Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Ešte stále rozmýšľam aké plášte by som si mohol dať na treka... Zatiaľ tam mám Marathon Plus 1.35... Prvý dojem si pamätám presne, išlo to ťažko priemerná rýchlosť mi spadla z 19 na 16 oproti Continental Ultra Sport 28mm - na tých som mal po 4kkm defekt za defektom - papier. Teraz už majú niečo za sebou (20kkm cca) a už idú celkom dobre, trochu sa asi pridrali a trochu sa stratil dezén. Pár krát som po dlhej dobe došiel na pumpu nafúkť koleso, v ktorom bolo 1,5atm tlak, takže sú to ako keby pre mňa plášte. Jazdil som nimi aj po sklených črepinách. Za tých 5-6r som na nich mal jediný defekt - tá strunka z kolíka na prádlo tam bola zapichnutá.
Keby som dával nové plášte, robia sa Marathon Plus 25mm, tým by som niečo získal na rýchlosti? Bojím sa, že zas nové gumy, nový dezén a tým pádom zvýšený odpor. Durano DD sa mi tiež páči ale odolnosť je trochu nižšia a vyššia náročnosť na údržbu (tlak v pneu)... Je k tomu alternatíva?
Ja používam už len Continental Gator Hardshell. Predtým som jazdil na Schwalbe Durano (25mm, model z roku 2017). Defekt s Duranom som nemal, je ale vyrobený z mäkšej zmesi a stále som mal od kamienkov zárezy na plášti. V porovnaní s Gator je Durano o trošku pohodlnejší kvôli tenšej, pružnejšej bočnici, ktorá nemá ochranu ako Gator. S Gator som mal zatiaľ len 1 defekt na zadnom kolese po viac ako 5000 km a nakoľko nikdy nemám pri sebe veci na opravu, tak som 30 km odjazdil ako praktický test bočníc. Doma som vymenil dušu ale plášť používam aj teraz, lebo zostal nepoškodený. Na druhom bicykli som menil zadný plášť po viac ako 9000 km bez zárezov a defektu. Mám 2 kusy Gator v šírke 28 mm, ktoré predám za 46 euro. Odolné plášte by mali byť aj Specialized Roadsport (26 mm), ktoré má brat na svojom bicykli. Doteraz najazdil viac ako 4000 km bez zárezov a defektu, ale v porovnaní s Gator sú oveľa ťažšie.
Mám otázku , vozím 25 ku Continentál Gatorskin , dnes 2 defekty na šotoline , inak som s ním spokojní , má najazdené cca 1000km , zvažujem nad 28 kami ,pomôžu na defekty ?
Nechapem potrebu tahat 25-30tky (idealne aspon so 100kg), na sotolinu, rozbite lesne asfaltky, polnacky a pod.. A potom tu onanovat nad 300g+ "drevenymi" plastami ci hladat nejaky "svaty gral" odolnosti😑
Objem plastov je rozny, teda musia sa pouzit ekvivalentne tlaky. Detail z metodologie - vsetky bezdusove plaste su od r. 2023 testovane bezdusovo. Max. testovacie tlaky su aspon pri graveloch a mtb podla mna v reale takmer nepouzitelne. V realnom svete pre gravel a mtb sa mi testovacia rychlost 30km/h zda uz cez. Takisto od istej rychlosti viac nez valivy odpor zavazi aerodynamika.
Iba na okraj, low end cestne plaste su pekelny vynalez... ?
Mám otázku , vozím 25 ku Continentál Gatorskin , dnes 2 defekty na šotoline , inak som s ním spokojní , má najazdené cca 1000km , zvažujem nad 28 kami ,pomôžu na defekty ?
Na kolko barov ich dofukujes? Neprestrelujes to, niekedy aj toto pomoze, trocha ubrat, pak nepichnes na kazdom kameni. * Aj ked na ukor Watts
Tu je odpoved preco samozrejme aj podhustenie je problem, preto treba vzdy upravit tlak podla terenu... Ale defektom sa nevyhne nikto znas, je to proste loteria
Zvažujem prechod na 28ky Continental Gator Hardshell, čo hovoríte na toto proti defektom a na pohodlie pri jazde ?
Tu je odpoved preco samozrejme aj podhustenie je problem, preto treba vzdy upravit tlak podla terenu... Ale defektom sa nevyhne nikto znas, je to proste loteria[/quote]
Zvažujem prechod na 28ky Continental Gator Hardshell, čo hovoríte na toto proti defektom a na pohodlie pri jazde ?
Tu je odpoved preco samozrejme aj podhustenie je problem, preto treba vzdy upravit tlak podla terenu... Ale defektom sa nevyhne nikto znas, je to proste loteria
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby som dával nové plášte, robia sa Marathon Plus 25mm, tým by som niečo získal na rýchlosti? Bojím sa, že zas nové gumy, nový dezén a tým pádom zvýšený odpor. Durano DD sa mi tiež páči ale odolnosť je trochu nižšia a vyššia náročnosť na údržbu (tlak v pneu)... Je k tomu alternatíva?
Podla bicyclerollingresistance:
Gravel plaste 40mm - valivy odpor napr 20w
Cestne plaste 25mm - odpor 27w
Znamena to ze tie 40mm gravel budu dokonca rychlejsie?
Tzn ked som teraz isiel na cestaku s michelinmi 30km/h, tak s gravelom na pirelkach mi ma na 30km/h stacit mensia “namaha”?
Pirelli testovali pri 2,6 bar, michelin pri 8 ci tak nejak. Tazko to porovnavat asi takto.
Iba na okraj, low end cestne plaste su pekelny vynalez... ?
Na kolko barov ich dofukujes? Neprestrelujes to, niekedy aj toto pomoze, trocha ubrat, pak nepichnes na kazdom kameni. * Aj ked na ukor Watts
Tu je odpoved preco
Tu je odpoved preco
Tu je odpoved preco
Asi najlepsiu moznu a dostupnu volbu ste zvolili
Už je dosť zjazdena....
Podla bicyclerollingresistance:
Gravel plaste 40mm - valivy odpor napr 20w
Cestne plaste 25mm - odpor 27w
Znamena to ze tie 40mm gravel budu dokonca rychlejsie?
https://www.schwalbe.com/en/rollwiderstand
Viď 3 - 4