Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tak to sú?,pomáham ľuďom v zdraví,robím mega ťažkú prácu,v žiarení a tu sú samé hajty,totál trapas,ja som nikomu neublížil,som pozitívny človek ,pokorný,skromný a mám krásnu odpoveď,červené pedále a vôbec neviete o čo ide,ste sa toho skoro všetci chytili,totál trapas?.
Uf, niekto tu tazko znasa kritiku . Si pamatam ked sa tu riesili vyrovnane ventilky, s takymito pedalmi to bolo predurcene na minimalne 2 strany hejtu . Ak si chcel len pekne slova tak si to mal ukazat len rodine, alebo teda v Rakusku zrejme za to chvalia .
Fuu, a ja somár som ti v dobrom odpovedal a bajk pochválil.
Kúpil si si ultimátny pretekársky a vrchársky stroj, môžeš ho samozrejme používať ako uznáš za vhodné, ale je to fakt škoda. Je to skutočne ako keby si si kúpil auto určené do terénu, a dal na to slicky. Porovnaní ti dá každý neúrekom. Nik vyslovene nehejtuje podľa mňa, ale reakciám sa dá rozumieť.
Čomu sa rozumieť nedá sú naopak tvoje posledné reakcie, vyznievajú teda skutočne inak ako sám seba opisuješ. Ber to ako feedback, toto je fórum, nie rečnícky pult.
Chalani ale ved ho nechajte. Sa iba chcel pochvalit s Dura Ace, flat pedale museli byt v zabere Tak to dopadne ked sa kupuje bicykel viac penazenkou nez rozumom
Ako recesia je to dobre .
Stavim sa, ze podaktorych tu ide vnutorne potrhat, lebo:
- Wilier na Shimane namiesto Campagnole
- platformy namiesto cestnych naslapnych pedaloch,
- pretekarsky stroj pouzivany na vylety..
- majitel si nenecha poradit! ved kritici z fora vedia, co je pre druhych najlepsie!
...
Len pridam svoju skusenost - teda ako jazdim ja: na cestaku dvojstranne SPD horske pedale (z decathlonu), jedna strana plocha, druha na zacvaknutie. A k tomu nosim bezne turisticke tretry, v ktorych sa daj aj chodit (aj po dlazbe, aj po lese, aj do prace...), bez akychkolvek problemov
Všade na výlete,okrem Slovenska,medzi fajn ľuďmi,Rakúsko,Sudtirol,v elegancii,nie,v humuse,pekný večer???,závisť sa ozvala,také ***** riešite,úroveň nula?????.
A prečo teda vypisuješ na slovenské fórum ty pogermánčenec?
A len taký detail, tu ti ten tvoj tuctový cesťák ozaj nikto nezávidí, ostane nie je veľmi čo
A len taký detail, tu ti ten tvoj tuctový cesťák ozaj nikto nezávidí, ostane nie je veľmi čo
Tak zase prr, tu je čo 'závidieť'. Kamoš ho má a je to ozaj nádherná mašina. Ako skoro každá za 10k+.
Dobre, ja som tiež prišiel do tohto vlákna, lebo ma zaujalo foto práve kvôli pedálom.....ale úprimne, koho to trápi?
Ak sa mu to páči, tak nech tak jazdí. Ak nechce mať nášľapné, tak mu ich nepodsúvajte. Nerobte z neho menej cyklistu, keď chce jazdiť takto, tak nech si jazdí.
Na druhej strane, každý človek niečo podobné urobil, tým nemyslím konkrétne cyklistiku.
Hlavne si myslim, ze vacsine je uplne jedno ake tam ma pedale a len mu povedala, ze sa tam nehodia a su pastou na oko. Ked niekto sleduje toto vlakno dlhsie, tak to nie je nic nove a myslim, ze kazdy kto ty dava fotku podstupuje istu mieru rizika ze zisti ze jeho bike nie je dokonaly pre kazdeho ?. Ja som konkretne reagoval na jeho odpovede, ktore treba uznat, ze su, ci uz stylovo alebo obsahovo, horsie ako tie pedale ?
Slovensko v skratke. A tak si tu zijeme. Na chvilku nam skolidovali nase paralelne svety, aby sme sa rychlo dosekali...na uplnej somarine. Diverzanta sme "spravodlivo" vystvali, on odchadza "na koni" s vedomim, ze ho nie sme hodni. Vzajomne obohatenie do buducna nehrozi. Ostava len pachut. U vsetkych.
Mna by zaujimalo ci sa pochvalil aj "medzi svojimi" na radforum.de alebo bikeboard.at. Alebo sa tu mame vsetci posrat z bicykla na dura ace? Staci prist na miestnu casovku a uvidis tie specialy za 10 000+. Alebo aj tu v BA som videl X zien na drahych trekoch madone, factoroch a podobne. Pre mna teda nicim zaujimave .
Nakoniec aj tak by som si nekupil na hradzu a vylety bike za take peniaze . . .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kúpil si si ultimátny pretekársky a vrchársky stroj, môžeš ho samozrejme používať ako uznáš za vhodné, ale je to fakt škoda. Je to skutočne ako keby si si kúpil auto určené do terénu, a dal na to slicky. Porovnaní ti dá každý neúrekom. Nik vyslovene nehejtuje podľa mňa, ale reakciám sa dá rozumieť.
Čomu sa rozumieť nedá sú naopak tvoje posledné reakcie, vyznievajú teda skutočne inak ako sám seba opisuješ. Ber to ako feedback, toto je fórum, nie rečnícky pult.
Stavim sa, ze podaktorych tu ide vnutorne potrhat, lebo:
- Wilier na Shimane namiesto Campagnole
- platformy namiesto cestnych naslapnych pedaloch,
- pretekarsky stroj pouzivany na vylety..
- majitel si nenecha poradit! ved kritici z fora vedia, co je pre druhych najlepsie!
...
Snad to niekomu pomoze;), netreba sa durdit
Tak zase prr, tu je čo 'závidieť'. Kamoš ho má a je to ozaj nádherná mašina. Ako skoro každá za 10k+.
Ak sa mu to páči, tak nech tak jazdí. Ak nechce mať nášľapné, tak mu ich nepodsúvajte. Nerobte z neho menej cyklistu, keď chce jazdiť takto, tak nech si jazdí.
Na druhej strane, každý človek niečo podobné urobil, tým nemyslím konkrétne cyklistiku.
No neviem keď si prejdeš toto vlákno tak sú tu iné mašiny. Problém je že si niekto zamieňa kritiku so závisťou
No, veľa 10k+ ich tu nie je. S druhou vetou súhlasím.
Nakoniec aj tak by som si nekupil na hradzu a vylety bike za take peniaze . . .