Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Najskôr to tak dopadne. Chcel som ušetriť cestu predávajúcemu do PN ak by sa mi nepáčila a nešli sme na prepis lebo je niekde z okolia. Ale asi to bude tak pre mna najjednoduchšie.
Najskôr to tak dopadne. Chcel som ušetriť cestu predávajúcemu do PN ak by sa mi nepáčila a nešli sme na prepis lebo je niekde z okolia. Ale asi to bude tak pre mna najjednoduchšie.
no ja myslím, že keď podali prst, tak ľudia uchmatnú celú ruku... keď sú k tomu nejaké tie schvalovacie nálepky, tak si to nalepíš a vybavené, aspoň u svetlometov s tou šošovkou by to nemalo robiť bordel ani na meraní a pochybujem, že by mal technik na STK chuť a čas listovať v nejakom tom zozname
zomreli ludia, nevadi? trochu nestastne velebenie stareho volva. ak by si vsetci kupovali stare x5 a q7 aby ich zachranila hmotnost a vyska kasne… to by sme dopadli.
ani, viem ze podla predbeznych info je v tom volvo nevinne…
Prva veta ti protireci s druhou Ta XC70 vo videu dala tak 25cm prekryv s deformovatelnou prekazkou, to by sa vacsina slusnych a nie prastarych aut mala odrazit. Tu mas Civic sice len v 65, ale s pevnou prekazkou.
A tu je Impreza s krajsim priebehom- nezastavi/neodrazi sa, ale pokracuje vpred
len ci to chapem spravne, ak auto mam prihlasene a mam na nom technicku tak netreba tu KO?
Pri odhlásení vozidla do cudziny je držiteľ vozidla povinný predložiť:
-odborný posudok o kontrole originality vozidla s výsledkom hodnotenia „spôsobilé“ alebo „dočasne spôsobilé“ nie starší ako 15 dní, ak sú údaje na identifikátoroch vozidla čitateľné a bezpečne určiteľné.
ak sa do cudziny odhlasuje neevidované vozidlo (nové vozidlo zakúpené od autorizovaného predajcu vozidiel alebo jednotlivo dovezené vozidlo, ktorému okresný úrad schválil technickú spôsobilosť).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm a co takto to prepisat v pohodli kaviarne s laptopom na nohach?
https://www.usbtokeny.sk/blog/online-prepis-auta-v-roku-2023-ako-na-to/#:~:text=Na%20elektronick%C3%BD%20prepis%20auta%20budete%20potrebova%C5%A5%3A&text=ob%C4%8Diansky%20preukaz%20s%20aktivovan%C3%BDm%20%C4%8Dipom,na%20podp%C3%ADsanie%20dokumentov%20cez%20web.
https://www.autoviny.sk/novinky/2729176/konecne-prve-legalne-h4-a-h7-led-ziarovky-do-hlavnych-svetlometov-su-uz-v-predaji-vyrobil-ich-neprekvapivo-osram/
Chuť a čas netreba, bude mať povinnosť.
3jalo3 ty si asi ešte nebol v Nemecku
https://mynovezamky.sme.sk/c/23180762/na-juhu-slovenska-zomreli-traja-mladi-ludia-vratane-dievcatka-prezilo-len-batola.html#storm_gallery_220048
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/05/22/7403251/
https://mynovezamky.sme.sk/c/23180762/na-juhu-slovenska-zomreli-traja-mladi-ludia-vratane-dievcatka-prezilo-len-batola.html#storm_gallery_220048
zomreli ludia, nevadi? trochu nestastne velebenie stareho volva. ak by si vsetci kupovali stare x5 a q7 aby ich zachranila hmotnost a vyska kasne… to by sme dopadli.
ani, viem ze podla predbeznych info je v tom volvo nevinne…
Volvo XC70 vs. Scania.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A tu je Impreza s krajsim priebehom- nezastavi/neodrazi sa, ale pokracuje vpred
Pri odhlásení vozidla do cudziny je držiteľ vozidla povinný predložiť:
-odborný posudok o kontrole originality vozidla s výsledkom hodnotenia „spôsobilé“ alebo „dočasne spôsobilé“ nie starší ako 15 dní, ak sú údaje na identifikátoroch vozidla čitateľné a bezpečne určiteľné.
ak sa do cudziny odhlasuje neevidované vozidlo (nové vozidlo zakúpené od autorizovaného predajcu vozidiel alebo jednotlivo dovezené vozidlo, ktorému okresný úrad schválil technickú spôsobilosť).