dnes som zistil ,ze ma nejak zacina boliet kostrc po tom pade -asi mi to az teraz cele dochadza
..inak by som navrhol organizatorovi-ak by to bolo mozne dat urobit tricka "Finisher krejzi 08!"-ako na salzke-toto je fakt pamätny vykon!a 26 nie je vela-ale rozumiem,ze naklady su uz fuc..ale ako napad to stoji za zvazenie
shickmomber: o olej si ako prišiel? prasknutá hadička, alebo vybrúsené črevá prasaťa?
Jezus s tými nákladmi na popretekový servis si mi to vytiahol z huby... viete, že som síce mierne nahlodaný, ale presvedčený Včkar, a toto čo tu vidím mi to nahlodanie ešte dosť zhojilo, minimálne u Včiek to vidím na časovo kratší a lacnejší servis - teda v závislosti na tom, ako to dostali ráfky
...Inak po tom, co mi v Teplicke bike vystriekali wapkou...
nam s vladol-om vystriekali wapkou v Teplicke hasici aj dupky,hehe
co sa tyka tej ceny,tak startovne a zatial nic,platnicky som este nejake nasiel pouzitelne a ta skoro nalomena zadna brzdova hadicka este cosi prezije(prelepim ohnute miesto,predlzim zivotnost...)
co sa tyka tej ceny,tak startovne a zatial nic,platnicky som este nejake nasiel pouzitelne a ta skoro nalomena zadna brzdova hadicka este cosi prezije(prelepim ohnute miesto,predlzim zivotnost...)
Zda sa, ze rad opravujes veci "na kolene" aneb metoda co dum dal:)
takze konecne som ako tak dal do poriadku bike. ani po cca 12 hodinach servisu bohuzial nieje pojazdny najvacsi problem je strhnuty zavit na prednom prasati. takze ak mate niekto na predaj predne prasa XTR 07 tak sa nejako dohodneme. zadne platnicky su uz na vymenu, takisto aj hlavove zlozenie. zatial ma servis stal cca 600sk. no pocitam ze cena este vyskoci..
Zda sa, ze rad opravujes veci "na kolene" aneb metoda co dum dal:)
tak nejak,ved to este cosi vydrzi...aj tak to je vsetko spotrebak.Keby som to dal urobit a odtrhol to najblizsie na Zelenom plese,tak by ma asi trafilo...
heheee Mirec...to sme si dali ...ja budem asi potrebovat tiez nove zadne prasa, komplet brzdove dosticky, necakane nemusim davat nove lanka a bowdeny !!! , ale zato taktiez hlavove ide do vecnych lovist...
take prkotiny ze nemozem vytiahnut sedlovku z ramu a ze sa kolesam nechce tocit akoby sa malo ani nestoja za rec
shickmomber: o olej si ako prišiel? prasknutá hadička, alebo vybrúsené črevá prasaťa?
Jezus s tými nákladmi na popretekový servis si mi to vytiahol z huby... viete, že som síce mierne nahlodaný, ale presvedčený Včkar, a toto čo tu vidím mi to nahlodanie ešte dosť zhojilo, minimálne u Včiek to vidím na časovo kratší a lacnejší servis - teda v závislosti na tom, ako to dostali ráfky
ja mam takmer doskladany novy bike, samozrejme s kotucovkami, ale po horalovi som zostal na pochybach ci je to spravna cesta. Sobotnajsi survival ma stal 100 sk- nove klaty na zadnu brzdu, eto vsjo.
chodim na prevazy, uz sa to lepsi ale doktor zakazal sobotnajsi pretek, ze sa mi to stale otvara a budem mat jazvy. pche. taku este nehrali aby som kvoli tomuto vynechal maraton...
A aby som nezabudol vodu a bordel som mal aj v zapuzdrenych priemyslenych loziskach na Mavicoch a tak isto aj v radeni. Pred Horalom som ich cistil... zbytocne
vies ze neviem-ale hadicky nevyzeraju byt prasknute-na 99%-ale tlacil som tak na paky aby som to tym stylom "kov na kov" ubrzdil-hlavne v tom "mordore"=vyrub+asi kalamita...-ze to bude nieco s piestami -urcite vsak v prasati-stale s jedneho slinta olej-ale ani sa nepohne!
