nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
https://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/tour-de-france-multi-audio_brdeurosport-e100254679c0ch20020/video.shtml
Obecne pocuvam Britský Eurosport, ale mám rád aj Veličovcov/Timka, ked spolukomentuju, aj ked ich tu dost ludí hejtuje. Ja som k nim tolerantnejsí, hovoria k veci, triezvo, kritický som iba k RTVS komentátorom, ktorí su tam zrejme z protekcie, inak si to neviem vysvetlit. Nezdravý "nacionalizmus" krížený s amaterizmom (ako včera stále hovorili o bonus sek. na kopci, ktoré organiz. zrušil, čo im akosi ušlo).
tak uchádza ti niečo, najhlavnejšia súťaž, napísal som že Gauduovi včera spadli, skončili na tour dvaja súperi Mas a Carapaz zo súťaže kvoli ktorej je na tour francúz a to zo súťaže o celkové poradie, má v nej len niektorých súperov, zvyšok pelotónu ho nemusí zaujímať
stav súboja dvoch najväčších ,,ašpirantov,, o zelený drez: Sagan 12 bodov, WVA 6 bodov - vyzerá že jeden väčší ašpirant jak druhy
inač keby Sagan vyhral etapu a v cieli nafukal 3 promile to by mu uznali ?
Ako Velitsovci určite v pohode, o tom žiadna...
Krásna ukážka ako súperov prekvapiť a urobiť nástup so silou na 1 km.
to neni tupá taktika, je to spôsob ako rozumom poraziť väčší talent