slovenský štandard - podľa vzoru dr. peter lipták, ak mu nedáš do vrecka je arogantné hovado
ale v poslednej dobe mám celkom šťastie a dlhšie som už na takéto niečo nenatrafil, teda verím, že ich je menej a menej
čaute po nejakom čase som išiel k detskej doktorke a pytal som sa jej to a povedala že ked je tam kratko tak je to v pohode ale ked je tam dlhodobo poviem 12h tak už by sa to malo ist zafixovat len ešte by som chcel vidiet nazor ludi či to niekto ma a žije s tým dlhodobo mam 16 mimochodom
možno by sa to do puberty vratilo
Skoč s tým k "ornitológovi" (nvm ako sa volá ten doktor) ...
He he ... si dovolím jednu takú veselú historku z nedávnej minulosti , kedy som podával anestéziu mladej dáme . Po " zobudení sa " ešte v odznievajúcej anestéze začula rozhovor medzi mnou a lekárom ktorý jej prevádzal kolonoskopiu . Bavili sme sa , že ako sa pacientka bála že ju neuspím a že ako ten Maštalír v tom seriáli veselo " uspával " a znásilňoval ... na to sa pacientka zhrozene na mňa zadívala a hovorí , " snáď sa mne nič také nestalo !" . Tak som ju ubezpečil , že sme tu velkí profesionáli a k pacientovi sa správame s úctou a rešpektom . Na to si ona vydýchla a jedným dychom dodala . " To som rada , pretože v anestéze by som z toho JA nič nemala a to by ma poriadne sralo " ... je až zarážajúca úprimnosť ľudí po anestéze . Nie nadarmo sa napríklad taký Thiopental nazýval v " špiónstve " , sérum pravdy .
A aby som upokojil mladého bajkera , odpoviem . Je to normálne . Pri zime , pri koite a vyvrcholení , pri narazoch a aj vôlou sa može vtiahnuť semenník " do brucha " . Niektorí jedinci maju kratší semenný povrazec a práve ten je zodpovedný za to , že niektorí chlapíci majú vajcia stále vyššie a niektorí nízko ako uši baseta . Dôležité je , že si ho vieme zreponovať- dať na povodné miesto . Riziko nastáva ak by došlo k jeho skrúteniu- torzii a hrozilo by vplyvom zaškrtenia prítoku krvi k jeho odumretiu . Vzniknutý stav treba hned riešiť operačne , pretože hrozí v lepšom prípade "neplodnosť " z daného semennika , v horšom prípade až život ohrozujuci stav " otrava krvi " , keď už začne " hniť". Takže nepanikár , ak ti vajco povyskočí a začne tlačiť , zosadni , strč ruku medzi nohy a tlakom od lonovej kosti ku koreňu penisu ho vytlač von . Chvílku si oddýchni , pokochaj sa prírodou , nasadni a dalej bezbolestne jazdi ...
Len nič nezatváraj ... také veci ma napadajú ohľadom problémov bicykluchtivých dám , čo by obohatilo pánov , až taká rozkoš . No na druhej strane , nech si pobicyklujú so svojími polovičkami a dozvedia sa viac , keď budú pozorne načúvať .
A aby som upokojil mladého bajkera , odpoviem . Je to normálne . Pri zime , pri koite a vyvrcholení , pri narazoch a aj vôlou sa može vtiahnuť semenník " do brucha " . Niektorí jedinci maju kratší semenný povrazec a práve ten je zodpovedný za to , že niektorí chlapíci majú vajcia stále vyššie a niektorí nízko ako uši baseta . Dôležité je , že si ho vieme zreponovať- dať na povodné miesto . Riziko nastáva ak by došlo k jeho skrúteniu- torzii a hrozilo by vplyvom zaškrtenia prítoku krvi k jeho odumretiu . Vzniknutý stav treba hned riešiť operačne , pretože hrozí v lepšom prípade "neplodnosť " z daného semennika , v horšom prípade až život ohrozujuci stav " otrava krvi " , keď už začne " hniť". Takže nepanikár , ak ti vajco povyskočí a začne tlačiť , zosadni , strč ruku medzi nohy a tlakom od lonovej kosti ku koreňu penisu ho vytlač von . Chvílku si oddýchni , pokochaj sa prírodou , nasadni a dalej bezbolestne jazdi ...
dikes už mi to viacerí povedali už som v pohode ale počas bicyklovania to ani necitim že tom mam vyskočene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale v poslednej dobe mám celkom šťastie a dlhšie som už na takéto niečo nenatrafil, teda verím, že ich je menej a menej
možno by sa to do puberty vratilo
Skoč s tým k "ornitológovi" (nvm ako sa volá ten doktor) ...
A týmto navrhujem tému slávnostne uzavrieť
"Chyťte gule Vášho frajera a budete to cítiť."
dikes už mi to viacerí povedali už som v pohode ale počas bicyklovania to ani necitim že tom mam vyskočene