Doteraz sme preberali vojnu pomiešanú s debatami o Ficovi, Matovičovi a spol., ale snáď sa táto téma ujme a ďalšie príspevky súvisiace s inváziou Ruska na Ukrajinu už budeme preberať tu, možno pomôžu aj moderátori a budú to presúvať sem. Keďže začala predvolebná kampaň na naše septembrové voľby, tieto dve témy by si zaslúžili žiť oddeleným životom.
Veď aj BBC Planet sa už venuje predátorom v tomto biotope:
tu ide o ovela viacej ako o nejake PR.
odpalenie hradze v zmysle medzinarodneho prava spada pod definiciu pouzitie zbrani hromadneho nicenia. rovnako, ako keby rusi nechali tresknut niektory z reaktorov zaporozia.
NATO sa opakovane vyjadrilo, ze akekolvek pouzitie prostriedkov hromadneho nicenia v tomto konflikte bude povazovat za aktivaciu clanku No5, cize za utok na svoje vlastne uzemie. Rusi nemaju nijaku inu moznost len popierat, popierat a popeirat. nech by dokazy boli hocijako silne, nech by ta, niekto priamo odfotil putina s cervenym gombikom. inu moznost proste nemaju. vedia, ze inak priamo riskuju priamu intervenciu vojsk NATO.
No odpadnem, komous vyliezol z atomoveho krytu… 😀 Ako sa dari? Radiacna situacia stabilna? Plynu dost? Nepomreli sme hladom po ekonomickom odklone od global superpower maticky rusi? Lebo bolo slubene vyjadrenie v style “ved povieme si vo februari” a nepostrehol som… 😀
Moskva ukázala, jak zničila Ukrajincům Západem dodané tanky Leopard 2. Podle blogerů šlo o kombajny.
Tragédia "chcem mierov" a "mám vlastný názor", že žerú tie splašky z Moskvy a ešte sú hrdí na to, ako všetkým prešli cez rozum
kvoli "iba" Ukrajine NATO do ziadneho konfliktu nepojde. Neverim tomu. Mentalita ludi na zapade je uplne inak nastavena. Nebudu riskovat znizenie pohodlia kvoli "nejakym" Ukrajincom. Vstup NATO do vojny bez toho, aby bol priamo napadnuty nejaky stat NATO je podla mna nerealne. A akonahle by sa zapojilo NATO, musela by sa zapojit aj Cina na druhej strane a to uz je silna eskalacia. NATO sa do vojny nezapoji, ani keby rusi vyhodili zaporozsku JE do vzduchu. Dalsia vec je otazka pripravenosti armad. Povedal by som, ze ta bude uboha, ak neratam USA. Za mna je strasenie Clankom 5 len silacke reci, rovnako ako ruske "cervene linie".
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ved som vravel ,že to boli pravdepodobne Rusi ale podstatne a smutne je to čo sposobili, mám rad Eda a nie republiku a harabina čo je podstatný rozdiel dokonca sa bojím ak by tu republika bola po volbách vo vláde. Ale chápem všetko hádžete do jedného vreca. Medzi socializmom a komunizmom je tiež podstatný rozdiel taký socializmus v určitej podobe je aj v mnohých štátoch europy. Stále volím prozápadný smer. Tiež som prekvapený ,že všetko funguje ale zrejme aj V Rusku asi sa len mierne zmenili toky tovarov a služieb. Vojna je dobrá pre ekonomiku teda v štátoch kde sa nebojuje. Nebol som tu lebo som sa prestal zaujimat o politiku aj samotnu vojnu a radsej bicyklujem. Naviac nema zmysel už v dnešnej radikalizovanej dobe čokolvek prispievať do druhého tábora. Všetko rozhodnú volby tak nebudem čas a silu venovat niečomu čo aj tak neovplyvním naviac Vás ešte aj iritujem.
Ale si teda za to aby rusi v Belgorodskej oblasti situaciu neeskalovali a stiahli armadu a pristupili k rokovaniam o autonomii Belgorodskej ludovej republiky vramci ruskej federacie pripadne o odcleneni sa od ruska, ak si tak budu zelat obyvatelia v referende , pravda? Ved vsetci chceme mier.
Ak máte obavy o vojenský potenciál Ukrajiny, mali by ste stiahnuť svoje jednotky a opustiť Ukrajinu, reagoval Biely dom na Sergeja Lavrova. Ruský minister predtým varoval pred eskaláciou vojny, ak západní spojenci poskytnú Kyjivu F-16.