A aby som nezabudol vodu a bordel som mal aj v zapuzdrenych priemyslenych loziskach na Mavicoch a tak isto aj v radeni. Pred Horalom som ich cistil... zbytocne
ty si to rozoberal??-ja mam tiez mavicy ale zatial sa tocia,uz nechrcia od piesku...ale rozobrat to -do toho nejdem..
K tem brzdam... Vim, proc vozim vecka Uz v roce 2005 se mi pri destivem Drasalovi osvedcily. Vsichni kotoucovkari sli z kopce pesky, ale mi to furt brzdilo a jeste jsem na nich dojezdila celou sezonu.
Na Horalovi jsem tam mela gumicky, ktere uz vozim druhym rokem a vydrzely. I kdyz je pravda, ze stacil asi 1-2mm a uz bych byla taky na kovu.
No a co se tyce skod. Tak to vypada na zadrene loziska u klik, zaliskane hlavove slozeni. Takhle vypadala moje vidla: http://bike-forum.cz/upload/users_lib/1076/fotogalerie/big/p1230138a.jpg
A takhle moje naby: http://bike-forum.cz/upload/users_lib/1076/fotogalerie/big/p1230053.jpg
To dole je Pekackova Reba, ktera prezila bez uhony. O retazu ani nemluvim. Liska se se svou barvou muze jit zhrabat
"pekna" fotodokumentacia, naozaj som rada, ze som nakoniec nestartovala, koniec koncov som usetrila, no radsej sa do CH zasobim brzdovymi platnickami..
tusim sa vase skody vysplhaju na desiatky tisic..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..inak by som navrhol organizatorovi-ak by to bolo mozne dat urobit tricka "Finisher krejzi 08!"-ako na salzke-toto je fakt pamätny vykon!a 26 nie je vela-ale rozumiem,ze naklady su uz fuc..ale ako napad to stoji za zvazenie
Zda sa, ze rad opravujes veci "na kolene"
tak nejak,ved to este cosi vydrzi...aj tak to je vsetko spotrebak.Keby som to dal urobit a odtrhol to najblizsie na Zelenom plese,tak by ma asi trafilo...
take prkotiny ze nemozem vytiahnut sedlovku z ramu a ze sa kolesam nechce tocit akoby sa malo ani nestoja za rec
ja mam takmer doskladany novy bike, samozrejme s kotucovkami, ale po horalovi som zostal na pochybach ci je to spravna cesta. Sobotnajsi survival ma stal 100 sk- nove klaty na zadnu brzdu, eto vsjo.
chodim na prevazy, uz sa to lepsi ale doktor zakazal sobotnajsi pretek, ze sa mi to stale otvara a budem mat jazvy. pche. taku este nehrali aby som kvoli tomuto vynechal maraton...
vies ze neviem-ale hadicky nevyzeraju byt prasknute-na 99%-ale tlacil som tak na paky aby som to tym stylom "kov na kov" ubrzdil-hlavne v tom "mordore"=vyrub+asi kalamita...-ze to bude nieco s piestami -urcite vsak v prasati-stale s jedneho slinta olej-ale ani sa nepohne!
ty si to rozoberal??-ja mam tiez mavicy ale zatial sa tocia,uz nechrcia od piesku...ale rozobrat to -do toho nejdem..
Hasicsky zbor poskytuje najkomplexnejsie sluzby
Na Horalovi jsem tam mela gumicky, ktere uz vozim druhym rokem a vydrzely. I kdyz je pravda, ze stacil asi 1-2mm a uz bych byla taky na kovu.
No a co se tyce skod. Tak to vypada na zadrene loziska u klik, zaliskane hlavove slozeni. Takhle vypadala moje vidla: http://bike-forum.cz/upload/users_lib/1076/fotogalerie/big/p1230138a.jpg
A takhle moje naby: http://bike-forum.cz/upload/users_lib/1076/fotogalerie/big/p1230053.jpg
To dole je Pekackova Reba, ktera prezila bez uhony. O retazu ani nemluvim. Liska se se svou barvou muze jit zhrabat
tusim sa vase skody vysplhaju na desiatky tisic..
Musím na tomto mieste uviesť časť ss-kovej konverzávie s Dudom.
som zvedava na spotrebu v CH a ci nebudem nutena po CH kupit novy bike
sorry za OT