RANDAL: podla fotky to vypada, ze riaditka ohli hornu cast trubky , co vystupuje z krku. Ohnutie cez koniec hlavovej trubky, tak ta bude imho ok. Ale dost nevyzkla demolacia.
Posledné dva výjazdy bola zadná brzda nejaká slabá a dnes som mal chvíľu čas pozrieť sa na ňu. Platničky ešte mali dobrú hrúbku, ale že ich skúsim vymeniť. Keď som ich už išiel meniť, chcel som aj prečistiť piesty, tak so zhodeným strmeňom a bez platničiek som zatlačil na páku a išiel skontrolovať ako sa vysunuli. Pozerám a okolo jedného piesta olej, zatlačil som páku ešte raz a to sa už lial poriadne, myslel som že bude zlé tesnenie, ale ako som sa dotkol prstom piestu, zacítil som hneď také "chrúmanie". Vytlačil som teda piest úplne a vnútorná strana piestu bola rozpadnutá na viac častí.
Je to brzda SLX BR-M675, asi 7 rokov stará, tak možno to je normálne, no trochu som ostal prekvapený. Posledné výjazdy, kedy sa to muselo stať, som nešiel žiadne extra klesanie, kde by dostala riadne zabrať.
Práveže nie. Toto muselo prasknúť počas jazdy, zacítil som zrazu pri brzdení prepad páky a slabší účinok. Potom som dal jeden krátky výjazd a bolo to ešte horšie. A naposledy som na tej brzde robil niečo pred vyše rokom, nepamätám si či som vtedy zatlačil piesty, ale keby aj áno, tak používam na to takú plastovú rúčku z kefky.
Ja som teraz kúpil nový SLX 4-piestový strmeň. Nahodil na hadicu, doplnil olej, nasadil koleso a nešlo mi to poriadne vycentrovať, vtedy som si všimol, že jeden piestik je viac von ako ostatné. Zhodil som koleso a montpákou idem zatlačiť a už som len počul chrúmanie. Takže od novoty bol prasknutý. Aj po odmontovaní hadice išlo zo strmeňa von okrem oleja aj maličké biele kúsky.
Našťastie vyreklamovali za nový strmeň.
ja ked som mal m6000 tie nemali keramicke piesty ale vsimol som si ze jeden sa vysuval sikmo - obcas ho bol problem zatlacit. takze ak im toto robia aj vyssie modely s keramikou je mozne ze pri zatlacani cimkolvek ho proste prasknes.
Ano robia. Ja som tak vyhodil M8100 strmen. Piest siel vzdy krivo. Brzdilo to, ale pocas opotrebuvania platniciek sa nevysuval. neslo ho vysunut ani pumpovanim bez platni.
Sa ti povolili na pavukovi prevodníka tie malé skrutky? Mne sa raz povolili, hneď ako som to zistil som ich všetky fixol locktite 270 kou. a už ich nikto nikdy nepovolí.
tak ale uznaj - uz samotny prevodnik ma 8mini skrutiek (samotne ozubenie aj tak nekupis) navyse sa na kluku upina tenuckou hlinikovou maticou 40nm momentom. pre porovnanie - prevodnik z jedneho kusa ktory sa upina na kluku 3 skrutkami s 10nm momentom.
co sa skor dobabre?
kazdy mame odlisne skusenosti, mam kluky s prevodnikmi SLX alebo XT na 3 bikoch a problem doteraz nebol ani na jednom. na trailovom biku ocenujem ich tuhost a odolnost proti narazom aj za cenu vyssej hmotnosti. SLX-kluky s prevodnikom maju z mojho pohladu spickovy pomer cena-vykon, XTcko sa ale za tu cenu oplati uz menej, lebo kluky samotne maju rovnaku hmotnost ako SLX a prevodniky maju pri tej cene aj lahsie alternativy za rovnaky peniaz.
Sa ti povolili na pavukovi prevodníka tie malé skrutky? Mne sa raz povolili, hneď ako som to zistil som ich všetky fixol locktite 270 kou. a už ich nikto nikdy nepovolí.
Hej presne raz som to doťahoval, no asi sa patrilo dať závitové lepidlo . Ale tak s týmto som nepočátal a keď to už robia takto, tak to mohli mať poriešené. Bol to dosť šok .) . Som šiel potiahnúť pred jedným menším skokom a som myslel, že sa trochu zasekla raťaz po pár metroch som zastavil a nechápal . Chalani čo tam boli so mnou si to hneď fotili alebo točili na mobil. Toto sa každý deň nevidí Reťaz samozrejme riež na vyhodenie. Šalter vyzerá byť ok, no uvidím keď to nahodím, lebo to ramienko bolo riadne našponovoané
Riadny šrot ten Shimano prevodník. A nový Šram Transmission je tiež nejaká revolúcia má 8 sroboch. Brzdový kotúč je na 6 srobikoch a ešte sa nikdy takto nezdemoloval, a tam teda pôsobia iné sily.
paolo222 keď si sa už pochválil, pridaj ešte nejaké detaily
napr. foto celej sedlovej trubky ideálne so sedlovkou priloženou k rámu, tak vysoko ako si ju jazdil, či bola originál, alebo vymenená, jej rozmery, materiál, tvoju hmotnosť..
ak myslíš, že by ti to mohlo priťažit v reklamačnom konaní, tak stačí aj po ňom..
Reklamacne konanie bolo velmi rychle. Ked som pisal ten prispevok tak som bol na dovolenke, nemal som pri sebe papiere. Az doma som zistil, ze Crussis dava aj na ram zakladnych 24mesiacov zaruky. A kedze sa mi to stalo 24mesiacov a 40dni, tak sa Crussis vyjadril negativne. Nezabralo ani to, ze asi 30dni bol nejazdeny z dovodu reklamacie motora. Tetula v Crussic bola neoblomna. Vraj ani nemaju ram co by mi ponukli. Co teda nechapem, ze nemaju ram na Bafang M500. Ale co uz. Pre mna ponaucenie. Od tejto znacky ruky prec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to brzda SLX BR-M675, asi 7 rokov stará, tak možno to je normálne, no trochu som ostal prekvapený. Posledné výjazdy, kedy sa to muselo stať, som nešiel žiadne extra klesanie, kde by dostala riadne zabrať.
Našťastie vyreklamovali za nový strmeň.
co sa skor dobabre?
Hej presne
napr. foto celej sedlovej trubky ideálne so sedlovkou priloženou k rámu, tak vysoko ako si ju jazdil, či bola originál, alebo vymenená, jej rozmery, materiál, tvoju hmotnosť..
ak myslíš, že by ti to mohlo priťažit v reklamačnom konaní, tak stačí aj po ňom..
Reklamacne konanie bolo velmi rychle. Ked som pisal ten prispevok tak som bol na dovolenke, nemal som pri sebe papiere. Az doma som zistil, ze Crussis dava aj na ram zakladnych 24mesiacov zaruky. A kedze sa mi to stalo 24mesiacov a 40dni, tak sa Crussis vyjadril negativne. Nezabralo ani to, ze asi 30dni bol nejazdeny z dovodu reklamacie motora. Tetula v Crussic bola neoblomna. Vraj ani nemaju ram co by mi ponukli. Co teda nechapem, ze nemaju ram na Bafang M500. Ale co uz. Pre mna ponaucenie. Od tejto znacky ruky prec.