Ako sme sa bavili, prosím pridávať hlavne fotky aby sa aj ostatní mohli pokochať našou faunou Hlúpe komenty a osočovanie voči ostatným, prípadne urážanie a urážlivé debaty o premnožených medveďoch si prosím nechajte do inej témy diky
ale prdlajz, ja sa tiez rad pozriem na klasicke mobilovky pripadne hocijake ine ja som da sa povedat presiel z biku na fotenie, cestak som predal a na horskom som bol tento rok len par krat a tak som tomu aj prisposobil foto vybavu. ked bude trochu casu pobikujem, no gro mojej aktivity je chodenie po horach. kazdopadne fotky sem davajte ake chcete, toto nie je nabor fotiek do sutaze
Ja teda zver nefotím, len čo sa podarí počas turistiky, aspoň niečo pridám.
- na prvej fotke je babka s asi jastrabom, ktorý sa rozhodol jej uloviť sliepku, babka pozerá, že "čo to tam je jaký velký holub?" a neviem prečo mala taký nápad ho chytiť, len tak rukami. Samozrejme sme ho potom pustili.
- na Vršatci som videl kozy
- jazveca som stretol rovno na chodníku nad Smolenicami
- sovy a bociany mal známy rovno pred domom
- foto s našim hafanom Sibim, síce nie divá zver, ale jedna z mála fotiek, na ktoré som pyšný
- no a potom tam je jedna foto, kde som mal úžasný nápad pohladiť jeleňa, ktorý sa pásol v Tatranských Zruboch pred hotelom. Na to nie som pyšný
Ale inak kolega má kopu parádnych fotiek vysokej na našom webe, ale neviem či sem môžem dať odkaz, aby to nebolo brané ako reklama (keď tak v mojom profile mám odkaz na náš web)
Tak som teda našiel ešte nejaké ďalšie.
- bažantica priletela ku nám na balkón v TT na sídlisku na štvrté poschodie. Otvorím o jedenástej večer balkón a skoro som sa posral
- stopy nie sú síce zver, ale sú od zveri 😎. Fascinovalo ma koľko druhov na tak malej ploche.
- "zákulisná" z obory z nakrúcania pred 10 rokmi.
- jeleň na konci je ten, ktorého som hladkal v predchádzajúcom príspevku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ty tu mas same pekne a ostre fotky, a tak ja budem davat moje rozmazane do obycajnej Lesnej zveri
- na prvej fotke je babka s asi jastrabom, ktorý sa rozhodol jej uloviť sliepku, babka pozerá, že "čo to tam je jaký velký holub?"
- na Vršatci som videl kozy
- jazveca som stretol rovno na chodníku nad Smolenicami
- sovy a bociany mal známy rovno pred domom
- foto s našim hafanom Sibim, síce nie divá zver, ale jedna z mála fotiek, na ktoré som pyšný
- no a potom tam je jedna foto, kde som mal úžasný nápad pohladiť jeleňa, ktorý sa pásol v Tatranských Zruboch pred hotelom. Na to nie som pyšný
Ale inak kolega má kopu parádnych fotiek vysokej na našom webe, ale neviem či sem môžem dať odkaz, aby to nebolo brané ako reklama (keď tak v mojom profile mám odkaz na náš web)
- bažantica priletela ku nám na balkón v TT na sídlisku na štvrté poschodie. Otvorím o jedenástej večer balkón a skoro som sa posral
- stopy nie sú síce zver, ale sú od zveri 😎. Fascinovalo ma koľko druhov na tak malej ploche.
- "zákulisná" z obory z nakrúcania pred 10 rokmi.
- jeleň na konci je ten, ktorého som hladkal v predchádzajúcom príspevku.