Kategórie
Bike-tech
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Mne nevadia celkom casto ich jazdim ale osobne keby som neplanoval sa pozriet na Pece, tak by som si nepredlzoval tade cestu
Asi by sa nasli asi aj krajsie zvaznice bud vyhladovo alebo XC po lukach (napr v okoli Dobrej Vody) je paradne..
Tu si vyjazdy evidujem tak, ze si v mapy.cz exportujem gpx a v mtbikeri importujem, opravim vyskove metre podla mapy.cz a hotovo. Nieco podobne by sa mi hodilo aj na tu uvadzane segmenty. Diky za pripadnu odpoved.
Prepac ale neskusal som vkladat na Mtbikeri vyjazdy.
Takze neviem co tym myslis a neviem Ti poradit.
Snad Ti poradia ti co vkladaju vyjazdy na mtbiker nielen cez aplikaciu Strava.
Ak myslis pri tych fotkach gpx tak to som klikol pri fotkach na pridat GPX a potom som klikol na mape na bod kde to bolo a to sa tam prenieslo. Segment tam zrejme nepojde pridat.
Ono je tam este jeden aspekt - je to najviac hrebenova trasa pri prejazde MK.
Detailisti mozu navyse aj Dobru Vodu obist "hrebenom".
Sme sa asi obisli, tiez sme tade dneska prechadzali. Fakt ze tma v lese ale burka to obisla.
Tiez som pozeral ze som sa ocitol niekde na roli, pekne rozryte..
https://mapy.cz/s/mujehokuzo
Otváracie (ak si dobre pamätám)
Piatok - 12:00 -20:00
Sobota - 12:00 - 21:00
Nedeľa - 12:00 - 20:00
Keby niekomu chýbali peniaze.
Vydricky trail (od Slivu dole) - ku koncu je cez celu zvaznicu padnuty strom, da sa podist
Cerovka - pred cestou ktora vedia z Pisaneho kamena je padnuty strom, sa obist spomalenie par sekund
Ohek trail - po drope a za prvy skokom pred prvou klop je vstrede padnuty? zapichnuty strom, ledva som sa mu vyhol pretoze som ho spociatku ignoroval