Po 10 rokoch čas na zmenu, ale totálnu, prechod z Campa na SRAM (len debil čaká 6 mesiacov na EPS 2x12 aby si pol roka na to kúpil nový bike), z rafkovych na kotúčové, zo 175mm kľuky na 172,5, prevodníky z 52/36 na 46/33 (toto som celkom zvedavý ako to bude vyzerať pri vyššej rýchlosti, do kopcov je to pecka), z galusiek na bezdusovky (stále pozerám či nemám defekt, lebo je to nejaké mäkké), ale zatiaľ celkom spokojnosť, pomaly si zvykám, len tým kotucom stále nejak neviem prísť na chuť...
Prevodníky na ňom už boli, takže čas ukáže či ich budem meniť, powermeter mám v pedali takže to nie je až taká veľká investícia. A tie kotúče, možno je to len subjektívne, ale nejak s tým nemám taký cit ako som mal pri v-ckach, možno to chce len viac času
46x10 je ťažší prevod ako compact 50x11, a umožňuje v miernejších kratších stúpaniach nechať reťaz na veľkom prevodníku. Mne to maximálne vyhovuje, tak isto aj prechod z kľúk 175 na 172.5.
Je to uz vela rokov na trhu, hlavne v MTB segmente a nemyslim ze je v tom problem. Existuju dokonca aj 9 zubove pastorky, tam uz je obava na mieste, to riesenie je ale malo rozsirene.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a pozeram ze na mtb idu predstavce do negativu a na ceste do pozitivu