Podľa USA budú lietadlá poskytnuté v rámci dlhodobých obranných potrieb Ukrajiny.
Výbuchy přehrad ošetřili Rusové zákonem. Vodu napustili až po okraj
7. června 2023 13:56
Rusko krátce před tím, než došlo ke zničení Kachovské přehrady, schválilo legislativu, která zbavuje odpovědnosti správce vodovodních zařízení a zamezuje vyšetřování „nehod“. Též umožnilo, aby hladina vody v přehradě vystoupila na nezvykle vysokou úroveň. Podle Ukrajinců Rusové přehradu odpálili, aniž by hleděli na to, že tím ohrozí vlastní vojáky.
zase blizsie o krocik stale vravim, kriziaci su najvypatlanejsi narod,aky vobec existuje
najlepsie,ze dnes pri frontovom utoku v Bachmute prisli ***** o obrovske uzemie a UA ich vytlacili o vyse kilometra spat,co wagnerovci dobijali skoro mesiac a prisli tam o minimalne 2roty vojakov.Tomu sa hovori kvalitka,umriet len tak za nic
Snáď sa rýchlo dohodnú,aby tu Ruzzku zberbu mohli čím skôr vyhnať... www.seznam.cz">https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajina-se-tesi-na-zbran-proti-radarum-i-lodim-dodavka-letadel-f-a-18-hornet-z-australie-je-o-krok-bliz-40434135#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odpalenie hradze v zmysle medzinarodneho prava spada pod definiciu pouzitie zbrani hromadneho nicenia. rovnako, ako keby rusi nechali tresknut niektory z reaktorov zaporozia.
NATO sa opakovane vyjadrilo, ze akekolvek pouzitie prostriedkov hromadneho nicenia v tomto konflikte bude povazovat za aktivaciu clanku No5, cize za utok na svoje vlastne uzemie. Rusi nemaju nijaku inu moznost len popierat, popierat a popeirat. nech by dokazy boli hocijako silne, nech by ta, niekto priamo odfotil putina s cervenym gombikom. inu moznost proste nemaju. vedia, ze inak priamo riskuju priamu intervenciu vojsk NATO.
Tragédia "chcem mierov" a "mám vlastný názor", že žerú tie splašky z Moskvy a ešte sú hrdí na to, ako všetkým prešli cez rozum
https://twitter.com/CT24zive/status/1666172598772723716?t=flNjWY9kMISfW2ruX8J22g&s=19
Podľa USA budú lietadlá poskytnuté v rámci dlhodobých obranných potrieb Ukrajiny.
dennik n
7. června 2023 13:56
Rusko krátce před tím, než došlo ke zničení Kachovské přehrady, schválilo legislativu, která zbavuje odpovědnosti správce vodovodních zařízení a zamezuje vyšetřování „nehod“. Též umožnilo, aby hladina vody v přehradě vystoupila na nezvykle vysokou úroveň. Podle Ukrajinců Rusové přehradu odpálili, aniž by hleděli na to, že tím ohrozí vlastní vojáky.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-zniceni-kachovska-prehrada-vodni-stavby-valka-vojaci.A230607_122312_zahranicni_jhr
zase blizsie o krocik
najlepsie,ze dnes pri frontovom utoku v Bachmute prisli ***** o obrovske uzemie a UA ich vytlacili o vyse kilometra spat,co wagnerovci dobijali skoro mesiac a prisli tam o minimalne 2roty vojakov.Tomu sa hovori kvalitka,umriet len tak za nic
"Air India uvízlo porouchané letadlo v Rusku, cestující přespávají ve škole"
https://zdopravy.cz/air-india-uvizlo-kvuli-poruse-letadlo-v-rusku-u-ochotskeho-more-cestujici-prespavaji-ve-skole-163969/
https://www.donio.sk/kamion-pre-cherson?fbclid=IwAR2GwHVY6N4AJ7j2Eq6DjK9FhVJZA6IVUjgfLyvXfYo9t3t9qpqnv0z7Gi0
bez sance aby ukrajina odpalila priehradu
www.seznam.cz">https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajina-se-tesi-na-zbran-proti-radarum-i-lodim-dodavka-letadel-f-a-18-hornet-z-australie-je-o-krok-bliz-40434135#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
dolu vo vlákne je viac videí
https://twitter.com/FilipHorky/status/1666547357683531780
https://www.abc.net.au/news/2023-06-08/retired-australian-jets-step-closer-to-joining-ukraine-war/102452394