Kratky report
Bolo nas 16 ks plus jedna obliata kvetinka.
Milo prekvapil ucet - bol o tisicku nizsi ako bolo na ucte, tak sme si dali rundu a zvysok som si dostala/vzala ja. Len tak dalej!
Zabava bola uzasna, skutocne dobry zazitok!
Tesim sa na dalsie stretko!
A tie kusy: Dudo (snad mi bude odpustene..) Marecej Missy Jezus Turbi Dr.Eben JoKo Mipo13 Miro Dana Tulenik Lagonda Stanka Mar_tin Rasto Saldi
Kratky report
Bolo nas 15 ks plus jedna obliata kvetinka.
Milo prekvapil ucet - bol o tisicku nizsi ako bolo na ucte, tak sme si dali rundu a zvysok som si dostala/vzala ja. Len tak dalej!
A tie kusy: Marecej Missy Jezus Turbi Dr.Eben JoKo Mipo13 Miro Dana Tulenik Lagonda Stanka Mar_tin Rasto Saldi
Aj ja Ta opravim, bolo nas 16. Zabudnut na cloveka co zarezervoval podnik je trestuhodne.
Ty si tak skveló dával pozor na penáze že kebyže Ti odseknem chvost ani si to nevšimneš. Ale rátal si ich pekne, aj si si za to mohol kúpiť lowend sedlovku vyrobenú z ropy. hehe
Dudo získal si autorské práva na našu oraváčku? Lebo mi ešte ne, qua! hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bolo nas 16 ks plus jedna obliata kvetinka.
A tie kusy: Dudo (snad mi bude odpustene..) Marecej Missy Jezus Turbi Dr.Eben JoKo Mipo13 Miro Dana Tulenik Lagonda Stanka Mar_tin Rasto Saldi
Bolo nas 15 ks plus jedna obliata kvetinka.
A tie kusy: Marecej Missy Jezus Turbi Dr.Eben JoKo Mipo13 Miro Dana Tulenik Lagonda Stanka Mar_tin Rasto Saldi
Aj ja Ta opravim, bolo nas 16. Zabudnut na cloveka co zarezervoval podnik je trestuhodne.
hiiii
a sranda, ze Joka sme spoznali hned ako sa zjavil vo dverach, on to ma snad na cele napisane...
a Turbi s kvietkom - to bol paradny tah na branku... proste dzentlmen...
dakujem aj na buduce
Dudo vyzlieka Missy
tomasztohozetolkochlastas
Dudo získal si autorské práva na našu oraváčku? Lebo mi ešte ne, qua! hehe
táto fotka mi pripomenula toto