Chcem sa vás spýtať, ktoré od uvedených výrobcov sú najlepšie a ktoré sú najhoršie, ktoré majú najviac chemického svinstva.
Nutrend Excellent, Biotech USA, Space Protein, Amix Ecclusive, Bambus natural energy, Sport Bar, Raw Energy
juju_ pepe ~ Vôbec nevadí. Som rád že ľudia diskutujú, ak je to prínosné a témy sa vôbec nemusia držať. Som to už potom ani nerozvádzal, lebo nik mi aj tak nevedel konkrétne odpovedať.
Kdesi som si aj odpísal z počutia nejnebezpečnejšie éčka- označenie, ako sa volajú a tak. Ak to nájdem, niekedy to napíšem do témy.
Trosku nerozumiem vyznamu uzivanie proteinovych tyciniek. Pocas vykonu su skoro zbytocne a po vykone mas dostatok inych a lepsich moznosti ako do seba dostat energiu, ci nejake proteiny.
Mozno jediny vyznam vidim pri dietach typu keto, ked potrebujes do seba dostat 5-6 jedal denne a vtedy proteinova tycinka na olovrant, ci desiatu, ked si v praci a nemas cas na nejake plnohodnotne jedlo a potrebujes sa drzat v ketoze vyznam ma. Je mala, skladna a rychlo sa zje.
Inak su to vyhodene peniaze.
Vacsinou, ked si pozries zlozenie aj tak obsahuju srvatku zmiesanu casto so sojou (najlacnejsie suroviny na protein) a ochutene roznymi nie moc zdravymi cukrami a tukmi.
Druha vec je kolko g bilekovin tam mas...bezne sa pohybuje od 3-24g, co je dost velky rozptyl a rozdiel, ci si das 3g alebo 24g protieinu v jedle.
flegko- Máš pravdu. Treba to brať tak, že všetko v tomto systéme je podriadené tomu urobiť zisk. Často za každú cenu, často na úkor skutočne podstatnejších vecí pre život.
Som pozeral rozhovor s jedným čo sa pohyboval roky v potravinárstve.
Povedal, že o kvalitu prvorade nikdy nešlo, vždy o cenu- náklady- zisk.
Keď si dáš med s orechami alebo banánom, tyčinka môže ísť spinkať.🌜
Hosi nefujkajte nad eckami, aj ecka delime na dobre a zle. Takze nie fuj ecka, ale fuj konkretne ecko, pripadne mnam to dobre ecko.
Taka E100 je Kurkumin, antioxidant, pouziva sa proti zapalom, ci nafuknutemu bruchu.
E101 je riboflavin, co je vitamin B2, dobry na pokozku hlavne, bezne dostat ako doplnok.
E150 je karamel
E161b je lutein, ten mi odporucila doktorka na oci napriklad, tie tabletky su inak pekne hnusne a slepy som aj tak;o))
flegko- Máš pravdu. Treba to brať tak, že všetko v tomto systéme je podriadené tomu urobiť zisk. Často za každú cenu, často na úkor skutočne podstatnejších vecí pre život.
Keď si dáš med s orechami alebo banánom, tyčinka môže ísť spinkať.?
Med z Ciny, ci pripadne aj domaci s pesticidmi, zoxidovane orechy s peknou davkou aflatoxinov ...mnamky!
Popravde ja už tyčinky nekupujem, skoro vôbec, takže žiadnu ti asi ani neodporučim, ale vyskúšal som ich celkom dosť.
Keď idem na výjazd - tak si vezmem sojovy suk (tej je podla mňa fajn ako zdroj cukru) banán, zmes orechov a hrozienok, SIS gel (ten mi funguje a nerobí problem na žaludok)
a včera som si zobral napr. malu konzervu tuniaka v oliv. oleji a kusok tmavého pečiva ( ale to som bol už na 6-7 hodinovom výjazde.
Ale ako už bolo povedané každému sadne niečo iné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chlap sa bez iného kontextu pýta na kvalitu proteín tyčiniek a zrazu tu čítam o hypoglykemickom šoku 🤣
Btw. Rybacia/ masová konzerva s rozkom FTW 🤘
Kdesi som si aj odpísal z počutia nejnebezpečnejšie éčka- označenie, ako sa volajú a tak. Ak to nájdem, niekedy to napíšem do témy.
Mozno jediny vyznam vidim pri dietach typu keto, ked potrebujes do seba dostat 5-6 jedal denne a vtedy proteinova tycinka na olovrant, ci desiatu, ked si v praci a nemas cas na nejake plnohodnotne jedlo a potrebujes sa drzat v ketoze vyznam ma. Je mala, skladna a rychlo sa zje.
Inak su to vyhodene peniaze.
Vacsinou, ked si pozries zlozenie aj tak obsahuju srvatku zmiesanu casto so sojou (najlacnejsie suroviny na protein) a ochutene roznymi nie moc zdravymi cukrami a tukmi.
Druha vec je kolko g bilekovin tam mas...bezne sa pohybuje od 3-24g, co je dost velky rozptyl a rozdiel, ci si das 3g alebo 24g protieinu v jedle.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1955443.html#p1955443
Keď si dáš med s orechami alebo banánom, tyčinka môže ísť spinkať.🌜
Taka E100 je Kurkumin, antioxidant, pouziva sa proti zapalom, ci nafuknutemu bruchu.
E101 je riboflavin, co je vitamin B2, dobry na pokozku hlavne, bezne dostat ako doplnok.
E150 je karamel
E161b je lutein, ten mi odporucila doktorka na oci napriklad, tie tabletky su inak pekne hnusne a slepy som aj tak;o))
Nie je ecko ako ecko.
Keď si dáš med s orechami alebo banánom, tyčinka môže ísť spinkať.?
Med z Ciny, ci pripadne aj domaci s pesticidmi, zoxidovane orechy s peknou davkou aflatoxinov ...mnamky!
Píšeš ako sa ti hodí aby si si hejtol, ale chyba láfky.
Med nebudem kupovať hocijaký a orechy vlašské domáce.??
Keď idem na výjazd - tak si vezmem sojovy suk (tej je podla mňa fajn ako zdroj cukru) banán, zmes orechov a hrozienok, SIS gel (ten mi funguje a nerobí problem na žaludok)
a včera som si zobral napr. malu konzervu tuniaka v oliv. oleji a kusok tmavého pečiva ( ale to som bol už na 6-7 hodinovom výjazde.
Ale ako už bolo povedané každému sadne niečo iné.
z tu dostupnych v e-shope je toto super !
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/vyziva-a-kozmetika/energia/tycinky/nutrend-just-fruit-banan-jablko-30-g-.html