Štvrtok 20.6.2013 o 15.00 hod, Časovka jednotlivcov kategórií ženy, juniorky a juniori.
Štart a cieľ: Mierové námestie Nová Dubnica.
Poradie štartu: 15,00 hod. štart prvého pretekára kategórie junior. 10 minút po dojazde posledného juniora štart prvej juniorky a 10 minút po dojazde poslednej juniorky štart prvej ženy.
Trať pretekov: Nová Dubnica – Nemšová – Borčice – Bolešov – Dubnica nad Váhom – Nemšová – Nová Dubnica. Dĺžka trate pre všetky tri kategórie je 20,5 km.
Piatok 21.6.2013 o 15.00 hod, Časovka jednotlivcov kategórií Elite, U-23.
Štart a cieľ: Mierové námestie Nová Dubnica.
Poradie štartu: 15,00 hod. štart prvého pretekára.
Trať pretekov: Nová Dubnica – Nemšová – Borčice – Bolešov – Dubnica nad Váhom – Nemšová – Nová Dubnica 2 x. Dĺžka okruhu je 20,5 km. Celková dĺžka trate je 41 km.
Sobota 22.6.2013 o 9.00 hod, Preteky jednotlivkýň s hromadným štartom kategórií juniorky, ženy.
Štart a cieľ: Obec Hrabovka – vrchol stúpania – 9.00 hod.
Trať pretekov: Okruh Hrabovka – Skalka nad Váhom – Zamarovce – Hrabovka – 6 x , dĺžka jedného okruhu je 14,8 km. Celková dĺžka preteku je 88,8 km.
Sobota 22.6.2013 o 13.30 hod, Preteky jednotlivcov s hromadným štartom kategórie juniorov.
Štart a cieľ: Obec Hrabovka – vrchol stúpania – 13.30 hod.
Trať pretekov: Okruh Hrabovka – Skalka nad Váhom – Zamarovce – Hrabovka – 8 x , dĺžka jedného okruhu je 14,8 km. Celková dĺžka preteku je 118,4 km.
Nedeľa 23.6.2013 o 12.00 hod, Preteky jednotlivcov s hromadným štartom kategórie Elite, U-23.
Štart: Mierové námestie Nová Dubnica o 12.00 hod.
Cieľ: Futbalový štadión Dubnica nad Váhom
Trať pretekov: Nájazd na okruh č.1 – Nová Dubnica – Nemšová – Skalka nad Váhom. Dĺžka nájazdu č.1 je 13 km. Okruh č.1 – Skalka nad Váhom – Zamarovce – Hrabovka – Skalka nad Váhom. Dĺžka jedného okruhu je 14,8 km x 6 = 88,8 km. Nájazd na okruh č.2 – Skalka nad Váhom – Nemšová – Dubnica nad Váhom ( futbalový štadión – tartanová dráha ). Dĺžka nájazdu č.2 je 11,6 km. Okruh č. 2 – Dubnica nad Váhom ( futbalový štadión – tartanová dráha ) – Kolačín – Nová Dubnica – Dubnica nad Váhom ( futbalový štadión – tartanová dráha ). Dĺžka jedného okruhu č.2 je 14,2 km x 6 = 85,2 km. Celková dĺžka pretekov je 198,6 km.
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 20:46
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Okrem toho to bol jeho posledný majstrák, veľa adrenalínu a pád.
A zase mi je smiešne ako sa tu píše, že mal už minulý rok skončiť. Nikto predsa nevedel ako na tom bude aj tento rok. A peniaze tiež ešte treba zarobiť. Dobre vedel, že v menšom tíme to nebude o nejakej veľkej pomoci.
Kopa pretekárov sa po tridsiatke presiera v pelotóne bez väčších úspechov.
A MTB si osobne myslím, že berie ako skutočnú rozlúčku s cyklistikou, pretože na tej ceste to už nie je ono.
joj, keby tie vsetky moje nadavky a prostredniky niekto nakrucal a pustil mi z toho cely film, tak by som sa hanbil jak pes a navzdy by som chodil iba kanalmi
Taky aky mal na majstraku
Jó celosvetové majstrovské pásiky sú večné. To viem. Len veľmi zle viditeľné, keď nie je aktuálny majster sveta.
Predstavte si, ze ten predny padnuty, Cech, je P.S. a zadny padnuty je napriklad Cavendish.
Nezmenilo by to vase vyhodnotenie situacie? Napr v zmysle, ze sa tam Cav tlacil a zostrelil PS?
Edit: preklep,
plus to, ze odhodena prilba isla pod kolesa prichadzajuceho cyklisti boli vidiet az z tohto videa...
Toto mi z celej diskusie, ktorá tu prebieha, príde ako najšokujúcejšie tvrdenie. Reagoval by som na to ako Jožko Heteš:"Len aby, len aby.", ale reálne si príliš neviem predstaviť svet, v ktorom by sa Matúš Štoček ešte v profi cyklistike veľa navyhrával. Kiež by som sa mýlil a po nejakej dobe by mi tento príspevok niekto oplieskal o hlavu. Hoci má tento rok slušnú formu, ale od nejakého "normálneho" víťazstva je stále ďaleko.
Možno na týchto MSR áno, ak ale bude svrček napĺňať svoj potenciál, tak ani tam nie.
