Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
to je kolko? 9,10,13,16....
Vekove kategorie som zvolil ja v prvom prispevku tejto temy, missy ich len dodrzuje.
Ok, ok... Ale ma to byt retazova reakcia, takze: Nobby Nic --> MobyDick --> velryba --> Willy . Jasne?
Alebo pojdeme na to vedecky:
http://dictionary.reference.com/search?r=2&q=nobby
nobby Pronunciation[nob-ee] Pronunciation Key - Show IPA Pronunciation
–adjective, -bi·er, -bi·est. British Slang.
1. fashionable or elegant; stylish; chic.
2. excellent; first-rate.
NIC
1. Network Information Center.
2. Network Interface Card.
teda preklad: Najsamľepšejše sieťovoinformačné centrum.
Neber to osobne, nudim sa.
P.S. Hlavne skuste niekto vymysliet nieco pouzitelne na Kenda Nevegal a Bontrager Jones. Bontrager mi napadlo zmenit na Jupiter Jones (hlavny hrdina pribehov s nazvom Traja patraci).
http://sk.wikipedia.org/wiki/Orcinus
13.08.2008, muž, váha 95kg, vek 36-45, MTB HT, váha biku s flašou asi 14.5kg, plášte vpredu/vzadu:Bontrager Jones ACX 26x2.1/Kenda Nevegal 26x2.1, čas 26:37
ale o chvilu poziadam vyhlasit casovku do vrchu aj pre bajkerov, totiz tesne vedla cesty existuje nadherny singlac, "modra znacka", (Dury ho tu uz spominal)
dost kvalitnom pre bike, na cestaku (hlavne smerom dole, ked ide clovek predsalen o cosi rychlejsie) clovek miestami celkom slusne dostava do drzky..
dnes sa mi nechce do blata a tak sa idem do tamojšieho okolia vyšvihať po asfalte
a na tej žltej hordy dóchodcof a decék volne vbíhajúcích pod moje Machy
18.8.2008, muz, vaha(aj s batohom):72kg, vek: 26-35, bike: cross, vaha biku s flasou: cca 13.5kg, plaste: AT-rolling stone 700x42c, cas: 29:14
nabuduce si skusim pred startom nezapalit
ale o chvilu poziadam vyhlasit casovku do vrchu aj pre bajkerov, totiz tesne vedla cesty existuje nadherny singlac, "modra znacka", (Dury ho tu uz spominal)
tak tak, ako vravis, mne to bolo tiez cudne ze dokonca Jezus s tou jeho frirajdovou masinou "organizuje" casovku po hladuckom asfalte.
preto som si ja prvykrat dal tu casovku po modrej znacke, teda normalne od krcmy a od parkoviska po modrej. na spestrenie som musel preliezat jeden padnuty strom a raz tlacit, mozno by sa to dala nazvat cyklokrosarska casovka
nuz, ale vcera som si dal druhy pokus po klasickej ceste
18.8., muz, 100kg, 26-35r, MTB HT - 14kg, plaste, vapor 2,1"/scott stroke 2,3", cas 23:22
naiki, teba som asi videl, isiel si uz smerom dole
Nevracal som tadial dole. Na Biely Kriz som sa splhal o cca 13:00 a po kratkej prestavke som pokracoval v bludeni Malymi Karpatami. Vracal som sa o cca 18:30 cez Kamzik