Dnes su presne dva mesiace do zaciatku tohoto na Orave premieroveho podujatia a tak si ako jediny oravec z fora vyhradzujem pravo na zalozenie tejto temy
..tak ja som uz doma...na 6 KM sa mi roztrhla retaz ...kua tam, musel som odstupit z veducej skupiny cry:
Ale kedze tu v kuse prsi tak tych nadavok napokon nebolo az tolko
duracer, veď reťaz znituješ a ideš ďalej...takto ťa isto ani nestihli fotografi zvečniť na večnú hanbu v prilbe....
...kym by som sa dostal k nitovacu uplynulo by vela casu a urcite som nenastupoval na domacu trat, aby som skoncil na 68. mieste. O take fotky by som aj tak nemal zaujem. Dnes sa na start urcite nevratim, nejaka tombola a gulas mi su uplne ukradnute.
Prilbu som mal pozicanu, vobec mi nevadila.
...reťaz znituješ do minútky, stačí mať pri sebe nitovač, resp. multikľúč...ale to tebe asi nič nehovorí
...retaz som daval vcera novu. Okrem toho aj kazetu, zadny salter, bowdeny, lanka, vecka,rohy, gumicky, plaste, duse a strednu pilu. Este vcera vecer som to bol testnut na nedalekom kopci, kade sla aj trat + som si este pobehal po sidlisku a vsetko bolo v poriadku. Vobec som neratal stym, ze sa mi moze roztrhnut retaz, kedze vo vseobecnosti je pravdepodobnost tejto udalosti daleko mensia, ako ze dostanem defekt, a tak som nitovac so sebou pochopitelne nemal....
...mno, tie shimanacke "rychlospojky" co byvaju pribalene pri retaziach sa daju niekde zohnat aj samostatne ?
shimano dáva k reťaziam rýchlospojky? to som veru nepostrehol...duracer, to vieš "šťastie praje pripraveným"
...vsak som to dal do uvodzoviek...rychlospojka v pravom slova zmysle to sice nie je, ale je to taky specialny nit, z ktoreho sa po nitovacke polovica odlomi
..tak ja som uz doma...na 6 KM sa mi roztrhla retaz ...kua tam, musel som odstupit z veducej skupiny cry:
...ti co ste dnes ostali doma, dobre ste spravili
to si bol ty co dosiel na kolibu s retazou v ruke. mal si modry dres
...a urcite som nenastupoval na domacu trat, aby som skoncil na 68. mieste. O take fotky by som aj tak nemal zaujem. Dnes sa na start urcite nevratim, nejaka tombola a gulas mi su uplne ukradnute...
vobec ti nezavidim tvoj pristup k zivotu...
pre mnohych je vacsia hanba si nevediet znitovat retaz a kvoli neschopnosti vzdat, ako meskat v cieli 1-2 minuty...
to si bol ti co dosiel na kolibu s retazou v ruke. mal si modry dres
....jj, to som bol presne ja. Bol som nahlasit kompetentnym, aby ma vymazali so startovky. Zobral som si este ruksak a hned som bezal v dazdi nasraty domov. Ty si tiez sutazil? A tebe sa co stalo?
....jj, to som bol presne ja. Bol som nahlasit kompetentnym, aby ma vymazali so startovky. Zobral som si este ruksak a hned som bezal v dazdi nasraty domov. Ty si tiez sutazil? A tebe sa co stalo?
si pekne vyzeral nasrato, ked som ta tam viel. ale neboj niesi jediny...
ja som zase pre istotu ani nedosiel na start, lebo sa mi ozval vysoky tlak, tak som nenastupil , z coho som bol brutal NASRATY, lebo som sa strasne tesil na pretek...
pre mnohych je vacsia hanba si nevediet znitovat retaz a kvoli neschopnosti vzdat, ako meskat v cieli 1-2 minuty...
...ako som uz povedal, nitovac som k dispoziscii nemal resp. mohol mat ale po 15-tich minutach... a kedze lialo a trat som ako domaci poznal naspamat nemal som najmensiu chut a dovod pokracovat dalej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...kym by som sa dostal k nitovacu uplynulo by vela casu a urcite som nenastupoval na domacu trat, aby som skoncil na 68. mieste. O take fotky by som aj tak nemal zaujem. Dnes sa na start urcite nevratim, nejaka tombola a gulas mi su uplne ukradnute.
Prilbu som mal pozicanu, vobec mi nevadila.
...retaz som daval vcera novu. Okrem toho aj kazetu, zadny salter, bowdeny, lanka, vecka,rohy, gumicky, plaste, duse a strednu pilu. Este vcera vecer som to bol testnut na nedalekom kopci, kade sla aj trat + som si este pobehal po sidlisku a vsetko bolo v poriadku. Vobec som neratal stym, ze sa mi moze roztrhnut retaz, kedze vo vseobecnosti je pravdepodobnost tejto udalosti daleko mensia, ako ze dostanem defekt, a tak som nitovac so sebou pochopitelne nemal....
...mno, tie shimanacke "rychlospojky" co byvaju pribalene pri retaziach sa daju niekde zohnat aj samostatne ?
...vsak som to dal do uvodzoviek...rychlospojka v pravom slova zmysle to sice nie je, ale je to taky specialny nit, z ktoreho sa po nitovacke polovica odlomi
to si bol ty co dosiel na kolibu s retazou v ruke. mal si modry dres
si pekne vyzeral nasrato, ked som ta tam viel. ale neboj niesi jediny...
ja som zase pre istotu ani nedosiel na start, lebo sa mi ozval vysoky tlak, tak som nenastupil
toto ešte musím citovať
to charlie: a ešte k tomu nové platničky nahodené, to vie nasrať
...ako som uz povedal, nitovac som k dispoziscii nemal resp. mohol mat ale po 15-tich minutach... a kedze lialo a trat som ako domaci poznal naspamat nemal som najmensiu chut a dovod pokracovat dalej