nejde len o vahu, ale aj o velkost... v tom puzdre je to male, kludne aj do vacku ked niekto jazdi bez ruksaku... za mna top naradie, vobec nelutujem tych par eur... ked sa niecomu clovek venuje naplno tak do toho investuje a na peniaze nekuka...
Ja radšej investujem do kvalitného náradia ako podobné veci z ali. Už sa mi stalo, že som v lese potreboval niečo opraviť a zlomil som ali náradie. Kamarát ma naštastie zachránil. Inak by som tlačil domov. Odvtedy nikdy viac. Radšej zaplatím pár € navyše a budem mať to náradie na celý život.
gram ku gramu a ked nabalis batoh na vyjazd tak mas problem ho odlepit od zeme. davno som pochopil ze sa oplati vahovo setrit (rozumne) na kazdom kusku co beries so sebou. navyse naradie pod 100g sa da nosit bezproblemov v drese.
ja v kapse vozím to čo dával sram k sade ... na to spadnem kedykoľvek bez problémov ... to mi ale pripomína, keďže nosím mini ***** lezyne, či sa nedá k takej zohnať náhradný držiak na suchý zips, lebo to neviem nájsť a chcel by som si ho dať aj na fulla
No nasadil si mi vcul chrobaka do hlavy, povodne som ju kupil s tym ze ju budem vozit na magnete vnutri HTII osky ale ako som ju skusal tak sa rozisla ta cast s vnutornym zavitom a kruzok ktory to ma drzat pohromade to nejak nezvladol a zdeformoval sa. Ale ze by to mohla byt vada jedneho kusu mi nenapadlo ...
Vaha fajn, ale ja chcem s hadickou. Teraz mam taku zaciatocnicku Author od kedy som zacal jazdit dlhe roky (funguje, ale velke hovado, trci z vrecka a ledva sa vmesti do batohu na sirku), ale nema hadicku a pri pumpovani to nie je ok. Nafukat detske odrazadlo/bajky v terene je s tym ostara (zly pristup alebo sa rovno nevmesti medzi spice), je tam sanca, ze si ohnes ventil, alebo jeho cast (stalo sa aj ked som daval pozor).
Dik za tip, ale idem si zobrat tu Lezyne Pocket Drive PRO Pocket Drive HV by nestacila, kedze jazdim aj cestak a chce to mat lepsiu pumpu na dostatocne BARy.
Ked som na skupinovom vyjazde a niekto mal pumpu s hadickou, moju som ani neskusal vytahovat, pozical som si radsej tamtu ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/pumpy-a-co2/minipumpy/lezyne-pocket-drive-hv-minipumpa-seda.html?itm_medium=forum#reviews
ja nosim tuto :https://www.mtbiker.sk/shop/servis/pumpy-a-co2/minipumpy/lezyne-pocket-drive-pro-minipumpa-matna-ciernacierna.html?itm_medium=forum#339731 malicka , lahka, nosim v drese v zadnom vrecku . Kezde mam aj cestak tak som volil tuto s vyssim max. tlakom az 6BAR co sa pri cestaku hodi.
Lezyne Pocket Drive PRO minipumpa, matná čierna/čierna
37,99 €
MOC 49,99 €Tak si tam prihoď ďalšiu
https://www.bike-components.de/en/Airbone/Supernova-ZT-702-Mini-Pump-p50930/
Nájdeš ju aj na SK, v zlatej je parádna.
Tlak 7 Bar, dĺžka 98mm, váha 57g (teraz merané a vážené). Pochybujem že nájdeš niečo spratnejšie.
Fúka úplne v pohode.
Dik za tip, ale idem si zobrat tu Lezyne Pocket Drive PRO
Ked som na skupinovom vyjazde a niekto mal pumpu s hadickou, moju som ani neskusal vytahovat, pozical som si radsej tamtu ...
hopp ?