PaloTT neber ma zle. To, ze je nemoralny to je pravda. Ale ked sa pozeram na to, ako robi politicke remeslo - to znamena vediet presadit smerovanie svojej strany, dostat sa k moci a udrzat sa tam, tak to vie velmi dobre. V tomto je lepsi ako Meciar.
Na to sa hodi skor popis najschopnejsi udrzat sa pri moci za kazdu cenu. Inteligentny a skuseny intrigan to ale je, s tym suhlasim.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
a čo si čakal.policajti sú odborne slabí a kopec prokurátorov len aktivistickí hlupáci.Potom sa čudujú,že im to sudca celé zhodí zo stola.Korupcia založená len na protirečení svedkov.Toto im mal zrušiť už dozorový prokurátor.
netrep,sudca Truban uznal,že Slopta zobral úplatok,ale dal mu smiešny trest,ktorý ani trochu nezodpovedá závažnosti obvinenia-dúfam že vieš kto je sudca Truban ...
netrep,sudca Truban uznal,že Slopta zobral úplatok,ale dal mu smiešny trest,ktorý ani trochu nezodpovedá závažnosti obvinenia-dúfam že vieš kto je sudca Truban ...
tebe nevyhovujú žiadni sudcovia ktorí nesúdia podľa požiadaviek davu....ale toto sme tu už mali.spravodlivosť má byť slepá.
tak soroš si za to môže sám.nikto mu neubližuje.nie je a nikdy z neho nebol žiaden Baťa.žiaľbohu dnes sa finančnými oebmi dá zarobiť viac a jednoduchšie ako mnohoročnou tvrdou robotou.
tak soroš si za to môže sám.nikto mu neubližuje. ...
Chvilu som vahal, ci reagovat na večného frflosa vsevedka, ale kedze nie som prvy, tak: keby ten pan chcel, tak sa sudi s miestnymi politikmi za ich vyroky, za co vsetko je zodpovedný (dam le z poslednych par rokov, vrazda novinara, pad vlady..) ale zjavne je to pod jeho uroven a nestoji mu to za to (ani financne;))
tak soroš si za to môže sám.nikto mu neubližuje.nie je a nikdy z neho nebol žiaden Baťa.žiaľbohu dnes sa finančnými oebmi dá zarobiť viac a jednoduchšie ako mnohoročnou tvrdou robotou.
Gejzír Tvojej životnej frustrácie je taký prudký a čistý, že mi umyl maliny položené na tanieri pred kompom. A samozrejme George Soros, Warren Buffett, Charlie Munger - to je vlastne spolok geriatrických iluminátov živiacich sa v prípade Buffetta a Mungera už bezmála 80 rokov samými o.ebmi. To je jasné
Len Rezeš dokázal sporivým životným štýlom dať bokom toľko, že sprivatizoval VSŽ. Naňho oni nemajú.
Pouč nás ešte trocha o mechanizme finančných o.ebov, nech sme aj my všetci na fóre svetoví ako on (a Ty)
alebo taký Výboh,určite k svojim majetkom prišiel len svojou šikovnosťou a dokonalým prehladom vo svete financií-to len závistlivci tvrdia,že majetky mu prihrala partička,ktorá sa volá Smer,že? A preto sa skrýva v Dubaji,aby mu zlý sudcovia za to nenaparili dlhé roky v base,že?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spravny krok,kvitujem,15r za 5xivotov? Na smiech,alebo plac? 25r bez moznosti podm prepustenia az doživotie
Na to sa hodi skor popis najschopnejsi udrzat sa pri moci za kazdu cenu. Inteligentny a skuseny intrigan to ale je, s tym suhlasim.
Zhodou okolnosti som vcera sedel v krcme s kamosom a do usi sa mi doniesli novinky (pre mna), ze
taketo veci vraj nie su nahoda (nezvladnute AML bankove procesy) ale zamer, aby peniaze ziskane "vlastnou" hlavou nasli svoj ciel a stali sa legalnymi. Napr. u Kocnerovho ex svagra na Malte.
https://www.maltatoday.com.mt/news/national/104968/in_the_shadow_of_koner_former_soninlaw_challenges_mfsa_ban
https://domov.sme.sk/c/22299494/malta-odnala-licenciu-kocnerovmu-byvalemu-zatovi.html
https://dennikn.sk/3417184/namiesto-10-rokov-dostal-slota-opat-len-podmienku-do-vazenia-ho-nedostali-emisie-nastenka-a-alkohol-a-ani-teraz-korupcia/?ref=mwat
Ak by chcel Fico jazdeckú sochu,
ako koník by mohol poslúžiť Matovič.
tebe nevyhovujú žiadni sudcovia ktorí nesúdia podľa požiadaviek davu....ale toto sme tu už mali.spravodlivosť má byť slepá.
Truban má jediné šťastie,že ho zatial kolegovia podržali,inak by bol za svoje prehmaty poslaný na nižší súd.
napr. aj za toto:
https://regiony.zoznam.sk/na-sudnej-rade-vypovedal-truban-mazak-trva-na-tom-ze-ma-rozhodnut-sts/
Kam ju mam polozit ? Na stol, na zem, do penazenky ??
Chvilu som vahal, ci reagovat na večného frflosa vsevedka, ale kedze nie som prvy, tak: keby ten pan chcel, tak sa sudi s miestnymi politikmi za ich vyroky, za co vsetko je zodpovedný (dam le z poslednych par rokov, vrazda novinara, pad vlady..) ale zjavne je to pod jeho uroven a nestoji mu to za to (ani financne;))
Gejzír Tvojej životnej frustrácie je taký prudký a čistý, že mi umyl maliny položené na tanieri pred kompom. A samozrejme George Soros, Warren Buffett, Charlie Munger - to je vlastne spolok geriatrických iluminátov živiacich sa v prípade Buffetta a Mungera už bezmála 80 rokov samými o.ebmi. To je jasné
Len Rezeš dokázal sporivým životným štýlom dať bokom toľko, že sprivatizoval VSŽ. Naňho oni nemajú.
Pouč nás ešte trocha o mechanizme finančných o.ebov, nech sme aj my všetci na fóre svetoví ako on (a Ty)