Dnes su presne dva mesiace do zaciatku tohoto na Orave premieroveho podujatia a tak si ako jediny oravec z fora vyhradzujem pravo na zalozenie tejto temy
No, z mojho pohladu ani tato predpoved neni bohvieco... keby ste vybavili teplotu okolo 25 stupnov, to by bolo fajn lebo na Horalovi som zistila, ze dazd som prestala vnimat po par minutach, horsie to bolo s tou zimou, najma v zjazdoch...
ale Franto, berem Ta za slovo, ze bude lepsie
Veľká oblačnosť až zamračené, dážď, prehánky, miestami aj búrky,
ojedinele s krúpami.
Nočná teplota 20 až 16 st.
Denná teplota 22 až 26, na západe miestami okolo 19 st.
Severozápadný vietor 3 až 7, v nárazoch miestami okolo 15 m/s (10
až 25, nárazy 55 km/h), na východe spočiatku južný vietor.
ojedinele s krúpami.
Toto sa týka celého Slovenska, ale na Orave..., je to vždy ináč...
Robíme všetko preto, aby bolo dobré počasie, presne také, aké má byť.
v Bratislave je 30 stupnov, slnko pripeka a na oblohe takmer ani mracik.. podla mojich sprav je na Orave slnecno a (relativne) teplo - okolo 23 stupnov..
..ako tak pozerám, o oravskom maratóne sa veľmi nepíše, tak som zvedavý ako sa to organizátorom podarilo... bike je už po Horalovi takmer pojazdný, tak dúfam, že počasie vydrží...
No zajtra asi moc sucho nebude, ak aj v DK leje tak ako v ZA tak sa máte veru na čo tešiť...je to ale len búrka, to rýchlo prejde, takže istá nádej tu je...
U nás v Kubíne dnes nepršalo. Zatiaľ. Dooznačovali sme trať, zaregistrovali prvých pretekárov... Ideme trochu pospať a ráno o 5. hodine pokračujeme, aby sme pripravili všetko potrebné, aby bolo všetko tak, ako má byť. Jediné čo neovplyvníme je počasie, ale dúfame, že bude všetko OK. Aj počasie.
...veru, ani mne sa to počasie nepáči, takže do DK možno zbehnem popoludní, pozdraviť kamošov ale mne sa nechce moknúť, horal mi zatiaľ stačí... nevraviac o tom, že som len včera večer zreparoval bike...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja uz po "ostatnej - horalkovskej" sobote neceeem
ale Franto, berem Ta za slovo, ze bude lepsie
Predpoveď počasia na 16.08.2008 (Sobota)
ojedinele s krúpami.
Predpoveď počasia na 16.08.2008 (Sobota)
ojedinele s krúpami.
Toto sa týka celého Slovenska, ale na Orave..., je to vždy ináč...
Robíme všetko preto, aby bolo dobré počasie, presne také, aké má byť.
rozmyslam, ci sa viem k niekomu vtriet do auta, alebo ci vziat vlastne auto a niekto sa prida ku mne...
ak vsak vynecham oravu, dufam, ze dame vyjazd s pezincanmi..