nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Je to jeho vec,takého športovca Slovensko nemalo a dlho nebude mať. Smietku v oku druhého vidíme,a brvno vo svojom oku nie...
Ja nesúdim ale konštatujem fakty, chápeš rozdiel?
Či aj keby zrazil nejaké dieťa na prechode tak by si smietku nevidel a bola by to jeho vec?
To že nás fanúšikov mohol ešte roky baviť na bicykli svojim darom od Boha je len detail. Ostáva nám už asi len pomaly spomínať na jeho úspešné sezóny.
Veľká škoda záveru kariéry, mohlo to byť úplne iné, ale aj tak som rád že som žil v jeho ére.
Také typické Ivanovské konštatovanie.
Jeho správanie je niekedy nezodpovedné, ale zelené dresy, tri tituly MS a monumenty mu nikto nevezme. Tak hádam budeme spomínať na to a nie, že ho čapli naj*baného na skútri.
Hlavne by si to mal upratať v hlave sám, resp. s pomocou niekoho iného...
Čo sa týka vzoru pre deti, mne utkvela v pamäti jedna detská tour, keď peter ako aktuálny majster sveta a najvacsia hviezda svetovej cyklistiky rozbiehal deckam preteky asi hodinu a ďalšiu im rozdával podpisy. Nepoznám nikoho, kto s nim mal negativnu osobnú skúsenosť, ak ho napríklad požiadal o foto, naopak bol veľmi priateľský.
V žiadnom prípade nechcem obhajovať jazdu pod vplyvom, ani správanie po frustrácii na MSR, ale je skutočne nedôstojné ak jeden mastný hašterivý e-biker obehá témy a fóra a Sagana na konci jeho kariéry sumarizuje ako opilca, čo kazí deti.
Btw, to mi pripomina ze uz velmi davno som nenavstivil temu Elektrohejty
Ale kaslite uz na to, teste sa na sobotu, zacina najvacsi cyklisticky sviatok, na starte budu same esa, boj o zlte bude urcite napinavy
ešte k tomu vzoru, sagan je univerzálny vzor - ukazuje ako sa to má aj nemá robit
Bodaj by mu ešte vyšla nejaká tá etapa na tour.
Due to the high levels of intoxication coming up to lunchtime, the judge asked if Sagan had “went to bed or had fallen into a coma because of the impressive amount of alcohol he had taken.”
Už sa ospravedlnil aj za alkohol
https://www.instagram.com/p/CuCwTzMIGMR/
Ak chlasta, jeho vec. Pokym nechodi ozraty pred synom a jeho zamestnavatel to toleruje, jeho vec. My ho neplatime.
Ale nafukat na obed uprostred pripravy 3 promile, zvalit to na zostatkovy alkohol a este aj soferovat je proste velky preslap. A ospravedlnenie na tom nic nezmemi. Navyse to zdaleka nie je prvykrat, kedy si ozraty urobil problemy.
Sagan to nikdy nemal na ružiach ustlané a preto mu úplne tolerujem jeho správanie. Nemal kilometrové vláčiky, nedoviezlo ho na pásku 10 tímových kolegov a predsa po každom sólo vydretom víťazstve nezabudol poďakovať tímu. Lenže keď sa nedarí, tak jedno houno na domácom majstráku preváži aj 3x24 karátové zlato z MS.
Darmo postavil dlhý plot alebo mólo, čo sa tiahne až k obzoru. Aj tak ho volajú:
"Mc Gregor, ktorý vytrtkal kozu".