kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
..inak by som navrhol organizatorovi-ak by to bolo mozne dat urobit tricka "Finisher krejzi 08!"-ako na salzke-toto je fakt pamätny vykon!a 26 nie je vela-ale rozumiem,ze naklady su uz fuc..ale ako napad to stoji za zvazenie
Jezus s tými nákladmi na popretekový servis si mi to vytiahol z huby... viete, že som síce mierne nahlodaný, ale presvedčený Včkar, a toto čo tu vidím mi to nahlodanie ešte dosť zhojilo, minimálne u Včiek to vidím na časovo kratší a lacnejší servis - teda v závislosti na tom, ako to dostali ráfky
nam s vladol-om vystriekali wapkou v Teplicke hasici aj dupky,hehe
co sa tyka tej ceny,tak startovne a zatial nic,platnicky som este nejake nasiel pouzitelne a ta skoro nalomena zadna brzdova hadicka este cosi prezije(prelepim ohnute miesto,predlzim zivotnost...)
co sa tyka tej ceny,tak startovne a zatial nic,platnicky som este nejake nasiel pouzitelne a ta skoro nalomena zadna brzdova hadicka este cosi prezije(prelepim ohnute miesto,predlzim zivotnost...)
Zda sa, ze rad opravujes veci "na kolene"
tak nejak,ved to este cosi vydrzi...aj tak to je vsetko spotrebak.Keby som to dal urobit a odtrhol to najblizsie na Zelenom plese,tak by ma asi trafilo...
take prkotiny ze nemozem vytiahnut sedlovku z ramu a ze sa kolesam nechce tocit akoby sa malo ani nestoja za rec
Jezus s tými nákladmi na popretekový servis si mi to vytiahol z huby... viete, že som síce mierne nahlodaný, ale presvedčený Včkar, a toto čo tu vidím mi to nahlodanie ešte dosť zhojilo, minimálne u Včiek to vidím na časovo kratší a lacnejší servis - teda v závislosti na tom, ako to dostali ráfky
ja mam takmer doskladany novy bike, samozrejme s kotucovkami, ale po horalovi som zostal na pochybach ci je to spravna cesta. Sobotnajsi survival ma stal 100 sk- nove klaty na zadnu brzdu, eto vsjo.
chodim na prevazy, uz sa to lepsi ale doktor zakazal sobotnajsi pretek, ze sa mi to stale otvara a budem mat jazvy. pche. taku este nehrali aby som kvoli tomuto vynechal maraton...
A aby som nezabudol vodu a bordel som mal aj v zapuzdrenych priemyslenych loziskach na Mavicoch a tak isto aj v radeni. Pred Horalom som ich cistil... zbytocne
vies ze neviem-ale hadicky nevyzeraju byt prasknute-na 99%-ale tlacil som tak na paky aby som to tym stylom "kov na kov" ubrzdil-hlavne v tom "mordore"=vyrub+asi kalamita...-ze to bude nieco s piestami -urcite vsak v prasati-stale s jedneho slinta olej-ale ani sa nepohne!
A aby som nezabudol vodu a bordel som mal aj v zapuzdrenych priemyslenych loziskach na Mavicoch a tak isto aj v radeni. Pred Horalom som ich cistil... zbytocne
ty si to rozoberal??-ja mam tiez mavicy ale zatial sa tocia,uz nechrcia od piesku...ale rozobrat to -do toho nejdem..
Hasicsky zbor poskytuje najkomplexnejsie sluzby
Na Horalovi jsem tam mela gumicky, ktere uz vozim druhym rokem a vydrzely. I kdyz je pravda, ze stacil asi 1-2mm a uz bych byla taky na kovu.
No a co se tyce skod. Tak to vypada na zadrene loziska u klik, zaliskane hlavove slozeni. Takhle vypadala moje vidla: http://bike-forum.cz/upload/users_lib/1076/fotogalerie/big/p1230138a.jpg
A takhle moje naby: http://bike-forum.cz/upload/users_lib/1076/fotogalerie/big/p1230053.jpg
To dole je Pekackova Reba, ktera prezila bez uhony. O retazu ani nemluvim. Liska se se svou barvou muze jit zhrabat
tusim sa vase skody vysplhaju na desiatky tisic..
Musím na tomto mieste uviesť časť ss-kovej konverzávie s Dudom.
som zvedava na spotrebu v CH a ci nebudem nutena po CH kupit novy bike
sorry za OT