Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Btw,na Astre F sa takto sa prejavujuca závada riesila jednoducho mechanicky podlozenim kuskom latky/koberca nad (ci pod?) tlacitko varovneho osvetlenia (blikacky, trojuholnik)
OBD citacku ma kazdy automechanik a prevazna cast domacich majstrov. Je uplne jedno kam pojdes, ja mam s znackovymi servismi najhorsie skusenosti a to som mal Ford, Fiat, Nissan. Ceny boli vzdy vysoke a kvalita nic moc. S Fordom som dokonca musel k inemu mechanikovi lebo znackovy servis to nevedel opravit.
Sused ma obdobnu skusenost so znackovym servisom Ford. Ma Edge a problem so svetlami, v servise rovno vymena a asi 1000€ za jedno svetlo(niesom si isty). Cez Ford klub sa dostal k mechanikovi co mu zdiagnostikoval svetla, ktore su v poriadku a chybu urcil v snimacoch automatickeho nastavenia vysky.
Ahoj, rovno ti radim, vykasli sa na Bratislavu. Nic normalne na opel tu nieje. Odporucam si spravit vylet do Brna.
Je tam chlapik co robi len Ople a nie je nic, s cim by si neporadil. Vsetky narocnejsie veci na mojom Gcku a neskor aj Hcku som nechal dobit u neho. (mal som 2 ople, takze skusenost so "servisovanim" v BA mam bohatu )
Referencie si mozes precitat na opel-forum.cz je to Roman K.
Len to skúšaj pred prázdnym miestom pred Tebou, keby si sa náhodou "pohol".
Dakujem, pomohlo. Teda ciastocne.
ECN 01345E /nie je v zozname/, niekto ale tvrdi ze je to to iste ako P01235.
Pomala odozva obvodu snimaca O2. Skontrolovat lambda sondu.
No teraz uz len najst niekoho spolahliveho, co to opravi.
Diagnostika stoji 50 euro, Len neviem ako sa budu tvarit v servise ked im rovno poviem chybu,
ze ci som neni moc mudry a oni musia tu diagnostiku aj tak spravit.
Presne, táto "domáca" diagnostika je len na to aby si približne vedel čo asi môžeš očakávať od servisu. Ale s jedným problémom môže byť spojených/skrytých viacej.
Chlapi, nebuďte takí vážni, myslím, že ten zábeh je príjemná súčasť jeho práce, dáva sem samé fajnové autá , tak to netreba podrobovať kritike resp. analýze, ako keby išlo o individuálne nákupné rozhodnutia.
lubor1 Toto sú také urban legends. To isté sa v bledomodrom tvrdí o väčšine značiek. Niekto to hovorí o francúzskych autách, niekto o talianskych, niekto o “koncernových”, atď. Ak si niekto kúpi staršie auto (cca 7 rokov a viac) to riziko je veľké, bez ohľadu na značku. A ak sa niekto následne o staré auto nestará, problémy narastajú geometrickým radom.
Ale prémiové značky sa podľa môjho skromného názoru nenazývajú prémiovými náhodou.
Záruka = garantovaná životnosť
Takže keď auto vydrží záruku, je v pohode. Na to ďalej (o 10-15-20r) už ti nemôže výrobca dať slovo.
Zas poznám autá, ktoré ešte nemali týždeň (od kúpy) a už boli v servise a do servisu sa vracali pravidelne každý mesiac. A jedno také po roku nevedeli zistiť závadu. Všetky od jednej značky - na tú značku je aj taký rým "keď máš xxxxx, nechoď ďaleko", alebo talianská liazka
Bývalý kolega mal Alfu Romeo a so všetkými servisákmi naokolo bol "na serus"
🤣
Akurát sme sa dnes o ňom bavili s Lukinom.
PS:
Ten je momentálne na nejakom Tuning Zraze na N.Rudne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je tam chlapik co robi len Ople a nie je nic, s cim by si neporadil. Vsetky narocnejsie veci na mojom Gcku a neskor aj Hcku som nechal dobit u neho. (mal som 2 ople, takze skusenost so "servisovanim" v BA mam bohatu
Referencie si mozes precitat na opel-forum.cz je to Roman K.
Kontakt: http://carteam.cz/
Servis:
https://www.google.cz/maps/place/Autoservis+Opel/@49.1780591,16.6167401,18z/data=!4m6!3m5!1s0x471295048ba63e3f:0xf64fdd1a18234cc0!8m2!3d49.1780595!4d16.6177914!16s%2Fg%2F11hbn3qtcx?hl=cs&entry=ttu
Ktory servis je lepsi v Bratislave ?
Teda ak mate s niektorym z nich skusenosti.
https://www.mah.sk/
/na Poliankach/
alebo
https://www.lmtauto.sk/
alebo nejaky iny v Bratislave.
Číslo chyby si vieš nájsť aj sám,
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?t=303
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?t=303
Dakujem, pomohlo. Teda ciastocne.
ECN 01345E /nie je v zozname/, niekto ale tvrdi ze je to to iste ako P01235.
Pomala odozva obvodu snimaca O2. Skontrolovat lambda sondu.
No teraz uz len najst niekoho spolahliveho, co to opravi.
Diagnostika stoji 50 euro, Len neviem ako sa budu tvarit v servise ked im rovno poviem chybu,
ze ci som neni moc mudry a oni musia tu diagnostiku aj tak spravit.
lubor1 Toto sú také urban legends. To isté sa v bledomodrom tvrdí o väčšine značiek. Niekto to hovorí o francúzskych autách, niekto o talianskych, niekto o “koncernových”, atď. Ak si niekto kúpi staršie auto (cca 7 rokov a viac) to riziko je veľké, bez ohľadu na značku. A ak sa niekto následne o staré auto nestará, problémy narastajú geometrickým radom.
Ale prémiové značky sa podľa môjho skromného názoru nenazývajú prémiovými náhodou.
Takže keď auto vydrží záruku, je v pohode. Na to ďalej (o 10-15-20r) už ti nemôže výrobca dať slovo.
Zas poznám autá, ktoré ešte nemali týždeň (od kúpy) a už boli v servise a do servisu sa vracali pravidelne každý mesiac. A jedno také po roku nevedeli zistiť závadu. Všetky od jednej značky - na tú značku je aj taký rým "keď máš xxxxx, nechoď ďaleko", alebo talianská liazka
🤣
Akurát sme sa dnes o ňom bavili s Lukinom.
PS:
Ten je momentálne na nejakom Tuning Zraze na N.Rudne.