nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vyberám z neho jeden koment
Pán Jakubec mýlite sa Sagan to čo robí robí naschvál lebo iné mu nedovolia robiť pretože má podobné názory ako vy a ostatný len že sa mu vyhrážajú kvôli tomu robia mu zo života peklo tak robí trapasy aby vydržal v brandži aby mali dôvod ho tam ešte držať kvôli svojim názorom nemôže viac krát vyhrať keby vihral tak by začali útočiť že podvádzal aj keby to nebolo tak tak kvôli tomu sa musí držať bokom a robiť trapasy čo je smutné len treba veriť že vydrží s nervami keď je pod takým tlakom
Skoda, prial som mu tu poslednu vyhru, tento rok podaval sympaticke vykony...
v závere zaujímavý súboj v úniku - o červené čísla, ktoré získava Toňo Turžis
No aspoň nespadol a nedolámal sa ako niekto. Predpokladám, že súčasťou konca kariéry Cava mali byť aj jeho posledné MS v rodnej krajine. Teraz môže zabudnúť. Peter, nech sa len drží v úzadí. Aspoň má šancu sa v rámci rozlúčky zúčastniť jeho posledných MS.
MS a ide vyhrať aby mohol oslavovať o 10r
Pokiaľ som dobre videl, Cavendish bol skoro na chvoste pelotóna keď šiel k zemi. Viac v úzadí sa ani držať nemohol a aj tak si ho osud našiel. Uvidíme čo pripravil pre Petra. Snáď niečo pozitívnejšie.
Laporte si z toho vystupil snad v najhorsi moment...