi vyhrava
Inak Mirec mi volal, ze sa tiez teraz zabava so servisom, tak uvidime co napise. A mohli by ste tie servisovane/poskodene diely aj fotograficky dokumentovat (len prosim poriadne zaostrujte - to Muffinove akvarko v mobile mohla byt krasna pamiatka keby to bolo zaostrene).
No a k mojmu "servisu" (silne slovo):
Moj bike funguje ako ma, testol som ho hned na druhy den pri vyjazde na Sliezsky dom. Ked sme prisli spät dole, tak mi napadlo vyliat vodu po sobote z ramu - vylial som skoro 2 deci. Nestaci, ze je ten bike takzy ako krava, este som aj tu vodu tahal hore.