Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Izzy68 a matt S tým C stĺpikom je to veľmi závislé od základnej farby vozidla a exteriérového paketu (napr. či má C stĺpik bežný vzhľad alebo je lakovaný v klavíre). Mal som na dlhší čas k dispozícii GLE 450 s bežným benzínovým 6 valcom aby som vedel, do čoho idem v prípade, že by sa nepodarilo importérovi splašiť tú AMG limitku. Auto bolo béžové, a tam to trocha bilo do očí. Vedel som, že takto to nechcem. Vizuál AMG je dosť odlišný (navyše podvozkovo a motoricky je to oproti štandardnému GLE úplne iné auto , okrem toho tam mám night paket, čo znamená, že celé auto je prosto temné , a C stĺpik nevnímaš vôbec. Treba to fakt vidieť naživo, momentálne je podľa môjho skromného názoru GLE mimoriadne podarené, asi to naj zo SUV, čo MB ponúka. Nemal som čas cvaknúť to pri preberaní, ale to, ako je to zozadu posadené na cestu, to sa im prosto podarilo. Ak by to tak nebolo, zostávam pri BMW. A je to tak Matúš, pravdu máš, 10O ľudí, 100 chutí. Mal som možnosť vybrať si, a učinil som tak, nemám žiadne predsudky v rámci nemeckých výrobcov a vždy si vyberám podľa toho, čo v danej chvíli na trhu ponúkajú a čo sa mi v čase 4 ročného cyklu výmeny autoparku najviac pozdáva. V istých segmentoch Audi vypadáva na Slovensku z trojky nemeckých prémioviek, bohužiaľ. Stačí si pozrieť ponuku predajcov nových vozidiel, a hlavne u Q7/8 a a A8 sa na Slovensku ponúka väčšina nových áut so základnými naftovými motorizáciami 286 koní, samé tmavé základné interiéry, motoricky max benzín 55 TFSI. Vyššie prosto v ponuke nie je nič dostupné, tam sú v dostupnosti MB a BMW na Slovensku úplne inde. Pričom napr. SQ8 je fakt podarené, menej praktické, ale podarené. Ale ak prídeš a chceš objednať, zistíš, že skôr budú prasiatka lietať
Tecka Keď som preberal auto v AMG Lamač, všimol som si tam vystavenú AMG C 43e. Všetko navonok OK, 408 koní, ale základom je 4 valček 1991 cm kubických . A to aj pri C63e, kde je štvorvalec vyladený myslím na 476 koní...nechcem vidieť ten motor po pár rokoch, druhý majiteľ trpko zaplače, ale až potom, čo trpko zaplače prvý majiteľ pri cene následného predaja... Znie to ako žart, ale taká je elektrická pravda. To je úplne iný prípad, ako napr. S580e (základ je solídny benzínový 6 valec s 367 koňmi), či S63e (benzín 4.0 V8 biturbo 612 koní). Rozumiem snahe automobiliek vyhovieť požiadavkám resp. nariadeniam EÚ, ale tieto kombinácie objemovo malých motorčekov (hocijako výkonných) a elektropohonu v PHEV AMG, to nie je cesta, po ktorej sa chcem vydať.
Ja hlavne vidim, ze toto nemoze byt milacik, lebo hentak hnusne doskrabane krycie plexi by som nemal ani v traktore ktorym sa vozi len hnoj z druzstva za dedinu, nieto este v osobnom aute. Radsej si ani nepredstavujem ako vyzera zvysok interieru, ked takto vyzera miesto, kde ani nie je realny dovod na opotrebenie ak pouzivatel trochu rozmysla.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tiez som chcel dnes odfotit mojich 130 000 ale nechcelo sa mi zastavovat a pocuvat tu miestnych moralistov sa mi tiez nechcelo, tak mate smolu. Snad vyjdu 3 trinastky
No sorry ako, moralisticky sa necitim, fotit si tachac za jazdy ci narabat s telefonom je fakt nebezpecne. Moze to byt 'v pohode' stokrat a stoprvy nie. Cize skor dobra rada ako moralizovanie, aby sme sa chapali.
(Text v zatvorke nie je navod na jazdu, len taky 'ofajc Slovac')
Jezus Dakujem za odhalenie charakteru cloveka na zaklade plexi v 13r. aute, ktoreho som treti(alebo bohvie kolky) majitel po najazdeni 15k km za 13mesiacov spoluzitia Alebo to mas z tej tvojej vesteckej gule? Mimochodom, to auto dostalo za tych poslednych 15k viac starostlivosti ako snad za predoslych 300tisic…
Boa chlopi, co som niekoho zabil? To ste aj v beznom zivote taki moralisti alebo iba tuna? Mam pocit ze to tu uz je vsade sama poucka... Lebo som to fotil v 150tke na okreske kde lava strieda pravu a nevidno viac ako 100metrov za horizont…
Imho, pri vsetkej skromnosti, keby bola co i len polovica naroda zodpovedna a poctiva ako ja porusovac…
Cakal som Tvoju typicky vztahovacnu reakciu, nesklamal si. Ja som iba zhodnotil realitu na zaklade fotky a netvrdil som, ze si za to zodpovedny len a len Ty.
teraz taký čo o ňom mama hovorila aký je topkový šofér, čo sa celý život okolo áut točí rozbil dvoch maďarov
samozrejme vyšetruje sa, ale stopy brzdnej dráhy na ľavej strane vozovky asi nesvedčia o primeranej jazde
keď onania zodpovedných vodičov je striehnutie na pekné čislo na tacháči a foto za jazdy, tak sa bojím potom čo tí nezodpovední
Edit: chyba opravená(viď jazykové okienko), trochu som sa opustil 😅
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sportovnivozy.cz/173919-honda-civic-8g-prerov
tuzing...
ono totizto v cine je zakazane za volantom onanovat, tak sa realizujeme tu na fore
Tecka Keď som preberal auto v AMG Lamač, všimol som si tam vystavenú AMG C 43e. Všetko navonok OK, 408 koní, ale základom je 4 valček 1991 cm kubických
(Nabuduce staci orezat, nicomu to nepomoze, akurat nebudes viditeľný porušovac predpisov ...
(Text v zatvorke nie je navod na jazdu, len taky 'ofajc Slovac')
Však tam v zákrutách cestoval zväzok kľúčov
Boa chlopi, co som niekoho zabil? To ste aj v beznom zivote taki moralisti alebo iba tuna? Mam pocit ze to tu uz je vsade sama poucka... Lebo som to fotil v 150tke na okreske kde lava strieda pravu a nevidno viac ako 100metrov za horizont…
Imho, pri vsetkej skromnosti, keby bola co i len polovica naroda zodpovedna a poctiva ako ja porusovac…
samozrejme vyšetruje sa, ale stopy brzdnej dráhy na ľavej strane vozovky asi nesvedčia o primeranej jazde
keď onania zodpovedných vodičov je striehnutie na pekné čislo na tacháči a foto za jazdy, tak sa bojím potom čo tí nezodpovední
Edit: chyba opravená(viď jazykové okienko), trochu som sa opustil 😅