kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 30. 8. 2015 o 22:29
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
vymenenie fajok na brzdach + gumiciek a premazanie bowdenou.
Ale pár qapiek vody bolo aj vo vidle, aj v nábojoch, aj v hlavovom. Z rámu sa nevylialo nič.
Zajtra ešte vyčistím páčky, doštelujem brzdy a keď bude všetko ok, tak popoludní dám výjazdík.
Ale pár qapiek vody bolo aj vo vidle, aj v nábojoch, aj v hlavovom. Z rámu sa nevylialo nič.
Zajtra ešte vyčistím páčky, doštelujem brzdy a keď bude všetko ok, tak popoludní dám výjazdík.
ty si nebodaj rozoberal aj vidlu?
-tak á
To sa tu už musí človek chovať, že sa v tom vyzná, keď má cez 1000 príspevkov.
...je to zatial moj najdrahsi uterak...k spominanej "dvojke" asi este pribudne nova stredova oska... + benzin a startovne...hm...slusne kluky by boli...
To sa tu už musí človek chovať, že sa v tom vyzná, keď má cez 1000 príspevkov.
no tak ja som premazal bovdeny a vymenil gumicky, a to je vse...
To je v pohode. Veď máš ešte len 586 príspevkov. Uvidíš čo ti to dá práce na budúci rok.
sorry mám dobrú náladu
ale vidlu, to ma ani nehne, s tym je moc prace...
sorry mám dobrú náladu
Ked som docital tvoj report tak ma napadlo iba jedno - po trave sa nedriftuje
hneď na začiatok však zkonštatujem že tento maraton je pre mna asi zakliaty. zúčastnil som sa ho 2 x a 2x som ho prešiel Krejzi ale vždy tesne po limite takže papierovo som diskvalifikovaný
prvý krát to bolo v roku 2001 ako môj 1 maraton v živote nič netušiac som sa nechal nahovoriť od kamarátov že pojdeme spolu celú Krejzi trať kedže som súťaživý človek súhlasil som. samozrejme kamarátov som nevidel už na konci svitu
a teraz k roku 2008
Jako tak čítam příspěvky myslím že hovořit o tom že platničky boli na kove po 15km je takměř škoda
nazáver by som chcel trošku dať k zamysleniu organizátorom či by nebolo vhodné mať trošku lepšie technické zabezpečenie na trati... videl som tam len jednu vapku a na niektorej občerstvovačke nemali ani olej