Aký je zhruba môj plán a zámer:
- vytlačiť 100 ks tmavomodrých tričiek so starým designom (čiže nie čierne, tmavomodré, aspoň nejaká zmena
- vytlačiť 100 ks modrých tričiek s úplne novým designom
V prílohe nájdete starý a nejaké nové návrhy. Chcem počuť všetky vaše pripomienky a podnety!
Na zadnej strane budú opäť logá, buď rovnaké, alebo aj iné, možno budú iné na modrých a iné na čiernych tričkách (to sa dorieši operatívne)
Je podľa vás starý návrh dobrý, alebo treba zmeniť tých bikerov? (koncepcia sa meniť nebude, ale možno obrázky bikerov). Čo myslíte?
PS: Za nové návrhy ďakujem chalaniskovi s nickom "ovalmt"
hej, kvoli stupidnemu hostingu toho e-shopu sa hento sem-tam stane. Ak dojde potvrdzujuci e-mail, tak je objednavka definitivne zaznamenana. Ak neprisiel - daj mi vediet pod akym menom si to objednaval a mozem to overit.
No prvýkrát mi mail neprišiel, takže tú objednávku asi neakceptovalo. Na druhý pokus mi už objednávku akceptovalo a prišiel mi aj mail. Takže by to asi mohlo byť OK.
ale uz je to ok.
diki dobre vediet lebo uz som mal takyto vyraz tvare
dufam ze to uz bude fungovat.
tak nech sa Vam dari - ahoj.
PeeT
Myslim ze je problem v tom ze som teraz v spanielsku a niak to blokuje tento net alebo nieco take lebo kamosovi na sk to islo.
Tak uz sa tesim na fleece a polokoselu :"-D
Aplikace provozovaná na tomto serveru překročila přidělený limit systémových zdrojů serveru. Kontaktujte prosím správce serveru
The application has reached reserved amount of server's system resources. Please contact server administrator.