je este dost skoro ale planujem presvecit fotrovcou nech ma pustia toto leto do lago di garda. prida sa niekto? uz som tam raz bol s rodicmi a uplne sa mi zapacilo takze tam chcem ist teraz zo skutocnymi bikermi a pojazdit to tam. byvali by sme v campingu alebo v dakom apartmane, to by sme sa este dohodli. a aj na presnom termine by sme sa dohodli.
takze prida sa niekto? piste
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
kolkateho chcete presne ist a na kolko?
cital som. ale to bolo pisane 5.2 a od vtedy sa to mohlo aj zmenit.
BERCO: niektore veci su v zivote proste nemenne
tisko zavidim....naaaadhera
Ale slapanica riadna, tak sa kochajte.
P.S. Tam dole byvam a z tade prave pisem.
Ale slapanica riadna, tak sa kochajte.
P.S. Tam dole byvam a z tade prave pisem.
odkial je ta fotka?
z vyslapu/zjazdu z altissima?
z vyslapu/zjazdu z altissima?
tak tak...
Sa vyznas, bol si tam nebodaj???
Ale vrchol sme nedali, bol tak skaredo v mrakoch a bola celkom zima tam hore. Co uz, nabuduce.
P.S. Ja budem ten zodpovedny kedze pijem vlemi decentne a ked sa vy ostatni budete rano preberat z opice a v prvych 10 km dlhych stupaniach budete zomierat, tak tam budem lietat okolo vas a cvakat vase ksichtiky plne utrpenia z tazkej noci.
tak tak...
Sa vyznas, bol si tam nebodaj???
Ale vrchol sme nedali, bol tak skaredo v mrakoch a bola celkom zima tam hore. Co uz, nabuduce.
tak tak, bol
posledny km je tazka nosicka. ale zjazd stoji za to.
je tamuzasny singlac po vrstevnici, ktori sa postupne vnori do lesa,ktory uz nie je taky pekny. cize je to tak 23 km stupania, potom 20km pekneho zjazdu a 5 km hnusneho lesa kde nikto nikdy neni. ja fakt nechapem kade vsetci deutsche bikeri zjazuju dole... bol som tam dva krat, ale vzdy som sa dostal do toho lesa. ale ved nevadi 5 km sa da prezit... inac fakt pekna tura, ale podla mna najnarocnejsi vyjazd v lagu.
Nevíte jak by sem si místo zipsu dal na stan dvere?
musim ta sklamat, ten si das kazdy den... odtial sa vyraza...
PS okolo jazera nie, to by musel mat cez 200 km