Keďže nebudem FOP, tak dnes dokončená iná inštalácia. Rám pokryveny mojou chybou zvarania pred par rokmi a bolo mi ho luto vyhodiť. Tak som pozbieral veci na vyhodenie v dielni a uz je zavesené slunce
Som na cyclonudist brussel, tešil som sa jaký fasa zážitok to bude... Ale tvl na toto asi nemám... Mamičky s deťmi tu fotia hološov, ani jedna ženská neni holá ešte 😭🚴
Ale bol tam chalan, čo si zarobil, vymakané telo a veľký 🍌, bral 10€ za fotku. Na bruchu mal nakresleného pinocchia a nos bol z mäsa.
Žien tam bolo 8, 4 boli "mladé", 3 pekné (2mladé a 1 old)
Hej. Tu na fórum niekto zavesil (asi vo vtipkári) ešte 2-3 mesiace dozadu, ja som si to prerátal a vyšlo mi, že je to reálne tam ísť. Chcel som sa ísť len pozrieť ale bolo tam pár ľudí, ktorých som chcel vidieť z blízka... Nejak som sa tam ocitol
Asi som to tu už niekde dával, ale je to takto
Sťažuje sa Pinocchio Gepettovi:
- Ja smoliar, mám neustále nejaký problém s dievčatami. Sťažujú sa, že im po mne ostane na intímnych miestach vždy zadretá nejaká trieska.
- Vezmi si šmirgeľ a riadne si ho vyhlaď - radí Gepetto.
Po niekoľkých dňoch.
- Tak čo, Pinocchio, čo teraz hovoria dievčatá?
- Kto by potreboval dievčatá...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"pivo bez paľenky vyrucene peneži"
😁
Fotky asi nepublikovatelnne v našich končinách
Snad si necakal, ze tam budu nejake pekne mlade pipky.
Ale bol tam chalan, čo si zarobil, vymakané telo a veľký 🍌, bral 10€ za fotku. Na bruchu mal nakresleného pinocchia a nos bol z mäsa.
Žien tam bolo 8, 4 boli "mladé", 3 pekné (2mladé a 1 old)
Fotiť sa nechceli sólo a ani so mnou...
Sťažuje sa Pinocchio Gepettovi:
- Ja smoliar, mám neustále nejaký problém s dievčatami. Sťažujú sa, že im po mne ostane na intímnych miestach vždy zadretá nejaká trieska.
- Vezmi si šmirgeľ a riadne si ho vyhlaď - radí Gepetto.
Po niekoľkých dňoch.
- Tak čo, Pinocchio, čo teraz hovoria dievčatá?
- Kto by potreboval dievčatá...
Podobá sa... Ale pochybujem, lebo mu to tam ženská maľovala štetcom