Saganova arogance
Chování Petra Sagana po skončení závodu bylo nejhorším momentem celého šampionátu. Sagan neodhal správně dojezd. Šel do závěrečného spurtu ze špatné pozice, nechal jet rychleji pravou stranu a toho využili Vacek a Štoček. A nesmyslně najel do Bitnera, když už prostě neměl prostor kudy předjíždět. Závod by nevyhrál, nevyhrál by pravděpodobně ani slovenský titul. Štoček sice trochu zavíral stopu, ale ne vlnou, jel rovně. A sprinter, když je na špatné pozici a nemá kudy projet dopředu, i kdyby byl dvakrát rychlejší, tak prostě prohrál, protože nemá kudy projet. Byla to pouze Saganova chyba. Pád na cílové pásce zavinil Sagan. Tečka.
I to následné extempore si mohl s nadhledem odpustit. Ohrozil dojíždějící závodníky, nadával Pavlu Bittnerovi, kterého přitom sám shodil a následně nepodal ruku na stupních vítězů Štočkovi a vyčinil i jemu. Závodník s tolika úspěchy na největších závodech světa by se nemusel chovat tak arogantně na domácím šampionátu.
A jak dlouho společně?
Pořádáme společné šampionáty střídavě, jednou na Slovensku, druhý rok u nás. Nejsem si jistý sportovním přínosem, v posledních letech byla pochopitelně marketingovým přínosem účast světové hvězdy Petra Sagana, ale ta letos skončila. V kontextu se společným šampionátem jsem před nějakou dobou napsal, že "rozvod" nastane v případě odlišných sponzorů českého a slovenského svazu cyklistiky. Letos k tomu už částečně došlo, i když oba svazy mají za partnery automobilku Škoda, tak pořadatel tady dal prostor i Mercedesu. To se asi líbit v budoucnu nebude. A já osobně jsem pro samostatné šampionáty, ze sportovního hlediska je to lepší. Dva šampionáty v jednom jsou prostě až moc divné.
https://www.roadcycling.cz/clanek/postrehy-z-republikoveho-sampionatu-v-tlmacich
K tomu to smeruje. Majstráky budeme robiť sólo, živý prenos sa nebude robiť a športové spravodajstvo RTVS si posťahuje z fónov divákov videá z trate a zostrihá do večerného spravodajstva.
https://www.youtube.com/watch?v=60eEmahHuXY
Pri špurte na prémiách a v cieli je zakázané " Vybočenie zo zvolenej línie, ktorá bráni alebo ohrozuje iného pretekára..." - podľa toho, čo som videl, Štoček si zvolil líniu ešte keď bol Sagan za ním možno o dva metre a z tejto línie nevybočil. Sagan sa tlačil tam, kde nemal miesto na pretlačenie sa.
Potvrdili sa mi slová Lubora Tesařa z niektorého rozhovoru, za ktoré by ho niektorí useri tohto webu najradšej postavili k múru: "Sagan jezdí jak prase".
Škoda, že nedal komentár gaučový expert - ten by Saganovi možno poradil to, čo poradil Cavendishovi, keď ho na TdF Sagan poslal do zábran - (Sagan) mal pribrzdiť.
A nie len to , ešte k tomu je aj opilec https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-peter-sagan-opity-monako-podmienka-zadrzany-vodicsky-preukaz/
situácia sa už relatívne ukľudnila, počkal som si, čo kto, ako zanalyzuje, skomentuje, vysvetlí... samé teórie, ale nikto si nedal ani tú robotu, porovnať obraz s obrazom... stále len išiel šikmo, nešiel šikmo, pohľad zhora, pohľad zdola... no a tak...
skúsim za seba, také malé zhrnutie:
vychádzam z tohoto videa, tam je to snáď najlepšie vidno, aj spomalene...
https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=YCRy0i&v=284600077470196
zevrubný popis vesnice a Doroty Máchalové (analýza cieľového prostredia):
- cieľ je umiestnený cca 75 m za zákrutou (už to samo o sebe je podľa mňa kravina na n-tú) - jazdci to pri 60 kmh rýchlosti prešli za cca 5 sekúnd...
- 1/3 vozovky na pravo cca 10 m za cieľom zaberajú novinári/fotografi, a stoja aj na ľavej strane (ďaľšia kravina usporiadateľa) - video 0:10
- začiatok šprintu, Štoček je za zadným kolesom českého majstra a je úplne vľavo pri mantineloch, Sagan je možno v polovici jeho bicykla, podľa tieňa, ťakžo určiť... - video 0:40 (do cieľa zostáva asi 30-40 metrov)
- Štoček na ca 30-40 m postupne vybočil zo svojho smeru viac ako 1 meter (cieľová rovinka 0:47 na videu), a spravil aj malú vlnku tesne pred cieľom, popri tom ako išiel neustále do strany na tých cca 30 metroch (to nebol žiadny 300 m šprint), a tam začala aj pádová situácia...
-v tom čase bol český majster už asi 2 metre pred trojicou Štoček Sagan Bittner, čiže nebol žiadny dôvod, aby Štoček išiel do strany, tak ako išiel... na trase 30-40 metrov
záver rozhodcov - všetko bolo v poriadku... (ktovie ako to bolo v zákulisí... )
za mňa, vybočenie z priamej dráhy šprintu - pravidlá UCI o šprinte uvedené o pár príspevkov vyššie, bez toho aby na to bol zjavný dôvod, Štoček sa nikomu nevyhýbal, ani nevychádzal z háku... (okrem toho, že by som chcel niekoho zablokovať a tak vyhrať...)
skúsil som spraviť porovnávaciu fotku z tohoto záberu, aj som to trošku upravil, aby sa to zrovnalo do jednej línie... kamera zoomovala... neviem, ale ja tam žiadne rapídne vybočenie fakt "nevidím"
takže záver si musí urobiť každý sám... také typicky slovenskuô riešenie, ani koza, ani vlk... iba taká ľahká pachuť zostala...
tak či onak, celé zle, takto týždeň pred Le Tour...