este k tomu GPX - niesom zatial prihlaseny tak neviem - prihlasenym pride na mail oficialne konecne gpx alebo uz teraz sa da stiahnut oficialna konecna verzia zo stranky? https://www.333extreme.sk/ PINY ja som si pred dvoma rokmi vyklikaval vlastne gpx podla toho ich nepresneho aby som mal trasu na ciarach v mape. ale bola to zbytocna robota - aj tak som siel podla toho ich nepresneho lebo tomu svojmu som neveril ze je dobre a bolo to v pohode.
Vynecháva sa "Poráč Park relax & sport centrum", ktorý je cca 2km nad obcou Poráč, tam bola občerstvovačka po minulé roky. Ale cez obec Poráč sa ide.
Tak ten asfaltový kopec z Poráč parku do Poráča dediny s max. sklonom 33% je po absolvovaní "veľkej" občerstvovačky nezabudnuteľný, tu sa nedá pomýliť si, čo je vyššie a čo nižšie
Každopádne, ako pozerám mapu, je to celkom dosť zmenené v niektorých úsekoch. Hmm, som zvedavý
Diky za info, neviem preco to nedaju oficialne na stranku. Dost ludi s tym zrejme bude ratat,.
naozaj nerozumiem tej vyhovorke , kedze obcerstvovacka sa presunie len o kusok vedla.
Pekna myslienka tento pretek, ale rok co rok je to len horsie.
teraz mi prisiel mail od p.Sefcikovej, tak teraz som z toho jelen...
Dobry den,
Trikrat ANO
-odvezieme
-bude tepla strava
-odvezieme veci do miesta startu.
Jedina zmena je ze to nebude v Porač Parku,ale nedaleko -chata Sabinka ( blizko Spisskych Vlach).
Tesime sa na Vas.
Sefcikova
Ja sa chystám ísť 333 km trat. Začínal som 55 km a odvtedy som prešiel všetky trate. Chyba mi len najdhsia. Idem bez podpory. Dufam, ze s tými vecami to klapne. Potrebujeme si tie veci dat previest, hlavne na noc. 👍
Ak chce niekto z Trencina a okolia zobrat vo stvrtok do Spisskej a okolia , mozem zobrat aj s bajkom, pripadne vyzdvihnem po trase. Naspat asi v nedelu rano smer TN.
Nahral som 333 aj pre Garminhttps://connect.garmin.com/modern/course/175780522 a urobil detailnejší gpx súbor
Ak by ste našli nejaké chyby, tak mi napíšte mám uloženú aj rozpracovanú mapu tak to viem rýchlo opraviť.
Cau, nasiel som 3 useky ktore sa nezhoduju s trasou na stranke (+ zaciatok, ale to je jedno, kedze pojde peleton)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poráč sa vynecháva z dôvodu konania sa M SR v XCE, XCC a XCO https://www.cyklistikaszc.sk/kalendar/propozicie/porac791cf8578818e1f368e43c18e.pdf
Ďakujem
PINY ja som si pred dvoma rokmi vyklikaval vlastne gpx podla toho ich nepresneho aby som mal trasu na ciarach v mape. ale bola to zbytocna robota - aj tak som siel podla toho ich nepresneho lebo tomu svojmu som neveril ze je dobre a bolo to v pohode.
Porac Park (610 m.n.m.) moze byt nad obcou Porac (770 m.n.m.) jedine tak v nejakom alternativnom svete.
OK, ušli mi vrstevnice
Tak ten asfaltový kopec z Poráč parku do Poráča dediny s max. sklonom 33% je po absolvovaní "veľkej" občerstvovačky nezabudnuteľný, tu sa nedá pomýliť si, čo je vyššie a čo nižšie
Každopádne, ako pozerám mapu, je to celkom dosť zmenené v niektorých úsekoch. Hmm, som zvedavý
Poráč sa vynecháva z dôvodu konania sa M SR v XCE, XCC a XCO https://www.cyklistikaszc.sk/kalendar/propozicie/porac791cf8578818e1f368e43c18e.pdf
mam potvrdene od organizatora, ze tento rok ziadny vyvoz a zvoz veci nebude z dovodu logistickej narocnosti. Ja len aby sa na to niekto nespoliehal.
naozaj nerozumiem tej vyhovorke , kedze obcerstvovacka sa presunie len o kusok vedla.
Pekna myslienka tento pretek, ale rok co rok je to len horsie.
Dobry den,
Trikrat ANO
-odvezieme
-bude tepla strava
-odvezieme veci do miesta startu.
Jedina zmena je ze to nebude v Porač Parku,ale nedaleko -chata Sabinka ( blizko Spisskych Vlach).
Tesime sa na Vas.
Sefcikova
Ak by ste našli nejaké chyby, tak mi napíšte mám uloženú aj rozpracovanú mapu tak to viem rýchlo opraviť.
Cau, nasiel som 3 useky ktore sa nezhoduju s trasou na stranke (+ zaciatok, ale to je jedno, kedze pojde peleton)
prikladam trasu pre 222