nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
napriklad zjazd z Glandonu smer Bourg je podla mna absolutne v pohode... na druhej strane v zjazde z Izoardu fesaci vo velkom prebrzdovali serpentiny aj ked to bolo nemerane (v tomto smere)... Opacny smer je podla mna tiez v pohode ale stavil by som 20cku ze by bol tiez nemerany...
Tiez zjazd zo Sarenne si neviem uplne predstavit ist krv so startovnym cislom na riaditkach...
co je to za pretek? kus nechapem ako nemerane zjazdy, to budu len casovky ci jak?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
divocina riadna
(Jaaj, toto nie je uci event podla miestneho komentatora)
https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-peter-sagan-opity-monako-podmienka-zadrzany-vodicsky-preukaz/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Áno, je pravda, že sa nikomu nemusí zodpovedať (okrem rodiny a zamestnávateľa 😉), dokázal veľmi veľa, to mu nikto nikdy nezoberie....
Ale teraz už fakt trápne vyznievajú hlášky, ako sa bude snažiť zabojovať o Olympiádu v MTB....
Bodaj by som sa mýlil a výtrel nám všetkým kocúra...
Keby mám v žile 3 promile ja, tak lozím štvornožky, nie že si v pohode lietam na skútri
Je to jeho vec,takého športovca Slovensko nemalo a dlho nebude mať. Smietku v oku druhého vidíme,a brvno vo svojom oku nie...