Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Máte nejakú fintu,ako pri nahadzovani galusky nemať vydutinu okolo ventilka? Dával som zafiro pro na ffwd a skrátka diera v rafku je menšia než ten spoj pri ventilku....btw mastik one už nikdy nechcem vidieť ,len tufo pašku...
tiez to tak mam a preto mi hadze trochu koleso s nalepenou galuskou, samotne koleso nehadze
ja mam zas problem ze musim okolo ventilu a nadstavca lepit pasku aby vymedzila rozdiel v diere v rafiku inak mi ventil tuka o rafik.
Teória... videl som tabuľky, kde mal durano rovnaký valivý odpor ako marathon, takže teória je nanič a skúsenosti asi niesú dostupné. Ono o tej vydrži je to pravda, ochrana proti defektu je tiež ***** Marathon mám na treku 20tkm a sú ako nové. Len jeden plášť má kilo. Oproti tomu kojak by mal mať ⅓kg. Hladký nevzor a fest tvrdo nafukane by to malo ísť "samo". Asi to podrobím testu a uvidí sa.
Caute. Nahodil som cestny 25mm plast na 17mm rafik a na jednom mieste nechce patka zapadnut. Skusal som ju vytiahnut palcom, jarovu vodu, nechat to na noc, skusit sa na tom previezt aj namazat boky plasta vazelinou a nic nepomaha. Kedze predny plast je ako vajco tak jazda je ako po macacich hlavach Mam iba nejaku staru lidl pumpu, s ktorou to viem nafukat max. 7 barov. Viete mi poradit co s tim?
Caute ... skor nez zacnem lustrovat jednotlivych vyrobcov...
Vyrabaju sa aj sirsie cestne galusky... 32 mm..?
Vittorie som nasiel 30C.. to je zatial max..
Ak mate niekto prosim Vas konkretne skusenosti s takymito sirsimi "tubular"- mi podelte sa s nimi... vdaka
30 mm robí napr. Vittoria....pre lepšie pohodlie je to určite prínos.... tuším mám teraz vzadu, ale tejto sezóny som minimum cesty jazdil
Edit - počas môjho písania si zmenil príspevok... takže Vittorie už vieš
Ano.. Vittorie som hned nasiel na eshope..
aj ked mal som Vittorie 28 mm so skin color bokmi a zacali sa mi po roku odliepat vlakna z bocnej strany...
a to dezen nebol skoro vobec jazdeny (na stoeurove galusky dost kratka zivotnost).. Takze ak Vittroie tak uz jedine celocierne.. :/
Zdravím, zadovážil som si cesťák.
Mám tam nové conti grand prix 5000s tr.
Odporúčate na jarné/jesenné jazdenie niečo iné alebo môže zostať ?
Meníte plášte podľa sezóny , prípadne je nejaký univerzál ?
Vďaka
Uvazujem nad novými plášťami Pirelli cinturato velo tlr 28mm ale pozerám že majú rovnaký valivý odpor ako tufo thundero 40mm ma zmysel to meniť keď mi ide o rýchlosť ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam zas problem ze musim okolo ventilu a nadstavca lepit pasku aby vymedzila rozdiel v diere v rafiku inak mi ventil tuka o rafik.
mám na Michelin 35mm na 22mm inner width:
priamo na ich webe, to by malo zodpovedat otazky.
https://www.globalcyclingnetwork.com/tech/features/what-tyre-pressure-should-i-be-using-and-why?fbclid=IwAR3OjEgzCHsupnOB9cpG3De43NQtz7xkaLuKk8zwiMjb7dWd_csrq1swpNQ
Vyrabaju sa aj sirsie cestne galusky... 32 mm..?
Vittorie som nasiel 30C.. to je zatial max..
Ak mate niekto prosim Vas konkretne skusenosti s takymito sirsimi "tubular"- mi podelte sa s nimi... vdaka
Edit - počas môjho písania si zmenil príspevok... takže Vittorie už vieš
aj ked mal som Vittorie 28 mm so skin color bokmi a zacali sa mi po roku odliepat vlakna z bocnej strany...
a to dezen nebol skoro vobec jazdeny (na stoeurove galusky dost kratka zivotnost).. Takze ak Vittroie tak uz jedine celocierne.. :/
kedze po necelom roku pouzivania sa im "zjezili" vnutorne vlakna z bledeho behuna... vsak som sem na formu daval aj pohorsene foto...
A tie 30 mm Vittorie su uz za cenu nie daleku od stovky
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-treking/cestne-galusky/vittoria-corsa-control-700x30c-g20-galuska-full-black.html
Mám tam nové conti grand prix 5000s tr.
Odporúčate na jarné/jesenné jazdenie niečo iné alebo môže zostať ?
Meníte plášte podľa sezóny , prípadne je nejaký univerzál ?
Vďaka