Srandista !
Julien sice vyhral teraz posledny zavod sp v amerike no nikdo tam nestartoval
Vyhra to asi tochtorocny multivyhravac Sauser ,nie ?
Ja osobne by som radsej infarktovy zaver zo stastnym koncom ala ziletky
nadhera, rano sa zobudim, zapnem hned stv, akurat sli Hochschornerovci.. zrazu bum, celemu sidlisku vypadla kablovka ako naschval mi zacalo aj tu online vysielanie po nete hadzat chyby grrrr este ze to o chvilu zapli a dali zaznam z kazdej jazdy
quasko, neuveríš ale teraz ide na dráhe Španiel Antonio Tauler na Cervele...
No a Merida tam furt nieje ?
Aj v ziletkach isli niektory spainaci na Cervele ,ale Baskovia na Orbee...aj Americanky nejake a kade kdo. Na stranke Orbei nieje o casovke ani ň , vysvetlenie je ze Ordu nieje vhodne na drahu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Srandista !
Julien sice vyhral teraz posledny zavod sp v amerike no nikdo tam nestartoval
Vyhra to asi tochtorocny multivyhravac Sauser ,nie ?
Ja osobne by som radsej infarktovy zaver zo stastnym koncom ala ziletky
//sorry nabuduce sa napriek nechuti pozriem :}
MOUNTAIN BIKE
Pátek, 22.8.
závod žen
15:00 (9:00 SEČ)
Sobota, 23.8.
závod mužů
15:00 (9:00 SEČ)
v hodnotení krajín sme 9
vychutnávam si tento krásno-krátky pocit
Hochštaplerovci spravili to co maju spravit favoriti...
uz ide konecne draha a ja cakam na svojich favoritóf...
No a Merida tam furt nieje ?
Aj v ziletkach isli niektory spainaci na Cervele ,ale Baskovia na Orbee...aj Americanky nejake a kade kdo. Na stranke Orbei nieje o casovke ani ň , vysvetlenie je ze Ordu nieje vhodne na drahu.
a fculeky finale GB vs Fra